سیاسی 21:38 - 30 دی 1403
هیئت قضایی افغانستان با معاون امنیتی و انتظامی وزارت کشور دیدار و گفت‌و‌گو کرد.

دیدار هیئت قضایی افغانستان با معاون امنیتی و انتظامی وزارت کشور

علی اکبر پورجمشیدیان با شیخ عبدالمالک الحقانی معاون اداری دیوان عالی افغانستان و هیئت همراه دیدار و گفت‌و‌گو کرد. 

در ابتدای این دیدار پورجمشیدیان با خیرمقدم به هیئت افغانستانی و ابلاغ سلام گرم وزیر کشور، از ابراز همدردی طرف افغانستانی و محکومیت حمله تروریستی روز گذشته که به شهادت دو تن از قضات عالیرتبه کشورمان انجامید، تشکر و قدردانی کرد. 

وی با اشاره به اشتراکات دینی و مذهبی بین جمهوری اسلامی ایران و افغانستان و تاکید بر سابقه طولانی تعاملات مختلف دو کشور در زمینه‌های متنوع فرهنگی، اجتماعی و اقتصادی ابراز امیدواری کرد حضور این هیئت قضایی زمینه افزایش سطح تعاملات و همکاری‌های دو جانبه را در همه حوزه‌ها فراهم کند. 

معاون امنیتی و انتظامی وزارت کشور در ادامه افزود: دو کشور طی سالیان گذشته همواره با دشمنان مشترک مبارزه کردند و همین امر موجب شده که دشمنان مشترک دو ملت مسلمان مترصد سوء استفاده و اختلاف افکنی باشند.

وی گفت: خنثی سازی توطئه بدخواهان مستلزم هوشیاری طرفین و توجه جدی است. 

پورجمشیدیان با اشاره به تفکر بنیادین انقلاب اسلامی، حضرت امام خمینی (ره) و منویات رهبر معظم انقلاب اسلامی در دفاع از مظلومین جهان، از مواضع حکومت افغانستان در محکومیت اقدامات شنیع رژیم صهیونیستی در کشتار مردم بی دفاع و مظلوم غزه قدردانی کرد. 

معاون امنیتی و انتظامی وزیر کشور همچنین افزود: مبارزه منسجم و موثر با گروه‌های تروریستی، قاچاق مواد مخدر و انسان در منطقه، گسترش روند معاضدت قضایی و استرداد مجرمین، موضوعات مربوط به اتباع افغانستانی ساکن ایران، مسائل مربوط به مرز مشترک بین دو کشور از جمله موضوعات مهم در روابط دو کشور است.

وی ایجاد یک کانال ارتباطی مستقیم بین دستگاه‌های اطلاعاتی، امنیتی و انتظامی دو طرف را در تقویت سطح روابط دو جانبه موثر دانست. 

معاون امنیتی و انتظامی وزیر کشور درباره افزایش سطح تعاملات بین این معاونت و همتای افغانستانی اعلام آمادگی کرد.

طرف افغانستانی نیز ضمن تشکر از میزبانی وزارت کشور جمهوری اسلامی ایران، ایجاد کانال مستقیم بین بخش‌های تخصصی دو کشور را موثرین راه در حل و فصل موضوعات و مسائل مشترک در حوزه‌های حقوقی و قضایی، امور اتباع، مرزی، مبارزه با تروریسم و جرائم سازمان یافته فراملی عنوان کرد.

منبع: وزارت کشور


12143269
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار سیاسی

سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» سفیر و نماینده دائم جمهوری اسلامی ایران در سازمان ملل متحد گفت: اقدامات قهرآمیز یکجانبه نقض آشکار حقوق بین المللی و نیز ناقض حقوق بشر و حق توسعه است.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی وزارت امور خارجه کشورمان بیانیه سران شورای همکاری خلیج فارس درباره جزایر سه‌گانه را به شدت محکوم کرد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» معاون رئیس‌جمهور و رئیس سازمان سیاست‌گذاری و مدیریت راهبردی انرژی در فضای مجازی از فوت دومین فرزندش خبر داد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» مشاور و دستیار رهبری تاکید کرد: شهدای اخیر ما در صحنه مقابله با استکبار و رژیم شکست‌خورده صهیونیستی، خوش درخشیدند و خون پاک‌شان در جنگ ۱۲ روزه، این مرز و بوم را بیمه کرد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» عراقچی با ارسال پیامی کتبی به وزیر امور خارجه لبنان، بر استمرار حمایت ایران از حاکمیت، وحدت ملی، تمامیت سرزمینی، امنیت و ثبات این کشور به ویژه در برابر تجاوزات رژیم صهیونیستی تأکید کرد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» فرمانده کل ارتش در دیدار اعضای کمیسیون برنامه مجلس شورای اسلامی، گفت: ما در هر شرایط در دفاع از نظام اسلامی تا پای جان ایستاده‌ایم.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» نماینده مجلس می‌گوید قانون مالیات بر سوداگری و سفته‌بازی حلقه مفقوده سیاست‌گذاری در مهار فعالیت‌های غیرمولد است و موتور جهش تولید را روشن می‌کند.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» وزیر امور خارجه در نشست مشترک با جمعی از نمایندگان مجلس شورای اسلامی بر اهمیت تداوم و تقویت تعامل و هماهنگی بین وزارت امور خارجه و مجلس شورای اسلامی برای پیشبرد وظایف دستگاه دیپلماسی تاکید کرد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» معاون اول رئیس‌جمهور با انتقاد از رویه تربیت نیروی انسانی در کشور و اینکه در تربیت نیروی انسانی عملکرد خوبی نداشته‌ایم، گفت: امروز نمی‌شود با شیوه‌های دهه ۶۰، گزینش انجام داد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» معاون امور زنان و خانواده رئیس جمهور در حساب کاربری خود در شبکه اجتماعی ایکس، با انتشار چندین پیام به مصوبه «کاهش سقف مهریه» واکنش نشان داد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است