وحید ولیپور در گفتوگو با خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا)منطقه لرستان، درباره تغذیه ورزشکاران و مواد غذایی مورد نیاز آنها افزود: اگر تغذیه ورزشکاران مناسب باشد هیچ نیازی به مکملهای غذایی نخواهند داشت و عملکرد آنها در انجام فعالیتهای ورزشی بهتر خواهد شد.
وی بیان کرد: حجم تمرین و شدت آن در میزان مصرف مواد غذایی و به خصوص پروتئینها موثر است؛ مصرف پروتئینها در دوره خاصی از انجام تمرینات ورزشی به تقویت ورزشکار و بالا بردن عملکرد وی کمک میکند.
این عضو هیات علمی دانشگاه لرستان اظهار کرد: ورزشکارانی که ضعف تغذیه دارند و در شرایط خاص هستند باید از پروتئینها و مکملهای اسید آمینهای استفاده کنند. در شرایط فشار تمرینی بهتر است که ورزشکاران از مواد غذایی دارای پروتئین و اسید آمینه استفاده کنند تا بدنشان دچار مشکل نشود.
ولیپور خاطرنشان کرد: گوشت، حبوبات، غلات و... مواد غذایی مفیدی برای ورزشکاران هستند؛ مصرف گوشت به خاطر تولید کراتین و اسید آمینه در بدن بسیار برای ورزشکار اهمیت دارد. البته میزان مصرف گوشت قرمز باید به اندازه باشد ولی به هر حال باید روزانه آن را مصرف کرد.
انتهای پیام
7665706