جاوید عمارت پرداز در گفتوگو با خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا)- منطقه آذربایجانشرقی، افزود: طعم گریپفروت ترش و تلخ است اما برای سلامت مزایای بسیاری دارد.
وی از ویژگیهای گریپفروت گفت و تشریح کرد: گریپ فروت میوهای شبیه به پرتقال اما کمی بزرگتر از آن و متعلق به خانواده مرکبات است.
عمارت پرداز ادامه داد: گریپفروت منبع غنی از ویتامین "ث" است که به حفظ حالت انعطافپذیری سرخرگها کمک میکند و همچنین موجب تقویت آنها میشود.
استاد گروه باغبانی دانشکده کشاورزی دانشگاه تبریز یادآور شد: این میوه به دلیل داشتن ترکیبی موسوم به پکتین از تجمع ذرات مضر داخل سرخرگها میکاهد.
وی افزود: آب گریپفروت منبع بسیارغنی ویتامین "ث" و پتاسیم است که میتواند به عنوان یک دارو برای رفع مقدار غیرکافی ادرار ناشی از اختلالات قلبی، کلیوی و کبدی موثر باشد.
استاد گروه باغبانی دانشکده کشاورزی دانشگاه تبریز گفت: انواع سرخ و صورتی آن سرشار از بتاکاروتن است که بدن آن را به ویتامین "آ" تبدیل میسازد.
عمارت پرداز با اشاره به مزایای دَمکرده گلهای گریپفروت تاکید کرد: گلهای گریپفروت، خاصیت ضدتشنج و لرز دارد و دَم کرده آن را موقع تشنج، زکام و تب مینوشند.
انتهای پیام
5255709