سیاسی 21:38 - 30 دی 1403
هیئت قضایی افغانستان با معاون امنیتی و انتظامی وزارت کشور دیدار و گفت‌و‌گو کرد.

دیدار هیئت قضایی افغانستان با معاون امنیتی و انتظامی وزارت کشور

علی اکبر پورجمشیدیان با شیخ عبدالمالک الحقانی معاون اداری دیوان عالی افغانستان و هیئت همراه دیدار و گفت‌و‌گو کرد. 

در ابتدای این دیدار پورجمشیدیان با خیرمقدم به هیئت افغانستانی و ابلاغ سلام گرم وزیر کشور، از ابراز همدردی طرف افغانستانی و محکومیت حمله تروریستی روز گذشته که به شهادت دو تن از قضات عالیرتبه کشورمان انجامید، تشکر و قدردانی کرد. 

وی با اشاره به اشتراکات دینی و مذهبی بین جمهوری اسلامی ایران و افغانستان و تاکید بر سابقه طولانی تعاملات مختلف دو کشور در زمینه‌های متنوع فرهنگی، اجتماعی و اقتصادی ابراز امیدواری کرد حضور این هیئت قضایی زمینه افزایش سطح تعاملات و همکاری‌های دو جانبه را در همه حوزه‌ها فراهم کند. 

معاون امنیتی و انتظامی وزارت کشور در ادامه افزود: دو کشور طی سالیان گذشته همواره با دشمنان مشترک مبارزه کردند و همین امر موجب شده که دشمنان مشترک دو ملت مسلمان مترصد سوء استفاده و اختلاف افکنی باشند.

وی گفت: خنثی سازی توطئه بدخواهان مستلزم هوشیاری طرفین و توجه جدی است. 

پورجمشیدیان با اشاره به تفکر بنیادین انقلاب اسلامی، حضرت امام خمینی (ره) و منویات رهبر معظم انقلاب اسلامی در دفاع از مظلومین جهان، از مواضع حکومت افغانستان در محکومیت اقدامات شنیع رژیم صهیونیستی در کشتار مردم بی دفاع و مظلوم غزه قدردانی کرد. 

معاون امنیتی و انتظامی وزیر کشور همچنین افزود: مبارزه منسجم و موثر با گروه‌های تروریستی، قاچاق مواد مخدر و انسان در منطقه، گسترش روند معاضدت قضایی و استرداد مجرمین، موضوعات مربوط به اتباع افغانستانی ساکن ایران، مسائل مربوط به مرز مشترک بین دو کشور از جمله موضوعات مهم در روابط دو کشور است.

وی ایجاد یک کانال ارتباطی مستقیم بین دستگاه‌های اطلاعاتی، امنیتی و انتظامی دو طرف را در تقویت سطح روابط دو جانبه موثر دانست. 

معاون امنیتی و انتظامی وزیر کشور درباره افزایش سطح تعاملات بین این معاونت و همتای افغانستانی اعلام آمادگی کرد.

طرف افغانستانی نیز ضمن تشکر از میزبانی وزارت کشور جمهوری اسلامی ایران، ایجاد کانال مستقیم بین بخش‌های تخصصی دو کشور را موثرین راه در حل و فصل موضوعات و مسائل مشترک در حوزه‌های حقوقی و قضایی، امور اتباع، مرزی، مبارزه با تروریسم و جرائم سازمان یافته فراملی عنوان کرد.

منبع: وزارت کشور


12143269
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار سیاسی

سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» معاون اول رئیس‌جمهور با اشاره به اینکه اصلاحات ساختاری نباید بر معیشت مردم تأثیر منفی داشته باشد، گفت: با احتکار و گران‌فروشی باید مقابله شود.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس‌جمهور با تأکید بر اینکه معیشت مردم اولویت بی‌بدیل دولت در شرایط کنونی است، تصریح کرد: هر میزان درآمد ارزی کشور باید پیش از هر بخش دیگری در مسیر بهبود زندگی و معیشت مردم به‌کار گرفته شود.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» در پی پرتاب ۳ ماهواره ایرانی به فضا، معاون اول رئیس‌جمهور در نامه‌ای به وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات ضمن تبریک این اقدام ارزشمند، تاکید کرد: فناوری‌های فضایی تجلی آشکاری از پیشرفت‌های کشوری است که در برابر تحریم‌های ظالمانه ایستادگی کرده ...
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس گروه دوستی پارلمانی ایران و روسیه بر اهمیت توسعه تجارت میان دو کشور تأکید کرد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» وزیر کشور گفت: استان‌ها باید نمایشگاهی از فرصت‌های سرمایه‌گذاری را ارائه دهند و در خصوص جذب سرمایه‌گذاران خارجی، بر همسایگان تمرکز کنند.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس جمهور با تأکید بر نقش معاونت راهبردی به‌عنوان اتاق فکر دولت و رصدخانه کارشناسی کشور، استفاده از نظرات نخبگان را شرط اساسی عبور از ناترازی‌ها دانست.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس‌جمهور در پیامی درگذشت زنده یاد بهرام بیضایی هنرمند و کارگردان برجسته سینما و تئاتر ایران را تسلیت گفت.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس‌جمهور در پیامی با تأکید بر جایگاه ممتاز استاد ابراهیمی دینانی در سپهر اندیشه و حکمت اسلامی، گفت: این استاد برجسته از تبار حکیمانی است که عقلانیت و معنویت را به‌درستی به هم پیوند زده‌اند.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» وزیر امور خارجه گفت: از همه احزاب و گروه‌های یمنی درخواست می‌کنم با گفت‌و‌گو و تعامل با یکدیگر، مانع از تحقق توطئه دشمنان منطقه برای تضعیف و تجزیه یمن شوند.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی کمیسیون تلفیق بودجه ۱۴۰۵ با تأکید بر دغدغه جدی نمایندگان نسبت به منابع و مصارف بودجه، گفت: فردا کلیات بودجه ۱۴۰۵ در کمیسیون تلفیق بررسی می‌شود.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است