اقتصادی 15:54 - 01 خرداد 1397
هزینه استخدام بانکداران، حسابداران و وکلای مالی از خارج انگلیس پس از بریگزیت افزایش خواهد یافت و این بخش خواستار تغییر فوری قوانین مهاجرتی شده است.

بخش مالی انگلیس خواهان تغییر در قوانین مهاجرتی نیروی کار خارجی

به گزارش ایسنا به نقل از رویترز، گزارش موسسه "سیتی یو کی" اعلام کرده است جذب و به کارگیری افراد ماهر باید در اولویت اصلی نهادهای مالی مستقر در لندن باشد و از دست دادن این فرصت باعث تضعیف جایگاه انگلیس در بین مراکز مالی پیشرو جهان خواهد شد.  

بخش خدمات مالی که بزرگ‌ترین بخش در اقتصاد انگلیس محسوب می‌شود، ممکن است در صورت بریگزیت با افزایش ۷۰ میلیارد پوندی هزینه‌های مالیاتی خود در سال رو به رو شود. به جز بخش مالی بخش‌های سلامت و کشاورزی نیز خواستار دسترسی بیشتر به نیروی کار خارجی هستند.

در انگلیس ۷.۵ درصد کارمندان و متخصصان بخش بانکی از شهروندان اروپایی و ۴.۷ درصد نیز از کشورهای غیر اروپایی هستند و در لندن از هر چهار کارمند بخش مالی یک نفر غیر انگلیسی است. بانک‌ها، موسسات بیمه‌ای و صندوق‌های مدیریت ثروت در حال حاضر می‌توانند نیروهای خود را از بین کشورهای عضو اتحادیه اروپا و بدون نیاز به ویزا استخدام کنند اما برای کشورهای خارج از اتحادیه باید اقدام به اخذ ویزای موسوم به " تیر ۲" کنند. اگر انگلیس نتواند با اتحادیه اروپا به توافقی برای جابجایی شهروندان برسد این بخش مجبور به اخذ ویزا برای کلیه کارکنان خارجی خواهد شد.

به گفته این گزارش، افزایش تقاضا برای صدور ویزای کار در دوران پس از بریگزیت در کنار برنامه‌ها برای افزایش تعرفه صدور ویزا به افزایش ۳۰۰ درصدی هزینه استخدام نیروی بین المللی منجر خواهد شد.

کیلیچ - رئیس موسسه سیتی یو کی - گفت: اعمال سیستم مهاجرتی کنونی برای شهروندان اروپایی جواب نخواهد داد.

این موسسه از دولت انگلیس خواسته است با معرفی لیست کوتاه مدت مشاغل مورد نیاز، سیستم ویزای تیر ۲ را پویاتر کند و سیستم مهاجرت کاری نظیر کانادا را برگزیند. برخی از بانک‌ها و موسسات بیمه‌ای مستقر در لندن کار انتقال مقرهای خود از انگلیس به کشورهای دیگر عضو اتحادیه را آغاز کرده‌اند تا از تداوم کیفیت خدمت‌رسانی به مشتریان خود درصورت بریگزیت مطمئن شوند.

انتهای پیام


9787115
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اقتصادی

اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» یک کارشناس اقتصادی گفت: خوشبختانه در حوزه لاستیک خودرو‌های سواری کمبودی نداریم و این صنعت امسال ۳۰۰ میلیون یورو ارز برای تولید نیاز دارد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس مرکز خشکسالی گفت: با توجه به بارش‌های اخیر و وضعیت مناسب دما، شرایط مطلوبی پیش روی کشاورزان دیم کار است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مدیراجرایی سندیکای چای گفت: برآوردها حاکی از آن است که تولید برگ سبز چای به ۱۴۵ هزارتن برسد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس کل گمرک ایران گفت: میزان صادرات محصولات نساجی در سال گذشته به ۴۸۹ میلیون دلار رسید.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرعامل اتحادیه دام سبک گفت: با توجه به نبود تقاضا در بازار داخل، صادرات دام راهکار ایجاد رونق و تحرک در صنعت دامپروری است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی کمیسیون روابط بین الملل و توسعه تجارت خانه صنعت، معدن و تجارت ایران، از افزایش ۵۱ درصدی صادرات مشتقات نفتی ایران به قاره آفریقا خبر داد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرعامل شرکت توانیر گفت: با هدف عبور موفق از اوج بار تابستان امسال، ۲۶ طرح فوق توزیع و انتقال برق تا پایان اردیبهشت ماه وارد مدار می‌شود.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس سازمان توسعه تجارت از رایزنی برای تبادلات مالی و بانکی میان ایران و آفریقا خبر داد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرکل بازرسی وزارت جهاد گفت: با توجه به تخصیص ارز ۲۸ هزار و ۵۰۰ تومان و ثابت ماندن ارزش افزوده کالا‌های اساسی، هرگونه افزایش قیمت شکر، حبوبات و دیگر کالا‌ها گرانفروشی است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس اتحادیه بارفروشان از توزیع روزانه ۳۵۰ تا ۴۰۰ تن پیاز در میدان مرکزی خبر داد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است