اجتماعی 10:43 - 10 بهمن 1404
رئیس اداره تصادفات پلیس راهور تهران بزرگ از وقوع ۴ فقره تصادف مرگبار با ۵ نفر کشته در هفته اول بهمن ماه در نقاط مختلف پایتخت خبر داد.

۵ نفر در تصادفات مرگبار هفته گذشته پایتخت جان باختند

باشگاه خبرنگاران جوان - سرهنگ اسماعیل احسانپور رئیس اداره تصادفات پلیس راهور تهران بزرگ در توضیح این حوادث، در هفته‌ای که گذشت گفت: اولین حادثه روز جمعه ۳ بهمن ماه ساعت ۱۴:۱۰ در خیابان ایثارگران به سمت بزرگراه یادگار امام (ره) اتفاق افتاد.

وی افزود:در این تصادف راننده یک دستگاه کامیون میکسر به علت عدم توانایی در کنترل وسیله نقلیه ابتدا با گاردریل و جدول رمپ خروجی خیابان ایثارگران به بزرگراه یادگار امام (ره) برخورد کرده و سپس به صورت مورب وارد بزرگراه مذکور شده و بعد از برخورد با گاردریل، درخت‌های فضای سبز و پایه‌های روشنایی رفیوژ میانی بزرگراه برخورد کرده و ضمن عبور از آنها، در لاین مخالف واژگون می‌شود که در اثر این حادثه سرنشین کامیون (خانومی ۲۰ ساله) در اثر شدت ضربه در دم جان خود را از دست داده و راننده‌ی کامیون به شدت مجروح می‌گردد.

انحراف موتورسیکلت به علت عدم رعایت فاصله عرضی و برخورد آن با تریلی کشنده

سرهنگ احسانپور گفت: حادثه دوم در روز یکشنبه ۵ بهمن ماه حوالی ساعت ۱۰:۲۴ در بزرگراه امام علی (ع) روبروی ایستگاه BRT گلشن دوست به وقوع پیوست.

وی ادامه داد: در این تصادف راننده یک دستگاه موتورسیکلت به علت عدم رعایت فاصله عرضی، با پهلوی چپ - عقب یک دستگاه تریلی کشنده برخورد می‌کند؛ متاسفانه بعد از برخورد، موتورسیکلت واژگون شده و راننده و ترک‌نشین آن هر دو به زیر چرخ‌های تریلی کشنده افتاده که در اثر شدت ضربه و جراحات وارده هر دو در دم جان خود را از دست دادند.

سرهنگ احسانپور در ادامه افزود: در روز چهارشنبه مورخ ۸ بهمن ماه، ۲ فقره تصادف منجر به فوت در سطح شهر تهران رخ داده بدین ترتیب که:

توقف ناایمن راننده سواری پژو و همزمان عدم توجه به جلو راننده موتورسیکلت در بزرگراه حادثه مرگبار آفرید

وی مطرح کرد: حادثه‌ای حوالی ساعت ۱۶:۳۰ درمسیر غرب به شرق بزرگراه حکیم، بعد از پل شهید ستاری نبش خیابان اباذر رخ داده است.

سرهنگ احسانپور مطرح کرد: در این سانحه، راننده یک دستگاه موتورسیکلت به علت عدم توجه به جلو با قسمت عقب چپ یک دستگاه سواری پژو پارس که به صورت ناایمن راننده آن در سطح سواره رو بزرگراه متوقف شده بود، برخورد می‌کند؛ متأسفانه بر اثر شدت حادثه، راننده موتورسیکلت در دم جان خود را از دست داد.

عدم توانایی در کنترل وسیله نقلیه جان راننده موتورسیکلت را گرفت

وی اظهار کرد:حادثه‌ای روز چهارشنبه در ساعت ۲۳:۰۴ در محدوده خیابان خاوران به سمت غرب قبل از دوربرگردان ابوذر اتفاق افتاد.

وی گفت: در این سانحه، راننده یک دستگاه موتورسیکلت به علت عدم توانایی در کنترل وسیله نقلیه ابتدا با جداول حاشیه مسیر برخورد کرده و سپس واژگون شده که در همین حین یک دستگاه کامیون با راکب برخورد کرده و موتورسوار بر اثر شدت صدمات وارده در دم جان می‌دهد.

در پایان، رئیس اداره تصادفات پلیس راهور تهران با تأکید بر اهمیت رعایت قوانین راهنمایی گفت: طبق ماده ۱۵۹ آئین‌نامه راهنمایی و رانندگی، هرگونه توقف کوتاه یا طولانی وسایل نقلیه در خط‌های عبور یا مسیر وسایل نقلیه ممنوع است. رانندگان وسایل نقلیه در صورت توقف اضطراری که امکان انتقال وسیله نقلیه به بیرون خط و یا مسیر عبوری وجود نداشته باشد، موظفند با نصب علایم، از فاصله ۷۰ متری رانندگان وسایل نقلیه دیگر و پیادگان را آگاه نمایند؛ لذا از همه رانندگان می‌خواهیم ضمن تمرکز کامل به جلو و اطراف در هنگام رانندگی، در حاشیه بزرگراه و محل‌های ناایمن توقف نکنند، زیرا در صورت وقوع تصادف و برخورد سایر وسایل نقلیه با خودروی متوقف آنان، به میزان ۵۰ درصد سهم تقصیر دریافت خواهند کرد.

منبع: پلیس راهور 


12255835
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اجتماعی

اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» معاون عملیات سازمان امدادونجات جمعیت هلال‌احمر از انجام عملیات امدادرسانی در ۱۴ استان کشور در پی بارش برف و باران در جاده‌ها خبر داد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» مرکز وکلا، کارشناسان رسمی و مشاوران خانواده قوه قضاییه در بیانیه‌ای از منظر حقوق داخلی و حقوق بین الملل عمومی به تبیین عدم وجاهت حقوقی اطلاق عنوان «سازمان تروریستی» به سپاه پاسداران انقلاب اسلامی پرداخت.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس قوه قضاییه گفت: بدون‌تردید اقدام خصمانه اروپایی‌ها در تروریستی نامیدن سپاه قهرمان، بدون پاسخ نخواهد ماند و آنها عواقب و تبعات این حماقت‌شان را خواهند دید و درک خواهند کرد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس اداره تصادفات پلیس راهور تهران بزرگ از وقوع ۴ فقره تصادف مرگبار با ۵ نفر کشته در هفته اول بهمن ماه در نقاط مختلف پایتخت خبر داد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» مجمع حقوقدانان انقلاب اسلامی برای پذیرش رایگان وکالت اولیای دم تمامی جان‌باختگان حوادث اخیر اعلام آمادگی کرد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» جانشین پلیس راه راهور فراجا از اعمال محدودیت‌ها و ممنوعیت‌های ترافیکی در محور‌های شمالی کشور در روز جمعه ۱۰ بهمن ماه خبر داد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» شرکت کنترل کیفیت هوای تهران اعلام کرد: میانگین شاخص کیفیت هوای تهران تا ساعت ۸ صبح روز جمعه بر روی عدد ۶۴ قرار گرفته است.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرکل توانبخشی جمعیت هلال‌احمر ضمن تشریح سیاست‌های حوزه توانبخشی از تقویت روند تأمین قطعات تخصصی ارتز و پروتز، توسعه برنامه‌های غربالگری و ساماندهی ساختار‌های پشتیبان خدمات توانبخشی در سطح کشور خبر داد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» سرکلانتر چهارم پلیس پیشگیری پایتخت از دستگیری سارقی خبر داد که تحت عنوان مسافر کارت‌های بانکی رانندگان را سرقت و آنها را خالی می‌کرده است.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» سالاری گفت: استرداد بانک رفاه و بازگشت آن به دست بازنشستگان و کارگران به عنوان صاحبان اصلی آن، رفع یکی از دغدغه‌های اساسی آنان را موجب شده است.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است