اقتصادی 14:32 - 09 خرداد 1394
وزیر ارتباطات در پاسخ به ایسنا:
وزیر ارتباطات در خصوص مشکلات ایجاد شده برای شرکت مخابرات ایران اظهار کرد: قطعا به مخابرات کمک می‌کنیم چرا که این شرکت باید روی پای خود بماند و به مردم خدمات بدهد.

قطعا به مخابرات کمک می‌کنیم/ کمک فقط افزایش تعرفه نیست

به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، محمود واعظی ظهر امروز در حاشیه همایش سراسری روابط عمومی‌های وزارت ارتباطات در جمع خبرنگاران حاضر شده و به پاسخگویی به برخی سوالات پرداخت.

وی در پاسخ به این سوال ایسنا که اکنون شرکت مخابرات دچار مشکل شده و مدیریت این شرکت دشوار شده، وزارت ارتباطات چه برنامه‌ای برای برون‌رفت این شرکت از شرایط فعلی دارد؟ اظهار کرد: قطعا به مخابرات کمک می‌کنیم حال درست است مالکیت این شرکت خصوصی‌ شده، اما حاکمیت آن خصوصی نیست و باید تلاش کنیم این شرکت سیاست‌های کشور را دنبال کند.

وزیر ارتباطات در عین حال متذکر شد: براین اساس ما قطعا از مخابرات حمایت می‌کنیم، اما باید این نکته را مدنظر داشت که حمایت تنها به معنای افزایش تعرفه نیست و می‌تواند ابعاد مختلفی داشته باشد و از میان مجموعه مسائل مربوط به توسعه یک مورد هم می‌تواند به تعرفه‌ها مربوط شود.

اگر مخابرات مایل به بازگشت تعرفه هاست اعلام کند

وی در پاسخ به این مطلب که مخابرات اعلام کرده حتی به بازگشت تعرفه‌ها به حالت قبل از هم‌کد سازی علاقه‌مند است، توضیح داد: اگر چنین تصمیمی در مخابرات وجود داشته باشد آیا بدان معناست که مخابرات می‌خواهد آبونمان 900 تومانی خود را به 30 تومان سابق بازگرداند؟

واعظی ادامه داد: در هر صورت اگر مخابرات چنین پیشنهادی دارد لازم است آن را با کمیته تنظیم مقررات در میان بگذارد نه رسانه‌ها؛ به هر حال اگر چنین پیشنهادی وجود دارد آن را در کمیسیون مطرح کنند و ما حرفی نداریم و این موضوع در کمیسیون بررسی خواهد شد.

واکنش وزیر به اظهارات دبیر شورای عالی فضای مجازی

وزیر ارتباطات امروز در خصوص صحبت‌های اخیر دبیر شورای عالی فضای مجازی نیز چندین بار مورد سوال قرار گرفت اما تلاش کرد از واکنش نشان دادن به صحبت‌های محمدحسن انتظاری اجتناب کرده و تنها در خصوص مسائل مهم حوزه صحبت کند.

وی در پاسخ به بخشی از این سوالات اینگونه اظهار کرد که قرار نیست اگر فردی صحبتی را مطرح می‌کند دیگران در برابر آن جواب بدهند.

وزیر ارتباطات در پاسخ به سوالی که در خصوص ارائه‌ی گزارش از شبکه ملی اطلاعات مطرح شده بود نیز عنوان کرد: ما گزارش‌های این موضوع را به شورای عالی فضای مجازی فرستاده‌ایم.

واعظی در پاسخ به این مطلب که شورا معتقد است آنچه فرستاده شده در حد یک نسخه پاورپوینت بوده اظهار کرد: اگر ما گزارش خود را به شیوه پاور پوینت ارائه کنیم گفته می‌شود اطلاعات داده شده در حد پاورپوینت است اگر هم این اطلاعات را بر روی صفحات کاغذ منتقل کنیم به عنوان مثال می‌گویند گزارش در حد کاغذ است، اما ما که نمی‌توانیم شبکه ملی اطلاعات را از کل کشور به یک اتاق ببریم. برهمین اساس ناچاریم گزارش‌های خود را بر روی پاورپوینت ارائه کنیم.

وی ادامه داد: من نمی‌خواهم درگیر این مسائل شوم رسانه‌ها نیز بهتر است خود را درگیر این موضوعات نکرده و به موضوعات مثبتی که وجود دارد مانند این‌که توسعه به‌طور دائم پیگیری می‌شود توجه کنند. اگر فردی به هر دلیلی حرفی را می‌زند ما نباید خود را درگیر این مسائل کنیم وظیفه‌ من و معاونین من آن است که خود را وارد فضای حاشیه‌ای نکنیم، اما یکسره سوال‌های منفی می‌پرسید.

پیوست فرهنگی آماده طرح در شورای عالی

وزیر ارتباطات در خصوص آخرین وضعیت پیوست فرهنگی نیز توضیحاتی ارائه کرد و گفت: منتظریم این پیوست در شورای عالی فضای مجازی مطرح شود.

واعظی در پاسخ به بخش دیگری از صحبت‌های دبیر شورای عالی فضای مجازی مبنی بر این‌که لازم است مصوبات کمیسیون عالی تنظیم مقررات که در مرکز ملی فضای مجازی ایجاد شده، بر مصوبات کمیسیون تنظیم مقررات که در وزارت ارتباطات قرار دارد اولویت داشته باشد، توضیح داد: هر موضوعی که در شورای عالی فضای مجازی به تصویب برسد برهمه مسائل اشراف و اولویت دارد، اما این‌که کمیته‌ای درست شود، دیگر این شرایط حکم نمی‌کند و اینگونه نیست که نظرات آن کمیته هم اشراف داشته باشد، اما به هر صورت هرآنچه در شورای عالی فضای مجازی به تصویب برسد برای همه ما لازم‌الاجراست.

واگذاری اپراتور دوم پستی به کجا رسید؟

این عضو کابینه دولت در خصوص سرنوشت اپراتور دوم پستی نیز اظهار کرد: این مساله در کمیسیون‌های مختلفی پیگیری شده و منتظریم در صحن مجلس مطرح شود.البته با توجه به این‌که ماه‌های آخر فعالیت مجلس است و اولویت‌های مهمی مانند تدوین برنامه ششم توسعه در دستور کار قرار دارد، ممکن است این موضوع به مجلس نرسد که اگر چنین اتفاقی رخ دهد ممکن است مجبور شویم اپراتور دوم را خود اعلام کنیم.

وی در پاسخ به این سوال که آیا می‌توان این مساله را بدون تصویب مجلس انجام داد، اظهار کرد: به هرحال لازم است برای این موضوع تعیین تکلیف شود و طبق اصل 44 قانون اساسی نیز مجلس این موضوع را اعلام کرده است.

انتهای پیام


6470999
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اقتصادی

اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مدیر روابط عمومی بانک مرکزی در واکنش به مباحث مطرح شده اخیر، مدیریت رشد نقدینگی در اقتصاد کشور در دوره اخیر را در وضعیتی کاملا با ثبات دانست.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» وزیر صمت گفت: تجارت ایران با کشور‌های آفریقایی هم در حوزه صادرات و هم واردات دوبرابر خواهد شد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرعامل پشتیبانی امور دام گفت: با شیب ۲۷ درصدی طی یک‌ماه گذشته، روزانه خرید حمایتی مرغ به هزارتن رسیده است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» کارشناس بازار سرمایه گفت: صندوق‌های با درآمد ثابت در هفته کاری که گذشت چهار روز شاهد ورود نقدینگی بودند.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» بر اساس آمار منتشر شده از سوی بانک مرکزی، نرخ بهره بین بانکی در هفته منتهی به چهارشنبه ۵ اردیبهشت‌ماه به ۲۳.۵۱ درصد رسید.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» در هفته کاری که گذشت شاخص کل بورس با افزایش ۴.۳۶ درصدی در ارتفاع ۲ میلیون و ۳۰۴ هزار واحدی ایستاد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» یک کارشناس اقتصادی گفت: خوشبختانه در حوزه لاستیک خودرو‌های سواری کمبودی نداریم و این صنعت امسال ۳۰۰ میلیون یورو ارز برای تولید نیاز دارد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس مرکز خشکسالی گفت: با توجه به بارش‌های اخیر و وضعیت مناسب دما، شرایط مطلوبی پیش روی کشاورزان دیم کار است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مدیراجرایی سندیکای چای گفت: برآوردها حاکی از آن است که تولید برگ سبز چای به ۱۴۵ هزارتن برسد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس کل گمرک ایران گفت: میزان صادرات محصولات نساجی در سال گذشته به ۴۸۹ میلیون دلار رسید.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است