گوناگون 23:33 - 24 بهمن 1394
برای پختن بروکلی ابتدا آب نمک را جوش آورده، سپس بروکلی را اضافه کرده و مدتی خیلی کوتاه (2 دقیقه) بپزید.

 پاستا با فیله ی مرغ و سبزیجات

  

مواد لازم:

روغن زیتون: 4 قاشق غذاخوری

کره: 60 گرم

سیر (ساطوری شده): 3 حبه

فیله مرغ: 450 گرم

مقداری کمی پودر فلفل قرمز

بروکلی: 450 گرم

پاستا: 300 گرم

پاپریکا زرد و قرمز: 175 گرم

قرص سوپ (طعم مرغ): 1 عدد

کمی پنیر پارمزان رنده شده برای روی غذا

 

طرز تهیه:

فلفل دلمه ای ها را 4 گوش خرد کرده، در کمی روغن تفت داده و کنار بگذارید.

بروکلی و گوشت را لقمه ای تکه کنید.

روغن و کره را در تاوه ی بزرگی داغ کرده و سیر را تفت دهید. گوشت را اضافه کرده و روی حرارت زیاد مواد را مدت کوتاهی سرخ کنید. قرص سوپ را خرد کرده همراه با فلفل قرمز، فلفل سیاه نیم کوب و کمی نمک روی مواد ریخته و با کمی آب و روی حرارت متوسط بپزید.

بروکولی را 2 دقیقه در آب نمک جوشان بپزید. سپس با کفگیر از داخل آب جوش بیرون آورید و کنار بگذارید. آب نمک داخل قابلمه را دوباره جوش آورده و پاستا را پخته و در صافی بریزید. 

پاستا و بروکلی را به مخلوط گوشت اضافه کنید. با احتیاط مواد را مخلوط کرده، غذا را در ظرف مناسب بریزید. پنیر را اضافه و نوش جان کنید.

 


7680851
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها
صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است