پاستا با فیله ی مرغ و سبزیجات
مواد لازم:
روغن زیتون: 4 قاشق غذاخوری
کره: 60 گرم
سیر (ساطوری شده): 3 حبه
فیله مرغ: 450 گرم
مقداری کمی پودر فلفل قرمز
بروکلی: 450 گرم
پاستا: 300 گرم
پاپریکا زرد و قرمز: 175 گرم
قرص سوپ (طعم مرغ): 1 عدد
کمی پنیر پارمزان رنده شده برای روی غذا
طرز تهیه:
فلفل دلمه ای ها را 4 گوش خرد کرده، در کمی روغن تفت داده و کنار بگذارید.
بروکلی و گوشت را لقمه ای تکه کنید.
روغن و کره را در تاوه ی بزرگی داغ کرده و سیر را تفت دهید. گوشت را اضافه کرده و روی حرارت زیاد مواد را مدت کوتاهی سرخ کنید. قرص سوپ را خرد کرده همراه با فلفل قرمز، فلفل سیاه نیم کوب و کمی نمک روی مواد ریخته و با کمی آب و روی حرارت متوسط بپزید.
بروکولی را 2 دقیقه در آب نمک جوشان بپزید. سپس با کفگیر از داخل آب جوش بیرون آورید و کنار بگذارید. آب نمک داخل قابلمه را دوباره جوش آورده و پاستا را پخته و در صافی بریزید.
پاستا و بروکلی را به مخلوط گوشت اضافه کنید. با احتیاط مواد را مخلوط کرده، غذا را در ظرف مناسب بریزید. پنیر را اضافه و نوش جان کنید.
7680851