بازار 11:04 - 19 تیر 1400

انواع دسرهای مجلسی که مهمانی شما را رنگین می‌کنند

چیدمان سفره مجالس یکی از لذت‌بخش‌ترین کار دنیا به شمار می‌رود چون انواع غذاهای رنگارنگ و خوش رنگ و لعابی بر روی میز چیده می‌شود که اشتهای هر فردی را بر می‌انگیزد. در میان تمامی غذاهایی که روی میز قرار دارند دسرها جایگاه ویژه‌ای را به خود اختصاص داده‌اند. دسرها از مجموعه خوراکی‌های شیرین و خوشمزه‌ای است که همه افراد به خصوص کودکان عاشق آن هستند. بعد از خوردن یک غذای خوشمزه، میل کردن یک دسر شکلاتی یا میوه‌ای انسان را به وجد می‌آورد. دسر در تمامی میهمانی‌ها کاربردی بوده و می‌توان برای جشن‌هایی چون جشن تولد از انواع دسرهای شیرین و خوشمزه از میهمان‌ها پذیرایی نمود. انواع دسرهای مجلسی به دلیل زیبایی خاصی که دارند مورد پسند عموم قرار گرفته‌اند. تنوع بالایی در انواع دسرهای مجلسی وجود دارد که هر کس مطابق با میل خود می‌توانند آن را تهیه نمایند.

انواع دسرهای مجلسی با توجه به قومیت و ملیت، مدل‌های مختلفی دارند. هر شهر یا کشوری دسری مخصوص به خود را دارد که از انواع شکلات‌ها و میوه، ژله یا بستنی، دونات‌ها، کیک‌ها یا شیرینی کاراملی و مغزدار و.. تولید می‌شوند. درست کردن دسر نیاز به تخصص زیادی دارد به همین سبب بهترین آشپزهای دنیا را برای درست کردن آن به کار می‌برند. اما با کمی حوصله و تدبیر می‌توان این خوردنی‌ خوشمزه را به خوبی درست کرده و برای مهمانان ویژه در نظر گرفت. در ادامه به طور اجمالی به معرفی چند دسر خوشمزه از دنیای دسرها خواهیم پرداخت.

معرفی انواع دسر مجلسی ایرانی و خارجی

دسرها بخش عمده‌ای از نگرانی میزبان هستند و انتخاب یک دسر خوشمزه در بین تمامی دسرها کاری سخت و دشوار است. خوشبختانه طرز تهیه انواع دسرهای مجلسی در سایت‌های اینترنتی با جزئیات تمام وارد شده و به خوبی می‌توان انواع متفاوتی از آنها را برای جشن‌های عقد و عروسی درست کرد یا سفارش داد. در این بخش می‌خواهیم انواع دسر را نام ببریم تا در انتخاب این خوشمزه‌ها، راحت‌تر به نتیجه برسید.

  • کرم بروله از دسرهای مجلسی فرانسوی
  • دادار گولونگ دسر معروف اندونزی
  • پای سیب دسر آمریکایی اما معروف در دنیا
  • باقلوا با انواع مغزهای خوشمزه از دسرهای مخصوص ترکیه
  • ژلاتو نوعی بستنی خوشمزه و نرم متعلق به کشور ایتالیا که معروف‌ترین دسر این کشور به شمار می‌رود.
  • پیکارونس یا به زبان ساده‌تردونات که از انواع دسرهای مجلسی پرو به شمار می‌رود
  • سیرنیکی نوعی پنکیک بوده که دسر کشور روسیه است.
  • موچی از دسرهای معروف ژاپنی که در کنار بستنی خورده می‌شود.

درست است که دسرهای خارجی رنگ و لعاب عالی دارد و طعم‌های متنوعی را شامل می‌شود اما انواع دسرهای مجلسی  ایرانی نیز در نوع خود بی‌نظیر هستند و تنوع زیادی به دلیل قومیت‌های مختلف دارند که مهمترین آنها را به صورت لیست نام می‌بریم.

  • باسلوق از سنتی‌ترین دسر ایرانی
  • حلوای دارچین که جنبه درمانی فراوانی دارد
  • دسر ویتامینه یا معجون که شامل انواع مغزیجات خوشمزه و پرانرژی است.
  • مسقطی
  • شله زرد
  • گرده
  • پادراز محلی
  • چیز کیک انار
  • دسر شکلاتی
  • دسر شاتوت بستنی و بسیاری دیگر

در ادامه به طرز تهیه‌ی دو نوع دسر ساده اما خوشمزه خواهیم پرداخت. 

موس شکلاتی

شکلاتی همیشه طرفداران خاص خود را داشته و موس شکلاتی نیز همانند هر نوع دسر و شکلاتی دوستداران زیادی دارد. برای تولید این دسر خوشمزه نیاز به مواد زیر داریم.

  • شیر
  • شکلات تخته‌ای
  • پودر ژلاتین
  • وانیل
  • کاکائو
  • شکر
  • خامه فرم داده
  • تخم مرغ

مانند تمامی کیک و دسرها باید شکر و وانیل و زرده تخم‌مرغ را با هم زد تا جایی که به خوبی کشدار شود. روش بن ماری برای پودر ژلاتین بهتر از هر کاری است. با کمی سرچ و تحقیق این موضوع را به خوبی یاد می‌گیرید. شکلات تخته‌ای را همراه با شیر بر روی حرارت قرار دهید. در این زمان تخم مرغ حاضر شده را به مواد اضافه نمایید. بعد از سرد شدن مواد، ژلاتین مایع شده را به مواد اضافه کنید. مواد باقی مانده که سفیده زده شده با خامه می‌باشد را نیز به موادتان اضافه کنید. حالا نوبت آن رسیده که دسر را درون یخچال قرار دهید. لازم به ذکر است که موادی که درون این دسر وجود دارد همگی قابل تغیر بوده و می‌توانید میزان آن را کم یا زیاد کنید. به همین راحتی یک موس شکلاتی مجلسی خوشمزه را می‌توان درست کرد.

پاناکوتای زعفرانی

یک دسر خاص و مدرنی است که در میان انواع دسرهای مجلسی بسیار معروف است. در رستوران‌ها، کافه و تالار همیشه بر روی میز دیده می‌شود. اما در ظاهر تولید آن کار سختی است اما در واقع در منزل نیز می‌توان آن را با ذوق و خوش‌ سلیقگی درست کرد.

  • یک و نیم پیمانه شیر
  • یک عدد خامه ۲۰۰ گرمی
  • شکر به میزان چهار قاشق
  • پودر ژلاتین دو قاشق

تمامی مواد به جز زعفران را با هم مخلوط کنید. حتماً توجه کنید که شیر ولرم باشد. بعد از این مرحله مواد را بر روی حرارت قرار دهید و مدام هم بزنیم تا به خوبی خامه ببندد و شکل خود را بگیرد. در نهایت زعفران دم کرده را به میزان لازم درون مواد ریخته و هم بزنید. ظرف مناسب و زیبایی را برای این دسر باید در نظر گرفت، مواد را داخل آن بریزید و ۱۲ ساعت حداقل درون یخچال آن را نگهداری کنید تا به خوبی آماده خوردن شود. حتماً مهمانان شما از خوردن این دسر مجلسی خوشمزه به شعف خواهند آمد.

برای آشنایی با انواع دسرهای و غذاهای مجلسی می‌توانید به سایت فودوتو مراجعه کنید. در این سایت بهترین دستورهای آشپزی را مشاهده خواهید کرد. برای کسب اطلاعات بیشتر از طریق این لینک https://foodotto.com/ اقدام نمایید.


11140785
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار بازار

بازار
«پارسی نیوز» اظهارنامه مالیاتی یک نوع سند حسابداری است که توسط اشخاص حقوقی یا حقیقی در کشور ایران تهیه می‌شود و به سازمان امور مالیاتی ارائه می‌گردد. این اظهارنامه شامل اطلاعات مالیاتی و مالی افرادیست که براساس آن میزان مالیاتی که باید پرداخت کند، تعیین می‌شود...
بازار
«پارسی نیوز» داستان‌های کوتاه ترکی استانبولی: یادگیری از طریق داستان متوجه شدن از داستان‌های پیچیده در زبان ترکی استانبولی به عنوان یک چالش جذاب و مفید می‌تواند به غنای تجربه زبانی شما افزوده شود. زمانی که به داستان‌های پیچیده پرداخته و آن‌ها را درک م...

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است