علمی فناوری 04:13 - 09 شهریور 1393
باشگاه خبرنگاران سبزیجات را چگونه در یخچال نگهداری کنیم؟
در ادامه با چند نکته برای نگهداری بهتر مواد غذایی در یخچال آشنا خواهید شد.
به گزارش خبرنگار کلینیک باشگاه خبرنگاران، کارشناسان مواد غذایی درباره نگهداری میوه و سبزیجات توصیه هایی کرده اند تا مواد غذایی دیرتر خراب شود و ویتامین ها، اکسیدان ها، مواد معدنی و فیبرهای خود را از دست ندهد.
هر خانواده ای باید بداند در طول هفته چه مقدار مواد غذایی لازم دارد و به اندازه مورد نیاز خریداری کند تا این مواد غذایی خواص درمانی و طعم طبیعی خود را از دست ندهند. در ادامه با چند نکته برای نگهداری بهتر مواد غذایی در یخچال آشنا خواهید شد.
_ بادمجان، کدو سبز و خیار را باید در یخچال و دور از گوجه فرنگی نگهداری کرد.
_ گیاهان و سبزیجات بهتر است با یک حوله نازک یا کاغذ روزنامه پوشانده و سپس در یخچال نگهداری شوند.
_ برای جلوگیری از سیاه شدن موز باید آن را دور از سیب و گلابی نگهداری کنید.
_ زمان ذخیره سازی میوه یا سبزی به نوع آن بستگی دارد. همچنین بهتر است میوه یا سبزی برش خورده و نصفه یا قطع شده را همان روز مصرف کنید.
مدت زمان مجاز نگهداری میوه ها و سبزیجات
برخی میوه ها و سبزیجات را بیش از اندازه نمی توان در یخچال نگهداری و باید زودتر مصرف کرد در غیر این صورت ارزش غذایی آن به شدت کاهش می یابد.
_ سبزیجات برگ دار را نباید بیش از یک یا 2 روز در یخچال نگهداری کرد.
_ هویج و کلم بروکلی بیش از 3 تا 5 روز نگهداری نشوند.
_ خیار و گوجه فرنگی بیش از یک تا 2 هفته در یخچال نگهداری نشود.
گردآوری : گروه سبک زندگی سیمرغ
هر خانواده ای باید بداند در طول هفته چه مقدار مواد غذایی لازم دارد و به اندازه مورد نیاز خریداری کند تا این مواد غذایی خواص درمانی و طعم طبیعی خود را از دست ندهند. در ادامه با چند نکته برای نگهداری بهتر مواد غذایی در یخچال آشنا خواهید شد.
_ بادمجان، کدو سبز و خیار را باید در یخچال و دور از گوجه فرنگی نگهداری کرد.
_ گیاهان و سبزیجات بهتر است با یک حوله نازک یا کاغذ روزنامه پوشانده و سپس در یخچال نگهداری شوند.
_ برای جلوگیری از سیاه شدن موز باید آن را دور از سیب و گلابی نگهداری کنید.
_ زمان ذخیره سازی میوه یا سبزی به نوع آن بستگی دارد. همچنین بهتر است میوه یا سبزی برش خورده و نصفه یا قطع شده را همان روز مصرف کنید.
مدت زمان مجاز نگهداری میوه ها و سبزیجات
برخی میوه ها و سبزیجات را بیش از اندازه نمی توان در یخچال نگهداری و باید زودتر مصرف کرد در غیر این صورت ارزش غذایی آن به شدت کاهش می یابد.
_ سبزیجات برگ دار را نباید بیش از یک یا 2 روز در یخچال نگهداری کرد.
_ هویج و کلم بروکلی بیش از 3 تا 5 روز نگهداری نشوند.
_ خیار و گوجه فرنگی بیش از یک تا 2 هفته در یخچال نگهداری نشود.
گردآوری : گروه سبک زندگی سیمرغ
4604931
پربازدید ها
پر بحث ترین ها
مهمترین اخبار علمی فناوری
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» رقابت بیش از یک میلیون نفر از داوطلبان ۵ گروه آزمایشی نوبت اول کنکور ۱۴۰۳ امروز پایان یافت، کنکوریها نیمه اول مردادماه منتظر نتیجه اولیه آزمون خود باشند.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» گروهی از متخصصان در مؤسساتی از جمله دانشگاه «هوکایدو» ژاپن میگویند بنابر نتایج یک مطالعه گسترده، باکتریهای مقاوم به دارو ممکن است از جامعه انسانی به محیطهای آبی و حیات وحش منتقل شوند.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» سندرم ناخن زرد یک بیماری نادر است که ناخنهای دست و پا را درگیر میکند و معمولا افراد بالای ۵۰ سال به این عارضه دچار میشوند.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» نوعی نانوحباب مغناطیسی موسوم به اسکایرمیون، به عنوان گزینه آتی برای تولید بیتهای کامپیوترها است.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» دفترچه سوالات نوبت اول کنکور ۱۴۰۳ در گروههای آزمایشی علوم تجربی و دانشگاه فرهنگیان منتشر شد و کلید اولیه سوالات نیز از سهشنبه (۱۱ اردیبهشت) در دسترس خواهد بود.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» سامسونگ تابستان امسال دستگاههای پوشیدنی جدیدی را معرفی خواهد کرد که احتمالاً هوش مصنوعی نقش مهمی در آنها ایفا میکند.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» در فاصله ۵۰ تا ۶۰ میلیون سال نوری از زمین، انفجارهای ستارگانی مرموزی در کهکشان NGC ۴۳۸۳ رخ میدهد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» موجودات فضایی و جستجو برای حیات فرازمینی منبع دائمی کنجکاوی برای انسانها به طور کلی و دانشمندان به طور خاص بوده است.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» رئیس سازمان سنجش آموزش کشور گفت: در راستای برگزاری چهار آزمون در کل کشور تنها چهار مورد دستگیری داشتیم که این نشان میدهد داوطلبان به سیستم آموزشی ما اعتماد کردند.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» رئیس سازمان سنجش آموزش کشور گفت: در راستای برگزاری چهار آزمون در کل کشور تنها چهار مورد دستگیری داشتیم که این نشان میدهد داوطلبان به سیستم آموزشی ما اعتماد کردند.