«محمد جعفری» افزود: کار برداشت محصول گل محمدی در شهرستان مهریز همه ساله از اوایل اردیبهشتماه آغاز میشود و تا نیمه خردادماه در سطح ۲۰ هکتار از باغات این شهرستان ادامه دارد.
وی اضافه کرد: به طور متوسط از هر هکتار، سه تن گل برداشت میشود و با توجه به کم آبخواه بودن این گیاه، کشاورزان استقبال خوبی از این محصول دارند.
این مسئول با بیان این که از هر ۱۰ تُن گل تَر حدود یک کیلوگرم اسانس به دست میآید، افزود: میزان تولید گلاب در این منطقه سالانه ۲۷۰ هزار لیتر برآورد میشود.
به گزارش ایسنا و به نقل از روابط عمومی جهادکشاورزی شهرستان مهریز، جعفری در پایان اظهار کرد: گل محمدی علاوه بر استفاده جهت عطر بینظیر و تولید گلاب، به عنوان چاشنی غذا همراه با کشک، ماست و چای نیز مصرف میشود.
انتهای پیام