گوناگون 12:21 - 07 خرداد 1396
درست یک روز پس از آنکه مرگ قصاب بندرعباسی بر اثر ابتلا به بیماری تب کنگو اعلام شد، ابتلای قطعی یک نفر به تب کریمه کنگو در اصفهان نیز تأیید شد.

مدیر روابط عمومی دانشگاه علوم‌پزشکی اصفهان درباره شیوع تب کنگو در استان اصفهان به همشهری گفت: بیماری تب‌کنگو که با سردرد شدید، تب، درد عضلانی و خونریزی زیرجلدی همراه است، تحت کنترل است. دکتر کیانوش جهان‌پور با اشاره به مشاهده چند مورد بیماری تب کریمه کنگو در استان اصفهان از آمادگی مراکز بهداشتی و درمانی و بیمارستان‌های استان اصفهان برای مقابله با تب کریمه کنگو خبر داد و افزود: 4مورد مشکوک به بیماری تب کریمه کنگو در استان مشاهده شده بود که افرادی که به این ویروس مبتلا بودند، هم‌اکنون بستری و تحت درمان هستند و وضعیت جسمانی آنها رو به بهبود است.

وی همچنین افزود: درصورت مشاهده هرگونه علائم احتمالی این بیماری از قبیل تب همراه سردرد شدید، تهوع و استفراغ و... به مراکز بهداشتی و درمانی مراجعه شود. برای جلوگیری از ابتلا به این ویروس خطرناک باید ابتدا دام بعد از ذبح بهداشتی به‌مدت 24ساعت در سیستم‌هایی با دمای زیر صفر نگهداری شده و سپس بسته‌بندی انجام شود. قبل از مصرف نیز گوشت در دمای فریزر حداقل به‌مدت 3تا4 ساعت نگهداری و پس از آن مصرف شود.


9133639
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها
صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است