اجتماعی 23:26 - 22 مهر 1400

مطالبات شهرداری اهواز حق است/ دفع آب های سطحی تسریع شود

به گزارش خبرنگار مهر، صادق خلیلیان شامگاه پنجشنبه در نشست با شهردار و اعضای شورای شهر اهواز اظهار کرد: مسائل و مشکلات شهر اهواز گسترده است و مشکلاتی همچون قطار شهری، حاشیه‌نشینی، آب‌های سطحی و سایر موارد باید دسته‌بندی شده و در جلسات تخصصی رسیدگی شود.

استاندار خوزستان با تأکید بر اینکه برای پروژه‌های دفع فاضلاب و آب‌های سطحی نیز لازم است که کارها تسریع داده شود و هماهنگی‌های بین بخشی که مورد نیاز است در سریع‌ترین زمان صورت گیرد، اضافه کرد: برنامه‌های مدیریت شهری باید به صورتی تدوین شود که تأمین منابع پایدار برای شهرداری را به دنبال داشته باشد.

وی گفت: گاهی برای یک موضوع به‌طور فوری می‌توان اعتباری در حد ۴ - ۵ میلیارد تومان از طریق منابع دولتی تأمین کرد اما نباید انتظار داشت که یک شرکت دولتی مستقر در اهواز همه منابع خود را در اهواز هزینه کند.

خلیلیان بیان کرد: مطالبات شهرداری بر حق است و این مطالبات باید پیگیری شود اما در موارد خاص می‌توان شرکت بدهکار را دعوت کرد و برای پرداخت بدهی تقسیط و مهلت قائل شد؛ البته اگر آن شرکت بدهی مطرح شده را قبول ندارد باید یک هیئت حل اختلاف به موضوع رسیدگی کند تا این مطالبات تعیین تکلیف شوند.

استاندار خوزستان افزود: در خصوص اختلاف میان شهرداری اهواز و شهرداری کارون یک جلسه مجزا برگزار تا این اختلاف در زمینه تقسیمات شهری تعیین تکلیف شود؛ البته توصیه می‌شود تا طرفین اغماض کرده و کوتاه بیایند چون به‌هرحال هدف همه ما ارائه خدمات به مردم است.

وی گفت: این زاویه نگاه که شورای شهر فردی را به‌عنوان شهردار منصوب کند و استاندار اعتبارات مورد نیاز را در اختیار شهردار قرار دهد، درست نیست بلکه شهرداری باید با استفاده از پتانسیل‌های مختلف و ظرفیت‌های موجود بتواند برای اداره امور شهری درآمدزایی کنند.


11271897
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اجتماعی

اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس پلیس راه فراجا جزئیات سانحه تصادف خودروی همسر معاون رئیس جمهور را تشریح کرد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» دادستان کل کشور گفت: دادستان‌ها و ضابطین وظیفه دارند اموال کارگزاران و مرتبطین آنها که از طریق نامشروع تحصیل شده یا ظن به نامشروع‌بودن آن وجود دارد بررسی کنند.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس سازمان بازرسی گفت: مدیریت در حوزه معدن نیازمند دانش و تجربه عمیق است و بدون توجه به شایسته‌سالاری، ارتقای این بخش ممکن نیست.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» فروزنده گفت: ۲۵۰۰ دستگاه اتوبوس برقی و همچنین ۱۰ هزار تاکسی برقی وارد پایتخت خواهند شد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» جمعیت هلال احمر خدمت بزرگی به مردم و انقلاب کرده است.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» معاون توسعه مدیریت و منابع استانداری تهران، از موافقت معتمدیان، مقام عالی دولت در استان با اجرای طرح دورکاری کارکنان دستگاه‌های اجرایی شهرستان‌های استان در روز‌های پنج‌شنبه خبر داد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» سرهنگ زینی‌وند گفت: یک قلاده سگ، عامل تصادف مرگبار و فوت عابر پیاده در بزرگراه لشگری شد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» کالوندی از آغاز اجرای طرحی نوین با عنوان «مردم» برای نخستین‌بار در کشور با هدف رفع مشکلات مناطق کم برخوردار خبر داد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» داشتن تمرکز می‌تواند به صورت مستقیم کیفیت زندگی انسان را تحت تاثیر قرار دهد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» میدری از دستور صریح رئیس جمهور برای هزینه‌کرد درآمد‌های ناشی از اصلاح قیمت بنزین کارت‌های اضطراری جایگاه‌ها برای طرح کالابرگ خبر داد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است