اجتماعی 23:26 - 22 مهر 1400

مطالبات شهرداری اهواز حق است/ دفع آب های سطحی تسریع شود

به گزارش خبرنگار مهر، صادق خلیلیان شامگاه پنجشنبه در نشست با شهردار و اعضای شورای شهر اهواز اظهار کرد: مسائل و مشکلات شهر اهواز گسترده است و مشکلاتی همچون قطار شهری، حاشیه‌نشینی، آب‌های سطحی و سایر موارد باید دسته‌بندی شده و در جلسات تخصصی رسیدگی شود.

استاندار خوزستان با تأکید بر اینکه برای پروژه‌های دفع فاضلاب و آب‌های سطحی نیز لازم است که کارها تسریع داده شود و هماهنگی‌های بین بخشی که مورد نیاز است در سریع‌ترین زمان صورت گیرد، اضافه کرد: برنامه‌های مدیریت شهری باید به صورتی تدوین شود که تأمین منابع پایدار برای شهرداری را به دنبال داشته باشد.

وی گفت: گاهی برای یک موضوع به‌طور فوری می‌توان اعتباری در حد ۴ - ۵ میلیارد تومان از طریق منابع دولتی تأمین کرد اما نباید انتظار داشت که یک شرکت دولتی مستقر در اهواز همه منابع خود را در اهواز هزینه کند.

خلیلیان بیان کرد: مطالبات شهرداری بر حق است و این مطالبات باید پیگیری شود اما در موارد خاص می‌توان شرکت بدهکار را دعوت کرد و برای پرداخت بدهی تقسیط و مهلت قائل شد؛ البته اگر آن شرکت بدهی مطرح شده را قبول ندارد باید یک هیئت حل اختلاف به موضوع رسیدگی کند تا این مطالبات تعیین تکلیف شوند.

استاندار خوزستان افزود: در خصوص اختلاف میان شهرداری اهواز و شهرداری کارون یک جلسه مجزا برگزار تا این اختلاف در زمینه تقسیمات شهری تعیین تکلیف شود؛ البته توصیه می‌شود تا طرفین اغماض کرده و کوتاه بیایند چون به‌هرحال هدف همه ما ارائه خدمات به مردم است.

وی گفت: این زاویه نگاه که شورای شهر فردی را به‌عنوان شهردار منصوب کند و استاندار اعتبارات مورد نیاز را در اختیار شهردار قرار دهد، درست نیست بلکه شهرداری باید با استفاده از پتانسیل‌های مختلف و ظرفیت‌های موجود بتواند برای اداره امور شهری درآمدزایی کنند.


11271897
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اجتماعی

اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس مرکز اطلاعات و کنترل ترافیک پلیس راهور فراجا با تشریح آخرین وضعیت ترافیکی و جوی کشور، از ترافیک نیمه‌سنگین در پنج محور پرتردد خبر داد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» اختتامیه سومین دوره جشنواره بین المللی هنرجویان عاماج در ساختمان بلدیه برگزار شد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» معاون عملیات سازمان امدادونجات جمعیت هلال احمر، از آماده‌باش کامل نیرو‌های عملیاتی این جمعیت در استان‌های درگیر سامانه بارشی جدید از روز شنبه خبر داد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» فرار عاملان نزاع مرگبار در غرب تهران با تلاش کارآگاهان پلیس آگاهی پایان یافت و متهم اصلی پس از دستگیری به ارتکاب قتل با سلاح سرد اعتراف کرد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» معاون مبارزه با جرایم جنایی پلیس آگاهی پایتخت، از کشف یک پرونده اخاذی و گروگان‌گیری ساختگی خبر داد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس پلیس فتا فراجا اعلام کرد: این اپلیکیشن‌ها با جمع‌آوری اطلاعات مخاطبان، می‌توانند به ابزار جاسوسی و کلاهبرداری تبدیل شوند.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس سازمان امدادونجات جمعیت هلال‌احمر، از اجرای طرح تجهیز سگ‌های زنده‌یاب به سیستم‌های هوشمند موقعیت‌یاب خبر داد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس کانون بازنشستگان استان تهران، درباره زمان اعمال انصراف بازنشستگان از بیمه تکمیلی و بازگشت سهم پرداختی آنها به حقوق توضیح داد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس مرکز وکلای قوه قضاییه تأکید کرد: وکیل سوگندخورده نمی‌تواند در صف قانون‌شکنان بایستد و برخورد با «وکیل‌نماها» ضروری است.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» احداث خط ۹ و ۱۰ مترو تهران به همت نخبگان ایرانی آغاز شده و قرار است بزرگترین شبکه ریلی خاورمیانه تکمیل و دسترسی شهروندان به نقاط مختلف پایتخت هر چه بیشتر تسهیل شود.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است