فرهنگی‌هنری 15:17 - 26 دی 1403
تهیه کننده برنامه با من بگو از جزئیات بیشتر این برنامه و بررسی مسائل روحی افراد درمانجو سخن گفت.

اتاقی با حضور درمانجو و درمانگر در برنامه با من بگو

ملیحه کاظمی تهیه کننده برنامه با من بگو که از شبکه سلامت پخش می‌شود با حضور در خبر ۱۰:۳۰ بیان کرد: برنامه با من بگو مانند اتاق درمان است و اتاق درمان فضایی دارد که برای درمانجو یا هر شخصی که در آن فضا قرار دارد به گونه‌ای است که فرد درمانجو می‌تواند مشکلات خود را بدور از قضاوت مطرح کند. اهمیت این مسئله به دلیل این است که این کار به کاهش رنج‌های روانی و افزایش ظرفیت‌های روانی فرد کمک  کرده و کمک می‌کند تا هر فرد با چالش‌های روزانه که با آن مواجه می‌شود راهکار‌های سالم تری را پیدا کند.

وی ادامه داد: در این برنامه گروه‌های سنی مختلفی را از دوره نوجوانی تا میان سالی داریم و افراد مسائل سنی و مشکلات خود را بیان می‌کنند. ما در راستای سیاست‌های شبکه و  سیاست‌های رسانه فعالیت کردیم و به افرادی که دچار این مشکلا هستند کمک کنیم؛ به همین دلیل  سعی می‌کنیم تمام این افراد را در طول هفته دسته بندی داشته باشیم و به موضوعات مختلف بپردازیم.  

وی افزود: طول برنامه ۴۵ دقیقه است و دقیقا مانند اتاق درمان درمانجو است که به آنجا مراجعه می‌کند. وقتی مخاطب این برنامه را می‌شنود یک من تکثیر شده است و فرد می‌تواند بخشی از مشکل خود را پیدا کند و این امر نشان می‌دهد آن فرد تنها نیست و افراد مختلفی با آن مشکلات مشابه درگیر هستند و به جز آن می‌تواند یک تلنگر برای فرد باشد که باعث سرکوب آن مسئله بوده و در نهایت مشکلات جسمی را برایش ایجاد کرده است.  

وی تاکید کرد: مهم‌ترین اتفاق مهمی که در این اتاق درمان رخ می‌دهد این است که ما سعی می‌کنیم قضاوت را برداریم؛ زیرا وقتی یک درمانجو در مقابل یک درمانگر قرار می‌گیرد یعنی ترس آن ریخته است. در پس این برنامه و اتاق درمان کمک می‌شود تا درمانجو‌ها قضات را کنار بگذارند و به درمانجو گفته می‌شود که قرار نیست برچسبی بر روی شما زده شود.  

وی درباره پرداخت برنامه بیان کرد: برنامه به این صورت است  که قصه‌ای دارد و ما  نمی‌توانیم یک درمانجو واقعی را بر روی خط بیاوریم؛ زیرا ممکن است فرد با مسائل روحی مانند گریه و دیگر موارد مواجه شود که قادر به ادامه صحبت نباشد، لذا نه تنها ما بلکه در دیگر نقاط جهان هم به طور مستقیم از درمانجو استفاده نمی‌شود و به همین دلیل ما از بازیگران برای این موارد استفاده می‌کنیم که داستان زندگی آدم‌های واقعی است که روایت می‌کنند.


12141413
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار فرهنگی‌هنری

فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» فرزاد حسنی گوینده، مجری، بازیگر و ترانه سرا برای ایفای نقش یوگان جون به دوبلاژ سیما رفت.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» سرپرست معاونت امور فرهنگی وزارت ارشاد درباره مکان برگزاری جشنواره شعر فجر ایده‌ نویی داشت و گفت: بنده از مکانی غیر از تهران، برای عدالت فرهنگی استقبال می‌کنم.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» فعال حوزه نشر گفت: چالش جدی امروز این است که کتابی به دست کودکان نمی‌رسد که بخوانند و اگر این اندک کتاب هم به دست کودکان نرسد نسل آینده با کتاب بیگانه خواهد بود.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» پژوهشگاه فرهنگ فارسی تاجیکی با حضور سید رضا صالحی امیری وزیر میراث فرهنگی، مطلوبه خان ستاریان وزیر فرهنگ تاجیکستان و صمد حسن‌زاده رئیس اتاق ایران افتتاح شد.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» تهیه کننده برنامه با من بگو از جزئیات بیشتر این برنامه و بررسی مسائل روحی افراد درمانجو سخن گفت.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» برخی اشعار از زیبایی‌های معنوی هم برخوردار هستند مانند سروده‌هایی که در آن‌ها نام ائمه‌اطهار وجود دارد.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» یک کارشناس سینما پیشنهادی را برای فیلم‌های جشنواره فجر ارائه کرد.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» پانزدهم ماه رجب سالروز وفات حضرت زینب (س) است که به این مناسبت هیأت‌های کشور مجالس عزاداری برپا می‌کنند.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» فرهنگستان زبان و ادب فارسی، واژه فارسی «فرستِه» را معادل واژه فرنگی «پٌست» تصویب کرد.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» چهارمین فیلم از فصل دوم مجموعه مستند «آئینه عمر»، پرتره‌ای درباره اصغرطاهرزاده، استاد فلسفه و عرفان اسلامی با عنوان «طلیعه طاهر» است.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است