گوناگون 10:09 - 10 مرداد 1394
شمالی‌ها در پخت انواع مرغ با چاشنی‌های مختلف تخصص دارند. از مرغ‌های ترش با سبزیجات محلی گرفته تا مرغ‌هایی که با آلو و رب‌های نارنج و انار طبخ می‌شوند.

خورش مرغ و آلو
امام علی علیه ‏السلام : عاقل‏ترین مردم کسی است که در امور زندگیش بهتر برنامه ‏ریزی کند و در اصلاح آخرتش بیشتر همّت نماید.





به گزارش سرویس خانواده جام نیوز، شمالی‌ها در پخت انواع مرغ با چاشنی‌های مختلف تخصص دارند. از مرغ‌های ترش با سبزیجات محلی گرفته تا مرغ‌هایی که با آلو و رب‌های نارنج و انار طبخ می‌شوند. این خورش با چند نوع رب‌ترش و شیرین پخته می‌شد تا مزه ملس و لذیذی پیدا کند.خورش مرغ و آلو خورشی مجلسی و مختص مردم لاهیجان است.

 

مواد لازم برای 4 تا 6 نفر

    500 گرم سینه مرغ

    1 عدد  پیاز

    3 حبه  سیر

    2  /1 پیمانه  آلو

    1 ق س  رب نارنج

    2 /1 ق س  رب انار

    2  /1 پیمانه  برگه زردآلو

    نمک، فلفل و زردچوبه به‌اندازه لازم



طرز تهیه:

1. پیاز و سیر را نگینی خردکنید و با زردچوبه و فلفل تفت دهید.

2.  آلو را خیس کنید، آب آن را خالی کنید و سپس آن را درون قابلمه   بریزید.

3. رب انار، رب نارنج و برگه زردآلو خیس شده را هم اضافه کنید و تفت دهید.

4. نصف لیوان آب جوش اضافه کنید و بگذارید موادتان کاملاً باهم مخلوط شوندو یک مایه یکدست داشته باشید.

5.  حالا مرغ را اضافه کنید. یک لیوان آب جوش دیگر اضافه کنیدو بگذارید خورش روی حرارت کم یک ساعت برای خودش بپزد و جا بیفتد.

نکته:

بهتر است از آلوی سیاه برای این غذا استفاده کنید. هم زیادترش نیست و هم اینکه رنگ خوبی به خورش شما  می‌دهد.

 

برترین ها /2021


6838262
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها
صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است