اجتماعی 18:49 - 23 خرداد 1404
رئیس سازمان حج و زیارت درخصوص برنامه‌ریزی‌ها جهت بازگشت حجاج به ایران اعلام کرد: برای از سرگیری فعالیت ناوگان هوایی مسئولان ذیربط تصمیم‌گیری خواهند کرد و علاوه بر آن ما سناریو‌های دیگری از جمله بازگشت حجاج از مسیر زمینی مدنظرمان قرار دارد.

بیات: درخصوص چگونگی بازگشت حجاج با مقامات کشورمان در تماس هستیم

باشگاه خبرنگاران جوان - علیرضا بیات رئیس سازمان حج در جلسه مدیران کاروان‌های حجاج در شهر مکه گفت: بصورت مستمر با مقامات کشورمان در ارتباط هستیم و اقدامات لازم برای حل مسئله بازگشت حجاج به کشور درحال بررسی است.

وی ادامه داد: زائرانی که پروازشان امروز یا روز‌های آینده لغو شده یا می‌شود توسط سازمان حج در شهر‌های مکه و مدینه میزبانی می‌شوند.

رئیس سازمان حج درخصوص زمان از سرگیری پرواز‌ها نیز اعلام کرد: درخصوص وضعیت ناوگان هوایی مسئولان ذیربط تصمیم‌گیری خواهند کرد و البته ما سناریو‌های دیگری از جمله بازگشت حجاج از مسیر زمینی نیز مدنظرمان قرار دارد.

بیات خطاب به مدیران کاروان‌های حج گفت: این اطمینان را به زائران و خانواده‌هایشان میدهیم که همه ظرفیت‌های کشور برای تسهیل سفر حجاج پای کار است و مسئولان دولت عربستان هم از صبح با ما در ارتباط هستند و برای هرگونه کمک جهت تسهیل بازگشت زائران ایرانی اعلام آمادگی کردند.

منبع: پایگاه اطلاع رسانی حج و زیارت


12200199
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اجتماعی

اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» شینا انصاری درگذشت مهدیه جعفری، فعال محیط زیست را تسلیت گفت.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» امدادگران در روز‌های جنگ ۱۲ روزه از تمامی ظرفیت خود برای کمک رسانی به مردم استفاده کردند.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرکل هماهنگی امور گشت‌های مشترک سازمان تعزیرات حکومتی، از آمادگی این سازمان برای مبارزه با متخلفین در حوزه فروش بلیط اربعین خبر داد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» مسئولان جمعیت هلال‌احمر با حضور در منزل برادر سپهبد شهید محمد باقری، با خانواده این شهید دیدار، گفت‌و‌گو و از ایشان دلجویی کردند.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» به اطلاع کلیه ودیعه‌گذاران سفر «عمره» می‌رساند؛ ثبت نام جهت متقاضیان سفر به سرزمین وحی از روز شنبه ۱۴۰۴/۰۵/۱۱ آغاز خواهد شد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس کل دادگستری استان تهران گفت: حکم پرونده مرحومه الهه حسین‌نژاد صادر شد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرکل محیط زیست و توسعه پایدار شهرداری تهران گفت: در سطح شهر تهران ۸۰۰۰ واحد صنفی وجود دارد که طبق نظر کارشناسی برآورد می‌شود ۱۰ درصد از این اصناف آلاینده باشند.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرعامل سازمان تاکسیرانی تهران گفت: لایحه پیشنهادی افزایش ۳۶.۸ درصدی نرخ سرویس مدارس به شورای شهر ارائه شد که این لایحه در صورت تصویب نهایی در فرمانداری، اجرایی می‌شود.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرعامل سازمان مدیریت حمل‌ونقل بار و پایانه‌های مسافربری شهر تهران آخرین اقدامات عمرانی در سطح پایانه‌های مسافربری شهر تهران را تشریح کرد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس سازمان داوطلبان هلال احمر، با هدف ارتقای سلامت و ایمنی زائران اربعین، از راه‌اندازی دستیار هوشمند سلامت‌یار اربعین در اپلیکیشن بله خبر داد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است