فرهنگی‌هنری 15:12 - 22 مرداد 1396
یک عروسک ساز:
راد، تصویرگر و عروسک ساز معتقد است: استفاده از عروسک‌های بومی بهترین راه برای ارتباط و آموزش فرهنگ به کودکان است.

عروسک‌های بومی راهی برای آموزش فرهنگ به کودکان هستند

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از  اداره کل روابط عمومی و امور بین‌الملل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان، یک عروسک‌ساز معتقد است که جشنواره‌ اسباب‌بازی باید معرفی و حمایت از عروسک‌های بومی را جدی بگیرد.

ثنا راد، عروسک‌ساز و تصویرگر کتاب کودک می‌گوید: «همان‌طور که از نام این جشنواره مشخص است و بر می‌آید، جشنواره اسباب‌بازی باید اتفاق بزرگی باشد و تاثیر زیادی بر جامعه بگذارد، بنابراین باید زمینه‌ خوبی برای معرفی عروسک‌های دست‌ساز بومی فراهم آورد.»

راد ادامه می‌دهد: «عروسک‌های بومی بخش بزرگ و مهمی از فرهنگ هر کشوری را تشکیل می‌دهند و بهترین راه برای ارتباط و آموزش فرهنگ به کودک‌اند. بنابراین خوب است که مدیران این جشنواره معرفی و حمایت از این هنر را جدی‌تر بگیرند و برای آن برنامه‌ریزی بلند مدت داشته باشند.»

وی درباره‌ی شیوه‌ی این حمایت‌ها گفت: «جشنواره می‌تواند با برگزاری کارگاه‌ها، کودکان را در ساخت و یادگیری این هنر سهیم کند و با تولید انبوه و با کیفیت نقش موثری در بقاء و حفظ عروسک‌های بومی داشته باشند.»

این هنرمند در پاسخ به این سوال که اغلب عروسک‌های بومی کاربرد اسباب‌بازی ندارند، درباره‌ی کاربردی کردن آن‌ها عنوان کرد: «شاید این نوع عروسک‌ها را بیشتر نماد یک کشور بدانیم تا اسباب‌بازی، ولی می‌توان با تغییر و به کارگیری ایده‌های خاص آن‌ها را به اسباب‌بازی نزدیک‌تر کرد.»

راد ادامه داد: «با تغییرهای اندک، این عروسک کاربرد بیش‌تری برای مخاطب خواهند داشت. ضمن آن‌که جنبه‌ اقتصادی هم برای تولید کنندگان و حامیان ایجاد خواهد کرد. بنابراین در این راه نه تنها کانون بلکه خیلی از ارگان‌ها و نهادهای دیگر باید همراه شوند.»

وی در پایان دیدگاه خود نسبت به جشنواره را به عنوان یک مخاطب این طور مطرح کرد: «من به عنوان یک مخاطب تنها توقع‌ام ارایه خوب و با کیفیت محصولات است، چرا که جشنواره‌هایی از این دست با مخاطب حساسی سر و کار دارد. هر اشتباهی اعم از ارایه‌ی نامناسب از سوی تولید کنندگان تاثیرهای نامطلوبی روی مخاطبان امروزی خواهد داشت.»

سومین جشنواره ملی اسباب‌بازی کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان روز ۲۴ مرداد ۱۳۹۶ کار خود را در مرکز آفرینش‌های فرهنگی هنری آغاز می‌کند.


9354618
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار فرهنگی‌هنری

فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» یک کارگردان گفت: سال ۸۷ ایده‌ای به ذهنم رسید که مستندی درباره کاشت، داشت و برداشت محصول شالی بسازم.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» فیلم سینمایی «آه سرد» در دومین حضور جهانی در چهل و ششمین جشنواره فیلم مسکو موفق به دریافت ۲ جایزه شد.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» برنامه «کافه مستند» با پخش مستند «آقای خاص» به کارگردانی سجاد ترابی سراغ ناگفته‌هایی از زندگی محمد بنا، سرمربی اسبق تیم ملی کشتی فرنگی رفت.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» امام هادی (ع) در روایتی تأکید کرده‌اند که زائر قبر حضرت عبدالعظیم حسنی (ع) همچون کسی است که حرم امام حسین (ع) را زیارت کرده است.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» نغمه مستشار نظامی مخمسی را در استقبال از سروده رهبر انقلاب که در آستانه عملیات وعده صادق بیتی از آن را خواندند، سروده است.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» منتظری نمایشگاه کتاب تهران را پنجره‌ای گشوده به تمدن ایران دانست و گفت: شعار سی و پنجمین دوره این رویداد در عین کوتاهی پیام‌ مهمی دارد.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» شورای عالی انقلاب فرهنگی در جلسه‌ای با حضور کارگردان و بازیگران سریال «رستگاری»، از عوامل این مجموعه تلویزیونی تقدیر کرد.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» سینمای ایران در هفته ابتدایی اردیبهشت ماه میزبان ۵۸۹ هزار مخاطب شد و «تمساح خونی» و «مست عشق» به رقابت پرداختند.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» سرمربی فوتبال ساحلی گفت: زمانی که پنج میلیون نفر برای انتخاب «قهرمان ایران» رای می‌دهند قطعا کار رسانه ملی و عواملی است که برای این مراسم تلاش می‌کنند.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» مدیر دفتر شعر و موسیقی سازمان صداوسیما گفت: بعد از اینکه حضرت آقا برای عملیات وعده صادق شعر سرودند، شاعران پنج کشور نیز در این زمینه شعر سرودند.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است