به گزارش ایرنا، استاندار کرمان روز جمعه در حاشیه برگزاری این جشنواره در روستای سیف الدین گوغر از حمایت ستاد توسعه اقتصادی استان از محصول گردو به عنوان محصولی استراتژیک و اقتصادی بعد از پسته خبر داد.
علیرضا رزم حسینی گفت: برگزاری جشنواره ها در حقیقت حمایت از تولیدکنندگان و کشاورزانی است که شکرانه برداشت محصول خود را برگزار می کنند.
وی برنامه ریزی کلان استانی و کشوری برای ایجاد مراکز فرآوری محصول گردو، توسعه کشت های نوین کشاورزی در ایجاد باغ های جدید گردو، کاهش مصرف آب در بخش کشاورزی و توجه به صادرات محصول گردو را از مهمترین اهداف و اولویت های ستاد توسعه استان برای این محصول عنوان کرد.
دومین جشنواره گردو امسال به میزبانی روستای سیف الدین گوغر برگزار شد و با استقبال گسترده مردم و فعالان این بخش همراه بود.
راه اندازی سیاه چادر عشایر، پخت انواع غذاهای محلی، شیرینی های گردویی، غرفه های تحقیقاتی و علمی در زمینه افزایش محصول گردو و آموزش به کشاورزان و برنامه های شاد و متنوع از مهمترین برنامه های شاخص در این جشنواره بود.
همچنین با حضور استاندار کرمان از اولین تمبر ملی جشنواره گردو در بافت رونمایی شد.
آفت زدایی، راه های مبارزه و کاهش آفات، افزایش کیفیت محصول، شناسایی ارقام متنوع، توجه به تولید موثر در زمینه صادرات و توسعه سطح زیر کشت به روش علمی نیز در این جشنواره بررسی شد.
روستای سیف الدین گوغر در فاصله 60 کیلومتری بافت و 15 کیلومتری امیرآباد گوغر قرار دارد.
این روستا به دلیل مرغوبیت محصول تولیدی گردو و سطح زیرکشت مناسب امسال میزبان دومین جشنواره گردوی استان کرمان بود.ک/2
8154
4751772