اجتماعی 23:26 - 22 مهر 1400

مطالبات شهرداری اهواز حق است/ دفع آب های سطحی تسریع شود

به گزارش خبرنگار مهر، صادق خلیلیان شامگاه پنجشنبه در نشست با شهردار و اعضای شورای شهر اهواز اظهار کرد: مسائل و مشکلات شهر اهواز گسترده است و مشکلاتی همچون قطار شهری، حاشیه‌نشینی، آب‌های سطحی و سایر موارد باید دسته‌بندی شده و در جلسات تخصصی رسیدگی شود.

استاندار خوزستان با تأکید بر اینکه برای پروژه‌های دفع فاضلاب و آب‌های سطحی نیز لازم است که کارها تسریع داده شود و هماهنگی‌های بین بخشی که مورد نیاز است در سریع‌ترین زمان صورت گیرد، اضافه کرد: برنامه‌های مدیریت شهری باید به صورتی تدوین شود که تأمین منابع پایدار برای شهرداری را به دنبال داشته باشد.

وی گفت: گاهی برای یک موضوع به‌طور فوری می‌توان اعتباری در حد ۴ - ۵ میلیارد تومان از طریق منابع دولتی تأمین کرد اما نباید انتظار داشت که یک شرکت دولتی مستقر در اهواز همه منابع خود را در اهواز هزینه کند.

خلیلیان بیان کرد: مطالبات شهرداری بر حق است و این مطالبات باید پیگیری شود اما در موارد خاص می‌توان شرکت بدهکار را دعوت کرد و برای پرداخت بدهی تقسیط و مهلت قائل شد؛ البته اگر آن شرکت بدهی مطرح شده را قبول ندارد باید یک هیئت حل اختلاف به موضوع رسیدگی کند تا این مطالبات تعیین تکلیف شوند.

استاندار خوزستان افزود: در خصوص اختلاف میان شهرداری اهواز و شهرداری کارون یک جلسه مجزا برگزار تا این اختلاف در زمینه تقسیمات شهری تعیین تکلیف شود؛ البته توصیه می‌شود تا طرفین اغماض کرده و کوتاه بیایند چون به‌هرحال هدف همه ما ارائه خدمات به مردم است.

وی گفت: این زاویه نگاه که شورای شهر فردی را به‌عنوان شهردار منصوب کند و استاندار اعتبارات مورد نیاز را در اختیار شهردار قرار دهد، درست نیست بلکه شهرداری باید با استفاده از پتانسیل‌های مختلف و ظرفیت‌های موجود بتواند برای اداره امور شهری درآمدزایی کنند.


11271897
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اجتماعی

اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» در شورای برنامه‌ریزی و هماهنگی بعثه و حج، نحوه فرآیند صدور ویزای حج ۱۴۰۵ اعلام شد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس سازمان پیشگیری و مدیریت بحران شهر تهران از گسترش مفهوم هماهنگی عملیات اضطراری در حوادث تا صحنه حادثه خبر داد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» دادگستری کل استان تهران نحوه محاسبه پرداخت بخشی از بدهی‌ها را با جزییات روشن کرد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس قوه قضاییه، در پیامی درگذشت آیت‌الله سید علی شفیعی نماینده مردم خوزستان در مجلس خبرگان رهبری را تسلیت گفت.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» نماینده ولی فقیه در بنیاد شهید و امور ایثارگران همزمان با ولادت حضرت مسیح (ع) و آغاز سال نوی میلادی، امروز (هشتم دی‌ماه) با حضور در منزل مادر شهید «روبرت لازار» با خانواده این شهید مسیحی دیدار و گفت‌و‌گو کرد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» طرح جمع‌آوری خودروهای اسقاطی و فرسوده رهاشده در معابر عمومی منطقه یک تهران با هدف ارتقای ایمنی، بهبود منظر شهری و تسهیل تردد شهروندان در حال اجراست.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» دومین نشست ستاد مرکزی پیشگیری و رسیدگی به جرایم انتخاباتی شورا‌های اسلامی شهر و روستا، به ریاست دادستان کل کشور و اعضا این ستاد، برگزار شد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» معاون حج و عمره سازمان حج از شروع دریافت رقم طلب که مقدمه صدور روادید برای حج پیش رو است، خبر داد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرکل سلامت شهرداری تهران گفت: از برگزاری مراسم افتتاحیه ششمین دوره رقابت‌های «نشاط سالمندی» و همچنین روشن شدن مشعل این رقابت ها خبر داد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» پلیس راه راهور فراجا از انسداد مقطعی برخی محور‌های مواصلاتی، اعمال محدودیت‌های تردد و ممنوعیت عبور ناوگان سنگین در محور ایذه–ده‌دز خبر داد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است