اجتماعی 16:58 - 13 اردیبهشت 1404
معاون امور بین‌الملل قوه قضاییه و دبیر ستاد حقوق بشر در دیدار با مقامات عالی قضایی بر مبارزه جدی با تروریسم و اقدامات تروریستی تاکید کرد.

دیدار‌های معاون قوه قضایه با مقامات قضایی عراق و تاکید بر مقابله با اقدامات تروریستی

باشگاه خبرنگاران جوان - «ناصر سراج» معاون امور بین‌الملل قوه قضاییه و دبیر ستاد حقوق بشر و هیأت قضایی در سفر به بغداد به طور جداگانه با قاضی «فائق زیدان» رئیس شورای عالی قضایی عراق، «نجم عبدالله احمد»، دادستان کل و «خالد شوانی» وزیر دادگستری عراق و قاضی «لیث جبر حمزه» رئیس سازمان نظارت قضایی و عضو شورای عالی قضایی عراق دیدار و در مورد موضوعات مهم حقوقی و قضایی گفت‌و‌گو کرد.

معاون امور بین الملل قوه قضاییه و رئیس شورای عالی قضایی عراق ضمن تاکید بر توسعه و تقویت همکاری‌های حقوقی و قضایی، درخصوص پیگیری یادداشت تفاهم امضا شده میان دو کشور، مقابله جدی با تروریسم، پیگیری پرونده ترور شهید سلیمانی و همراهان ایشان و پرونده‌های گروهک‌های تروریستی منافقین، داعش، کومله، پاک، خباث، پژاک و دمکرات گفت‌و‌گو کردند.

سراج در ادامه با اشاره به مشارکت گسترده مردمی در راهپیمایی اربعین حسینی (ع)، خواستار تسهیل مشکلات قضایی زائران به هنگام سفر به عراق شد و بر حمایت حداکثری قضایی جهت رفع مشکلات زائران تاکید کرد.

رئیس شورای عالی قضایی عراق نیز ضمن ابراز خرسندی از همکاری‌های خوب حقوقی و قضایی میان دو کشور، درخصوص رفع مشکلات زائران ایرانی اعلام آمادگی کرد.

سراج در ادامه در دیدار با دادستان کل عراق در خصوص تعدادی از پرونده‌های مشترک و همکاری‌های قضایی بین دو کشور گفت‌و‌گو و بر تسریع انتقال محکومان و استرداد مجرمان به ویژه اعضای گروهک تروریستی و تعقیب متهمان در پرونده گروهک نفاق و انتفاضه شعبانیه ۱۹۹۱ تاکید کرد.

دادستان کل عراق نیز با اشاره به همکاری‌های خوب قضایی میان دو کشور گفت: ایران و عراق دوست و برادر یکدیگر هستند و همکاری‌ها میان دو کشور سابقه‌ای دیرینه دارد و این همکاری‌ها ادامه خواهد داشت.

معاون امور بین الملل قوه قضاییه در ادامه سفر خود به عراق در دیدار با وزیر دادگستری این کشور ضمن قدردانی از انتقال محکومان ایرانی به کشورمان، با اشاره به همکاری‌های دو کشور در زمینه انتقال محکومین و مجرمین، بر ضرورت استفاده هرچه بهتر و بیشتر از ظرفیت موافقت نامه موجود میان دو کشور در زمینه انتقال محکومین تاکید کرد و با توجه به وضعیت برخی از زندانیان ایرانی، خواهان ارائه تسهیلات مناسب به زندانیان و تسریع و گسترش در انتقال آنان به ایران شد.

وزیر دادگستری عراق نیز در این دیدار بر همکاری‌های سازنده و دیرینه دو کشور صحه گذاشت و قول مساعدت و همکاری در زمینه انتقال محکومان و سایر همکاری‌های دوجانبه حقوقی و قضایی داد.

منبع: معاونت امور بین الملل قوه قضاییه و ستاد حقوق بشر


12185930
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اجتماعی

اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» در برخی از خانواده‌ها نحوه انتظار‌ها از مادر غلط است.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی در دیدار با سفیر قطر در تهران، بر توسعه همکاری‌های اقتصادی دوجانبه میان ایران و قطر تأکید کرد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرعامل سازمان زیباسازی شهر تهران گفت: در صورتی که برای تبلیغ هر کالا/محصول یا نشان تجاری منع قانونی وجود داشته باشد یا در حین اکران مجوز‌های لازمه از سوی دستگاه‌های ذی‌ربط لغو شوند، بی‌درنگ همه تبلیغات متعلق به آن نیز در سریع‌ترین زمان مم...
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» معتمدیان با تاکید بر لزوم مدیریت مصرف، گفت: اگر همراهی نباشد و مدیریت درست در مصرف صورت نگیرد، ناچاراً باید محدودیت‌هایی را در مدیریت آب انجام دهیم.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» سردار حسینی گفت: به واسطه وجود برخی قید و بند‌های بی‌معنی و بی‌اساس شاهد واردات خودرو‌های بی کیفیت و تردد آنها در جاده‌های کشور هستیم.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس کل دادگستری استان تهران گفت: در سال گذشته مجموعا ۲۶۰ واحد و شرکت تولیدی یا احیا شدند و یا از تعطیلی آنها جلوگیری به‌عمل آمد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس قوه قضاییه با حضور در یکی از بیمارستان‌های تهران، از آیت‌الله نوری همدانی عیادت کرد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» نشست هم‌اندیشی شهرداران مناطق ۲۲گانه پایتخت با حضور شهردار تهران برگزار شد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس پلیس ترافیک شهری پلیس راهور فراجا، استان‌هایی که بیشترین سهم در تصادفات معابر شهری را دارند، اعلام کرد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس دیوان عالی کشور در جلسه هیات عمومی این دیوان، بر لزوم دشمن شناسی و جهاد تبیین در بیان واقعیت‌های نظام اسلامی تاکید کرد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است