استانی 15:35 - 30 فروردین 1393
معاون دانشگاه علوم پزشکی مازندران:
معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی مازندران گفت: تحقیقات نشان داده بسیاری از رنگ‌های مصنوعی عامل ایجاد کننده اختلالات در کلیه‌ها، بروز آسم، تضعیف سیستم ایمنی بدن و اثر سرطان‌زایی است.

رنگ‌های مصنوعی غیرمجاز منجر به اختلالات کبدی می‌شود

به گزارش خبرگزاری فارس از ساری به نقل از روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی مازندران، محمد آزادبخت در کارگروه سلامت و امنیت غذایی استان با بیان اینکه 1379 واحد صنفی در مازندران وجود دارد، اظهار داشت: به استناد آمار آزمایشگاه کنترل مواد غذایی استان در سال گذشته 27.2 درصد محصولات خوراکی و آشامیدنی از نظر رنگ مصنوعی غیرمنطبق بودند.

وی افزود: در ایران استفاده از رنگ‌هایی در صنایع غذایی ممکن است که از معیارهای ملی و ضوابط جاری وزارت بهداشت تبعیت کرده و سلامت و غلظت آن‌ها تایید شود.

معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی مازندران با بیان اینکه مصرف رنگ دارای پروانه‌های ساخت معتبر با حضور مسئول فنی در صورت تعریف در فرمولاسیون مجاز است، اظهار داشت: شرکت تولیدکننده رنگ نیز موظف است این محصولات را با برچسب‌هایی که محتوی اجزا تشکیل ‌دهنده، طریق مصرف صحیح، دوز مصرفی و مقادیر قابل قبول است، عرضه کند.

آزادبخت ادامه داد: رنگ‌های مورد استفاده در صنایع غذایی به رنگ‌های طبیعی، مشابه طبیعی و مصنوعی تقسیم می‌شود.

وی با بیان اینکه مصرف مواد غذایی حاوی رنگ‌های مصنوعی در کودکان بالاتر از سه سال باعث پیش‌فعالی و ناراحتی‌های گوارشی و پوستی می‌شود، خاطرنشان کرد: از رنگ‌های مصنوعی در تولید نوشابه، پنیر، محصولات کنسروی، سس‌ها، ژله‌ها، مربا و ترشی‌ها استفاده می‌شود.


3520747
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها
صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است