بین‌الملل 16:57 - 23 خرداد 1404
سخنگوی نظامی گردان‌های القسام ضمن ابراز همبستگی با ایران اعلام کرد که اسرائیل با اقداماتی از این دست، نابودی خود را نزدیک‌تر می‌کند.

حماس با ایران ابراز همبستگی کرد

باشگاه خبرنگاران جوان؛ زهرا نجفی - ابوعبیده، سخنگوی نظامی گردان‌های القسام در پی حملات رژیم اسرائیل به ایران، اعلام کرد: «ما همبستگی خود را با جمهوری اسلامی ایران در مقابل تجاوزات وحشیانه صهیونیست‌ها اعلام می‌کنیم که در درجه اول ناشی از حمایت این کشور از مردم فلسطین و حمایت گسترده آن از رزمندگان شریف مقاومت است».

در ادامه بیانیه ابوعبیده که در کانال تلگرامی او منتشر شده، آمده است: «دشمن صهیونیستی اگر فکر می‌کند که این حملات خائنانه می‌تواند جبهه‌های مقاومت را تضعیف کند یا پایه‌های این رژیم شکننده را در منطقه مستحکم کند، دچار توهم شده است. دشمن همچنان مرتکب اشتباهات راهبردی پی در پی می‌شود که به خواست خدا آن را به نابودی اجتناب ناپذیرش نزدیک می‌کند».

پس از اقدام تجاوزکارانه بامداد امروز رژیم صهیونیستی در هدف قراردادن برخی مراکز نظامی، هسته‌ای و مسکونی و همچنین نقض آشکار قوانین بین‌المللی، بسیاری از گروه‌های بین‌المللی و کشور‌های منطقه این اقدام را محکوم کردند. پیش از این، کشور‌های عربی قطر، امارات و مصر ضمن محکوم کردن تجاوز اسرائیل به ایران خواستار خویشتنداری شدند. 

آنتونیو گوترش، دبیرکل سازمان ملل هم هرگونه تشدید نظامی در خاورمیانه را محکوم کرده و خواستار خویشتن‌داری شده است.

منبع: الجزیره


12200153
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار بین‌الملل

بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» نماینده چین در سازمان ملل از اسرائیل خواست حملات «پرخطر» به ایران را متوقف کند و هشدار داد: «عواقب جدی» در پی خواهد داشت 
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» جنبش حماس «علیرغم تمام تبلیغات درباره گنبد آهنین و سیستم‌های دفاع موشکی داوود» آن ها را در برابر موشک های اسرائیل فرو ریخته توصیف کرد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» در پی اصابت یک فروند موشک ایرانی به مرکز اراضی اشغالی ۲ تن کشته و دست کم ۱۹ نفر دیگر زخمی شدند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» موکب‌داران مهاجر افغانستانی در شب عید غدیر حملات اخیر رژیم صهیونیستی به ایران را محکوم کردند و یاد شهدا را گرامی داشتند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» رسانه‌های رژیم تروریستی اسرائیل از افزایش تعداد مجروحان در میان صهیونیست‌ها پس از پاسخ موشکی ایران خبر می‌دهند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» روسیه در جلسه شورای امنیت تاکید کرد که حمله اسرائیل قابل توجیه نیست و جامعه جهانی نباید در برابر آن بی‌عمل باقی بماند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» دقایقی پس از آغاز عملیات وعده صادق ۳ رسانه‌های عبری از جراحت ۱۵ اسرائیلی خبر دادند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» رسانه‌های صهیونیستی گزارش دادند ارتش رژیم تروریستی اسرائیل از انتشار اخبر و تصاویر اصابت موشک‌های ایران جلوگیری می‌کند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» رسانه‌های عبری می‌گویند موشک‌های ایران به دست کم ۷ منطقه در سرزمین‌های اشغالی اصابت کرده است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» رسانه‌های صهیونیستی گزارش دادند موشک‌های ایرانی به وسط اسرائیل اصابت کردند.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است