ورزشی 13:18 - 03 فروردین 1404
اوستون اورونوف ستاره ازبکستانی مشکلی برای همراهی تیم ملی کشورش برای بازی با تیم ملی ایران در مسابقات مقدماتی جام جهانی ندارد.

اورونوف به بازی با ایران می‌رسد

باشگاه خبرنگاران جوان - تیم‌های ملی فوتبال ایران و ازبکستان در  حالی در هفته هشتم مرحله سوم مسابقات انتخابی جام جهانی ۲۰۲۶ روز سه شنبه به مصاف یکدیگر می‌روند که نتیجه این بازی برای هر ۲ تیم اهمیت زیادی دارد.  

اوستون اورونوف و جلال الدین ماشاریپوف بازیکنان شاخص تیم ملی ازبکستان هستند که ماشاریپوف به علت محرومیت نمی‌تواند تیم ملی کشورش را مقابل ایران همراهی کند و از آن طرف، اورونوف هم دچار مصدومیت جزیی شده است، اما طبق تصاویر منتشر شده، این بازیکن بدون مشکلی در تمرین تیم کشورش حاضر بوده و مشکل خاصی ندارد  و می‌تواند ازبک‌ها را در بازی با ایران همراهی کند.  

اگر اورونوف با صلاحدید کادر فنی ازبکستان در بازی روز سه شنبه در ترکیب اصلی تیمش قرار گرفت، باید دید امیر قلعه نویی برای مهار این بازیکن تکنیکی چه تدابیری در نظر می‌گیرد.  


12169906
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار ورزشی

ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» مرحله جدید اردوی آماده سازی تیم ملی اسکیت سرعت از روز سه شنبه ۲۴ تیر آغاز می‌شود.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» هافبک فصل گذشته تیم فوتبال سپاهان به احتمال زیاد راهی سوپرلیگ ترکیه خواهد شد.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» پیشکسوت پرسپولیس می‌گوید که استعفای حمید استیلی به سرخپوشان لطمه می‌زند  و افراد  بزرگی مثل حمید باید در اطراف تیم باشند.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» پیشکسوت پرسپولیس می‌گوید که استعفای حمید استیلی به سرخپوشان لطمه می‌زند و افراد بزرگی مثل حمید باید در اطراف تیم باشند.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» قهرمان اسکیت اینلاین فری استایل می‌گوید که تجهیزات می‌خواهیم تا بتوانیم مدال بیاوریم و بدون تجهیزات نمی‌توانم مسابقه بدهم.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» پریا قاسمی می گوید که قصد داریم در مسابقات اسکیت قهرمانی آسیا مدال های خوشرنگی را به دست آوریم.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» پریا قاسمی می‌گوید که قصد داریم در مسابقات اسکیت قهرمانی آسیا مدال‌های خوشرنگی را به دست آوریم.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» باشگاه پرسپولیس برای تقویت خط میانی خود به دنبال جذب گئورگی آبورجونیا هافبک گرجستانی است.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس‌جمهور آمریکا، بر خلاف پروتکل بعد از اهدای ‏مدالها سکوی اهدای جام را ترک نکرد و در کنار بازیکنان چلسی شاهد ‏بالای سر بردن جام توسط ریس جیمز بود. ‏
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» ونزالو گارسیا جایزه بهترین گلزن جام جهانی باشگاه‌ها ۲۰۲۵ را به خودش اختصاص داد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است