اقتصادی 14:00 - 15 تیر 1394
میوه‌های خارجی که به رغم ممنوعیت واردات‌شان در انواع گوناگون و به صورت گسترده در بازار عرضه می‌شوند، قیمت‌هایی بسیار بالاتر از میوه‌های داخلی دارند؛ تاجایی‌که قیمت آنها به کیلویی 18 هزار تومان رسیده که می‌توان گفت بیش از سه برابر قیمت یک کیلو مرغ به عنوان محصول پروتئینی استراتژیک است.

خبرگزاری ایسنا: میوه‌های خارجی که به رغم ممنوعیت واردات‌شان در انواع گوناگون و به صورت گسترده در بازار عرضه می‌شوند، قیمت‌هایی بسیار بالاتر از میوه‌های داخلی دارند؛ تاجایی‌که قیمت آنها به کیلویی 18 هزار تومان رسیده که می‌توان گفت بیش از سه برابر قیمت یک کیلو مرغ به عنوان محصول پروتئینی استراتژیک است.



البته به گفته رییس اتحادیه میوه و سبزی‌فروشان فروش این میوه‌ها کمتر شده است.



حسین مهاجران قیمت این میوه‌ها را عنوان کرد و گفت: در حال حاضر هر کیلوگرم پرتقال مصری و ترکیه‌ای 4400 تا 6500 تومان، لیموترش برزیلی، آفریقایی و مصری 11 هزار تومان، گلابی چینی 12 تا 13 هزار تومان، انبه پاکستانی 7000 تومان و سیب فرانسوی 18 هزار تومان است.



وی درباره اینکه اتحادیه میادین و بارفروشان این ادعا را که "هزینه اضافی بابت حمل بار در زمان خرید میوه از واحد‌های صنفی دریافت می‌شود" رد کرده است؟ اظهار کرد: وظیفه‌ حمل بار در میادین میوه و تره‌بار از غرفه تا باسکول به عهده واحد فروش و هزینه حمل آن از باسکول تا وانت به عهده خریدار است، ولی اینگونه نیست و کل هزینه کارگر را واحد‌های صنفی ما می‌پردازند.



به گفته مهاجران هزینه کارگران برای تخلیه بارشبانه، نظافت مغازه، روشن‌کردن چراغ یا حقوق کارگران همه به صورت غیرمستقیم از واحدهای صنفی اتحادیه میوه و سبزی‌فروشان دریافت می‌شود.



رییس اتحادیه میوه و سبزی‌فروشان با بیان این‌که انواع میوه‌ به وفور در میادین عرضه می‌شود اما بازار راکد است، گفت: در حال حاضر قیمت هر کیلوگرم خربزه و طالبی 1000 تا 2000 تومان، هلو 2000 تا 6000 تومان، آلو 4000 تا 15000 تومان، موز 2800 تا 3200 تومان، گیلاس 8000 تومان تا 10 هزار تومان و لیموترش آبگیری 5000 تا 6000 تومان است.



مهاجران ادامه داد: هر کیلوگرم سیب‌زمینی 600 تا 800 تومان، پیاز 500 تا 600 تومان و هندوانه زیر هزار تومان قیمت دارد.



وی یادآور شد: انبه تولید داخل بسیار کم است و در همان مراکز تولید مثل چابهار یا مرز ایرانشهر به مصرف می‌رسد.

6704970
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اقتصادی

اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» تازه‌ترین آمار منابع آبی کشور نشان می‌دهد که ۶۴ درصد مخازن سدهای کشور پرشدگی دارند.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس سازمان نقشه‌برداری گفت: در کشورمان نیاز به اطلاعات مکانی بسیار اهمیت دارد و اطلس سرمایه‌گذاری بر پایه اطلاعات مکانی و نقشه‌برداری کشور تهیه شده است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مدیر هماهنگی امور گازرسانی شرکت ملی گاز ایران گفت: بزرگترین بدهکاران، صنعت پتروشیمی و بعد از آن فولادی‌ها و سومین هم سیمانی‌ها بزرگترین مصرف کننده و بدهکاران گازی هستند.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» بانک مرکزی اعلام کرد: تورم دوازده‌ماهه شاخص بهای تولیدکننده از ۳۷.۳ درصد در فروردین ماه سال ۱۴۰۲ به ۳۱.۲ درصد در فروردین‌ماه ۱۴۰۳ کاهش یافت.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرکل دفتر فنی تولید شرکت برق حرارتی گفت: میزان تولید برق نیروگاه‌های حرارتی در فروردین‌ با رشد ۶ درصدی نسبت به مدت مشابه سال گذشته از مرز ۲۴ میلیون مگاوات ساعت عبور کرده است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرعامل سازمان راهداری گفت: از ۸۸۷ نقطه حادثه‌خیز در کشور حدود ۴۳۰ نقطه برطرف شده و ۴۶۰ نقطه باقی مانده که تا پایان سال برطرف می‌شود.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» قائم مقام رئیس کل بیمه مرکزی در رابطه با آخرین جزئیات از اجرای طرح راننده محوری نکاتی را مطرح کرد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» در ابتدای معاملات امروز نهم اردیبهشت، شاخص کل بورس ۳۷۴ واحد افت یافت.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» با تصویب هیات مدیره سازمان بورس و اوراق بهادار، بازارگردانی از حالت الزامی خارج و در اختیار بورس و فرابورس قرار گرفت.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس انجمن ملی خرما گفت: بنابر آمار سال گذشته ۳۰۰ هزارتن خرما به ارزش ۴۰۰ میلیون دلار به بازارهای هدف صادر شده است.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است