اجتماعی 21:49 - 05 آبان 1400

افزایش ساعت طرح ترافیک از ۱۰ آبان/ اعمال تغییرات در ۲ نوبت

به گزارش خبرگزاری مهر، سید مجتبی شفیعی در حاشیه جلسه شورای عالی ترافیک شهر تهران درباره مصوبات این جلسه گفت: جلسه هفتادم شورای عالی ترافیک شهر تهران با حضور اعضا برگزار شد.

وی ادامه داد: اولین موضوعی که در دستور کار قرار داشت تغییر ساعات در خصوص محدودیت طرح ترافیک بود. با توجه به اینکه در روزهای اول نیمه دوم سال معمولاً با افزایش ترافیک مواجه هستیم و امسال نیز در مقایسه با شرایط پیش از کرونا نمودارها حدود ۱۸ درصد افزایش طول صف‌ها و معابر درگیر با سرعت کم را نشان می‌دادند توجه به این موضوع اهمیت داشت.

معاون حمل و نقل و ترافیک شهرداری تهران افزود: بررسی‌ها نشان داد که یکی از این عوامل مؤثر بر این شرایط سنگین ترافیک بی اثر شدن محدودیت‌های تردد اعمال شده در طرح ترافیک بود زیرا اجرای طرح ترافیک از ساعت ۶:۳۰ صبح به ساعت ۸:۳۰ صبح و از ۱۸ به ۱۶ تغییر کرده بود.

شفیعی ادامه داد: جمع بندی بر این شد که این ساعات تغییر کند. در گام اول از تاریخ ۱۰ آبان ساعات صبحگاهی طرح ترافیک از ساعت ۸:۳۰ به ۷:۳۰ صبح و ساعت عصر گاهی از ۱۶ به ۱۷ تغییر خواهد کرد.

وی اضافه کرد: در گام بعدی از روز بازگشایی مراکز آموزشی بر اساس تصمیم ستاد ملی کرونا بلافاصله در همان روز محدودیت از ۷:۳۰ به ساعت ۶:۳۰ صبح و از ۱۷ به ۱۸ تغییر خواهد کرد.


11291223
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اجتماعی

اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس سازمان امدادونجات جمعیت هلال احمر با اشاره به آماده‌باش بیش از ۲۵ هزار نیروی عملیاتی در زمستان امسال خبر داد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرکل مددکاری و مشاوره بنیاد شهید گفت: در راستای اجرای «طرح سپاس» تاکنون بیش از ۵۸۰ هزار دیدار توسط مدیران بنیاد شهید و امور ایثارگران انجام شده است.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» جشن یلدا با حضور کودکان پروانه‌ای برگزار شد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس مرکز پزشکی حج و زیارت هلال احمر گفت: همزمان با آغاز پیش‌ثبت‌نام متقاضیان حج تمتع ۱۴۰۵ از پایان هفته جاری، معاینات پزشکی زائران توسط گروه پزشکی حج به‌صورت رسمی آغاز خواهد شد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» معاون توسعه مشارکت‌های مردمی کمیته امداد، روش‌های مشارکت مردم در پویش ملی «یلدای مهربانی» را اعلام کرد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس مرکز اطلاع رسانی پلیس راهنمایی و رانندگی تهران بزرگ با اشاره به وضعیت ترافیک خیابان‌ها و بزرگراه‌ها اعلام کرد: در حال حاضر ترافیک معابر عادی و روان است.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» معاون فرهنگی و آموزشی بنیاد شهید و امور ایثارگران از برگزاری آیین ملی «یلدای شهدایی» با همکاری خادمیاران شهدا در تمامی استان‌های کشور به‌صورت همزمان در گلزار‌های مطهر شهدا خبر داد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» جانشین رئیس پلیس راه راهور فراجا با اشاره به آغاز اجرای طرح زمستانی گفت: همراه داشتن زنجیر چرخ برای تمامی رانندگان در محور‌های مواصلاتی کشور الزامی است.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» معاون اول رئیس جمهور آیین نامه اجرایی کالابرگ و شرایط جدید حذف یارانه پردرآمد‌ها را ابلاغ کرد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» بر اساس اعلام شرکت کنترل کیفیت هوای تهران، میانگین کیفیت هوای پایتخت هم‌اکنون (۲۷ آذرماه) در شرایط «قابل قبول» است.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است