گوناگون 23:20 - 14 تیر 1394
یک قابلمه کوچک برداشته و داخلش آب بریزین تا جوش بیاد.

روش تهیه  تُست باقالی و پنیر فتا
امام صادق علیه السلام : آغاز سال (حساب اعمال) شب قدر است. در آن شب برنامه سال آینده نوشته می ‏شود.



به گزارش سرویس خانواده جام نیوز، بعد باقالی ها رو اضافه کرده و اجازه بدین برای ۴ دقیقه بجوشه و بپزه.



 

مواد لازم:

۳۵۰ گرم باقالی (تازه یا منجمد)

۱۰۰ گرم پنیر فتا

۲ قاشق غذاخوری برگ نعناع خرد شده

۱ قاشق غذاخوری روغن زیتون

۵۰ گرم مخلوط سالاد برگ (سبزی های مورد علاقه خودتون)

۱۰ گوجه گیلاسی

۱ قاشق چایخوری آبلیمو

۴ تکه نان باگت (سفید یا قهوه ای)

 

طرز تهیه:

یک قابلمه کوچک برداشته و داخلش آب بریزین تا جوش بیاد. بعد باقالی ها رو اضافه کرده و اجازه بدین برای ۴ دقیقه بجوشه و بپزه. بعد برای سرد کردنش زیر آب سرد آبکشی اش کنین. اگه باقالی ها رو با پوست در قابلمه گذاشتین، پوستشون رو جدا کنین و اونا رو داخل کاسه بریزین.

 

پنیر روی برگ نعناع ریخته و با فلفل سیاه و دو قاشق روغن زیتون چاشنی اش بزنین و خوب با هم ترکیب کنین.

 

مخلوط سالاد برگ و گوجه ها رو با باقی مانده روغن زیتون و آبلیمو ترکیب کرده و بین دو بشقاب تقسیم کنین. نان ها رو با تستر یا گریل تست کنین تا زمانی که هر دو طرفش طلایی و ترد بشه.

 

با استفاده از قاشق باقالی و مخلوط پنیر رو روی نان داغ ریخته و در کنار سالاد برگ سرو کنین.

 

ایران مطلب/ 2014


6701742
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها
صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است