امام صادق علیه السلام : آغاز سال (حساب اعمال) شب قدر است. در آن شب برنامه سال آینده نوشته می شود.
به گزارش سرویس خانواده جام نیوز، بعد باقالی ها رو اضافه کرده و اجازه بدین برای ۴ دقیقه بجوشه و بپزه.
مواد لازم:
۳۵۰ گرم باقالی (تازه یا منجمد)
۱۰۰ گرم پنیر فتا
۲ قاشق غذاخوری برگ نعناع خرد شده
۱ قاشق غذاخوری روغن زیتون
۵۰ گرم مخلوط سالاد برگ (سبزی های مورد علاقه خودتون)
۱۰ گوجه گیلاسی
۱ قاشق چایخوری آبلیمو
۴ تکه نان باگت (سفید یا قهوه ای)
طرز تهیه:
یک قابلمه کوچک برداشته و داخلش آب بریزین تا جوش بیاد. بعد باقالی ها رو اضافه کرده و اجازه بدین برای ۴ دقیقه بجوشه و بپزه. بعد برای سرد کردنش زیر آب سرد آبکشی اش کنین. اگه باقالی ها رو با پوست در قابلمه گذاشتین، پوستشون رو جدا کنین و اونا رو داخل کاسه بریزین.
پنیر روی برگ نعناع ریخته و با فلفل سیاه و دو قاشق روغن زیتون چاشنی اش بزنین و خوب با هم ترکیب کنین.
مخلوط سالاد برگ و گوجه ها رو با باقی مانده روغن زیتون و آبلیمو ترکیب کرده و بین دو بشقاب تقسیم کنین. نان ها رو با تستر یا گریل تست کنین تا زمانی که هر دو طرفش طلایی و ترد بشه.
با استفاده از قاشق باقالی و مخلوط پنیر رو روی نان داغ ریخته و در کنار سالاد برگ سرو کنین.
ایران مطلب/ 2014
6701742