علمی فناوری 17:24 - 31 فروردین 1398
اردیبهشت ماه صورت می‌گیرد
دبیر علمی دومین کنگره بین‌المللی و سیزدهمین کنگره سراسری ارتوز و پروتز ایران گفت: از چهارم تا ششم اردیبهشت امسال، دومین کنگره بین‌المللی و سیزدهمین کنگره سراسری ارتوز و پروتز ایران در اصفهان برگزار خواهد شد.

معرفی فناوری‌های نوین جهانی در کنگره بین‌المللی ارتوز و پروتز ایران

ابراهیم صادقی در گفت‌وگو با ایسنا، در ارتباط با اهداف برگزاری سیزدهمین کنگره سراسری ارتوز و پروتز ایران، اظهار کرد: این کنگره با هدف ارتقای سطح آموزش در رشته ارتوز و پروتز، بهبود کیفیت سطح خدمت‌رسانی در این حوزه، معرفی و اطلاع‌رسانی فناوری‌های نوین جهانی به کارشناسان فعال این رشته، افزایش همکاری‌های بین بخشی و بحث و تبادل نظر پیرامون مشکلات شاغلان رشته ارتوز و پروتز برگزار می‌شود.

وی خاطرنشان کرد: جلسات سخنرانی این کنگره پیرامون اخلاق حرفه‌ای، مقالات پروتز اندام برای افراد قطع عضو، پانل صلاحیت‌های ضروری برای ارائه‌کنندگان خدمات، ارتوزها و وسایل کمکی و جلسه ویژه برای شرکت‌کنندگان خارج از کشور می‌شود.

دبیر علمی دومین کنگره بین المللی و سیزدهمین کنگره سراسری ارتوز و پروتز ایران در خصوص مقالات این کنفرانس گفت: تاکنون ۱۷۰ مقاله ارسال شده است که تعداد ۵۰ مورد به صورت سخنرانی و بخش عمده از آن به شکل پوستر ارائه می شود.

وی افزود: ۱۰ کشور مختلف دنیا در این کنگره حضور دارند که به ارائه مقاله و سخنرانی می پردازند. این کشورها شامل آمریکا، آلمان، انگلستان، ایتالیا، اسپانیا، الجزایر، لبنان، گینه، سریلانکا و سیرالئون می‌شوند.

وی با اشاره به نهادهای شرکت کننده دراین کنگره، اظهار کرد: شرکت کنندگان این کنگره شامل دانشگاه‌های علوم پزشکی اصفهان، همدان، شیراز، دانشگاه علوم پزشکی ایران، علوم بهزیستی و توانبخشی مستقر در تهران می‌شود.

نایب رییس انجمن توانبخشی ایران تصریح کرد: دومین کنگره بین المللی و سیزدهمین کنگره سراسری ارتوز و پروتز دارای امتیاز آموزش مداوم برای متخصصان و کارشناسان رشته‌های توانبخشی و برخی رشته‌های پزشکی و پیراپزشکی است.

صادقی در ارتباط با ارتوزها و پروتز ها، گفت: هنگامی که سیستم‌های اسکلتی و عضلانی انسان دچار مشکل می‌شوند از طریق ارتوزها می‌توان از این سیستم‌ها محافظت کرد و آنها را مناسب نگه داشته یا به تقویت عملکرد آنها کمک کنند.

وی ادامه داد: پروتزها به اندام‌های مصنوعی گفته می‌شود. افرادی که دچار قطع عضو در هر سطحی می‌شوند، برای ادامه حیات باید از پروتزها استفاده کنند. به عنوان نمونه اگر فردی دچار قطع ناحیه پاها باشد، باید از پای مصنوعی استفاده کند.

عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان خاطرنشان کرد: افرادی که دچار قطع عضو بر اثر جنگ، تصادفات، حوادث شغلی می‌شوند باید خدمات لازم به آنان داده شود. همچنین سبک زندگی امروزه سبب بروز بیماری‌های غیر واگیر مانند دیابت شده است که می‌تواند باعث افزایش قطع عضو شود. بنابراین باید به تربیت نیروی متخصص توجه ویژه شود تا این نیروها بتوانند به بیماران قطع عضو خدمات ارائه کنند.

به گزارش ایسنا، دومین کنگره بین المللی و سیزدهمین کنگره سراسری ارتوز و پروز ایران از چهارم تا ششم اردیبهشت ماه در اصفهان برگزار خواهد شد.



انتهای پیام


10107679
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار علمی فناوری

علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» سامسونگ تابستان امسال دستگاه‌های پوشیدنی جدیدی را معرفی خواهد کرد که احتمالاً هوش مصنوعی نقش مهمی در آنها ایفا می‌کند.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» در فاصله ۵۰ تا ۶۰ میلیون سال نوری از زمین، انفجار‌های ستارگانی مرموزی در کهکشان NGC ۴۳۸۳ رخ می‌دهد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» موجودات فضایی و جستجو برای حیات فرازمینی منبع دائمی کنجکاوی برای انسان‌ها به طور کلی و دانشمندان به طور خاص بوده است.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» رئیس سازمان سنجش آموزش کشور گفت: در راستای برگزاری چهار آزمون در کل کشور تنها چهار مورد دستگیری داشتیم که این نشان می‌دهد داوطلبان به سیستم آموزشی ما اعتماد کردند.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» رئیس سازمان سنجش آموزش کشور گفت: در راستای برگزاری چهار آزمون در کل کشور تنها چهار مورد دستگیری داشتیم که این نشان می‌دهد داوطلبان به سیستم آموزشی ما اعتماد کردند.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» هنگامی که سن افزایش می‌یابد، کاهش تدریجی سرعت و چابکی بدن ما غیرعادی نیست. خواه قدم زدن آرام در اطراف محله باشد یا دستیابی به کنترل تلویزیون، حرکات ما با افزایش سن کاهش می‌یابد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» دانشمندان برای تعیین زمان شکل‌گیری میدان مغناطیسی زمین، سنگ‌های باستانی حاوی آهن را در گرینلند بررسی کردند.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» ایلان ماسک در جدیدترین اظهار نظر خود اعلام کرده است که ربات انسان‌نمای اپتیموس شرکت تسلا احتمالا از سال ۲۰۲۵ فروش خود را آغاز می‌کند.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» آزمون سراسری گروه آزمایشی علوم تجربی راس ساعت ۸ صبح شروع شد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» تنها دو ماموریت رباتیک به عطارد راه پیدا کردند، اما همین ماموریت‌ها نیز برای رد بسیاری از فرضیه‌های نادرست درباره این دنیای داغ بسیار مهم بودند.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است