به گزارش خبرنگار ایرنا، 'لیلا اسماعیلی' روز پنجشنبه به خبرنگاران اظهار داشت:این جشنواره با شرکت 11 گروه سه تا چهار نفره برگزار شد که گروه های شرکت های کننده با ارایه انواع غذاهای سالم محلی، ایران و مدرن با یکدیگر به رقابت پرداختند.
وی با اشاره به اهمیت غذا و میان وعده های دانش آموزان ، بیان داشت: باید وعده های اصلی و میان وعده های دانش آموزان طوری تنظیم شود که بتواند نیازهای آنان را در طول روز به ویژه در مدت حضور در مدرسه برطرف نماید.
اسماعیلی با بیان اینکه عمده غذاهای طبخ شده در این جشنواره شامل انواع آش، کوکو سبزی ، خوراکهای تهیه شده با ماهی و میگو ، انواع سالادها ،کتلت ، نانهای محلی ، سوپ و انواع شیرینی بود، تاکید کرد: غذای دانش آموزان باید از مواد غذایی مجاز تشکیل شود که بتواند انرژی و کالری مورد نیاز دانش آموزان را متناسب با فعالیتشان فراهم کند.
در پایان این جشنواره سه گروه برتر معرفی شدند.
دور بعدی جشنواره غذای سالم در میان فرهنگیان بندرعباس و همزمان با دهه فجر برگزار می شود .ک/3
7198/668
5024229