علمی فناوری 15:11 - 02 مهر 1401

ایمپلنت جاذب شوک برای کاهش درد زانو تولید شد

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از نیواطلس، برای درد زانو درمان های مختلف از داروهای بدون نسخه در داروخانه ها گرفته تا جایگزین کردن مفصل زانو به کار می رود. در همین راستا اخیرا سیستم Misha Knee برای درمان این نوع درد ارائه شده که به عنوان یک ایمپلنت جاذب شوک به کار می رود.

شرکت کالیفرنیایی «ماکسی مد» این ابزار را ابداع کرده که شبیه یک نسخه مینیاتوری از جاذب شوک در خودرو است.  Misha Kneeبه دو طرف داخلی استخوان های ران و درشت نی در کنار مفصل زانو متصل می شود که در قسمت بالایی آن یک پیستون فولادی تعبیه شده که به داخل و خارج یک استوانه پلیمری انعطاف پذیر در قسمت پایین آن می لغزد.

هنگامیکه یک پیستون به سیلندر فشار وارد می کند، سیلندر از گوشه ها به سمت خارج بیرون می زند و در نتیجه بخش اعظم انرژی که به مفصل وارد می شود را به خود جذب می کند. در نتیجه، ادعا می‌شود که ایمپلنت در هرگام بیش از ۳۰ درصد از اوج نیروی وارده به زانو را کاهش می‌دهد.

طبق گزارش شرکت ماکسی مد این سیستم به وسیله یک برش زیر پوست قرار داده می شود. هنگامیکه دستگاه در محل خود قرار گیرد، هیچ محدودیتی در طیف حرکات یا قابلیت های حمل بار فرد ایجاد نمی شود. همچنین سیستم مذکور به استخوان ها و غضروف هیچ ارتباطی ندارد.

 در سال ۲۰۱۹ این سیستم به نام Calypso ارائه شده و در ۸۱ بیمار دچار زانو درد ایمپلنت شد.این بخشی از آزمایش بالینی دانشگاه اوهایو بود. نتایج آزمایش مذکور به تازگی و۳ سال پس ایمپلنت سیستم در بدن افراد منتشر شده است.

 طبق گزارش دانشگاه اوهایو بیش از ۹۰ درصد شرکت کنندگان شاهد کاهش درد و بهبود عملکرد زانو بودند. در کل نرخ موفقیت این ابزار ۸۶ درصد بوده است.

نتایج آزمایش مذکور به سازمان غذا و دارو آمریکا ارائه شده و اکنون تحت بررسی قانونگذاران است. 


11696484
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار علمی فناوری

علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» رقابت بیش از یک میلیون نفر از داوطلبان ۵ گروه آزمایشی نوبت اول کنکور ۱۴۰۳ امروز پایان یافت، کنکوری‌ها نیمه اول مردادماه منتظر نتیجه اولیه آزمون خود باشند.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» گروهی از متخصصان در مؤسساتی از جمله دانشگاه «هوکایدو»‌ ژاپن می‌گویند بنابر نتایج یک مطالعه گسترده، باکتری‌های مقاوم به دارو ممکن است از جامعه انسانی به محیط‌های آبی و حیات وحش منتقل شوند.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» سندرم ناخن زرد یک بیماری نادر است که ناخن‌های دست و پا را درگیر می‌کند و معمولا افراد بالای ۵۰ سال به این عارضه دچار می‌شوند.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» نوعی نانوحباب مغناطیسی موسوم به اسکایرمیون، به عنوان گزینه آتی برای تولید بیت‌های کامپیوتر‌ها است.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» دفترچه سوالات نوبت اول کنکور ۱۴۰۳ در گروه‌های آزمایشی علوم تجربی و دانشگاه فرهنگیان منتشر شد و کلید اولیه سوالات نیز از سه‌شنبه (۱۱ اردیبهشت) در دسترس خواهد بود.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» سامسونگ تابستان امسال دستگاه‌های پوشیدنی جدیدی را معرفی خواهد کرد که احتمالاً هوش مصنوعی نقش مهمی در آنها ایفا می‌کند.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» در فاصله ۵۰ تا ۶۰ میلیون سال نوری از زمین، انفجار‌های ستارگانی مرموزی در کهکشان NGC ۴۳۸۳ رخ می‌دهد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» موجودات فضایی و جستجو برای حیات فرازمینی منبع دائمی کنجکاوی برای انسان‌ها به طور کلی و دانشمندان به طور خاص بوده است.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» رئیس سازمان سنجش آموزش کشور گفت: در راستای برگزاری چهار آزمون در کل کشور تنها چهار مورد دستگیری داشتیم که این نشان می‌دهد داوطلبان به سیستم آموزشی ما اعتماد کردند.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» رئیس سازمان سنجش آموزش کشور گفت: در راستای برگزاری چهار آزمون در کل کشور تنها چهار مورد دستگیری داشتیم که این نشان می‌دهد داوطلبان به سیستم آموزشی ما اعتماد کردند.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است