علمی فناوری 17:32 - 10 آذر 1400
ایران در تعامل فناورانه با دنیا در حوزه تحقیقات جهانی مغز همکاری دارد.

گسترش همکاری فناورانه ایران و جامعه جهانی در حوزه مغز

به گزارش ایسنا، با گسترش فناوری های نوین در حوزه‌های پژوهشی مغز، افق های جدید به روی سازمان ها، ستادها و آزمایشگاه‌های این حوزه گشوده شده است. یکی از مهم ترین این افق ها، ایجاد تعامل های بسیار با جامعه جهانی در این حوزه است تا جایی که هم اکنون ایران در تعامل فناورانه با دنیا در حوزه تحقیقات جهانی مغز همکاری دارد.

دامنه این فناوری های نوین به اندازه ای گسترش یافته که سازمان تحقیقات جهانی مغز (ایبرو) در انتخابات اخیر خود، پس از گذشت بیش از ۱۲ سال، نماینده ای از کشورمان را برای عضویت در کمیته مرکزی این سازمان در منطقه آسیا و اقیانوسیه برگزید. عباس حق پرست، استاد دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی و دبیر انجمن علوم اعصاب ایران، به عنوان نماینده جدید ایران و یکی از اعضای کمیته مرکزی منطقه آسیا و اقیانوسیه این سازمان برای مدت سه سال انتخاب و معرفی شده است.

ایران از سال ۱۹۹۸ با سازمان جهانی مغز همکاری دارد و انجمن علوم اعصاب کشورمان یکی از اعضای دائمی این سازمان جهانی غیرانتفاعی است.

در کمیته آسیا و اقیانوسیه سازمان تحقیقات جهانی مغز علاوه بر نماینده کشورمان، نمایندگانی از کشورهای ژاپن، هند، مالزی، نیوزیلند، مغولستان و کره جنوبی نیز حضور دارند.

کمیته های مرکزی سازمان تحقیقات جهانی مغز با ترکیبی از هشت نماینده از کشورهای مختلف از مناطق جهان در قالب یک تشکل اصلی در امر سیاست گذاری، مدیریت و هماهنگی با سازمان مرکزی در حوزه علوم اعصاب همکاری و فعالیت دارند.

سازمان تحقیقات جهانی مغز به عنوان بالاترین جایگاه در حوزه تحقیقات جهانی مغز در امر توسعه، ترویج و فرهنگ سازی و نیز فعالیت های پژوهشی در حوزه های علوم اعصاب در مناطق آسیا و اقیانوسیه، آفریقا، اروپا و آمریکای شمالی و جنوبی فعالیت داشته و مقر آن در آمریکا است.

به نقل از معاونت علمی ریاست جمهوری، ستاد توسعه علوم و فناوری‌های شناختی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری با حمایت از مراکز علمی حوزه مغز زمینه های توسعه این دانش جهانی را فراهم آورده است.

انتهای پیام


11346223
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار علمی فناوری

علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» گوگل قصد دارد به‌زودی جزئیات کامل اندروید ۱۵، اندروید TV و ور او اس ۵ را اعلام کند.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» مدتی پس از گوشی گلکسی A54، حالا یک به‌روزرسانی غیرمنتظره برای A35 نیز منتشر شده است.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» رقابت بیش از یک میلیون نفر از داوطلبان ۵ گروه آزمایشی نوبت اول کنکور ۱۴۰۳ امروز پایان یافت، کنکوری‌ها نیمه اول مردادماه منتظر نتیجه اولیه آزمون خود باشند.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» گروهی از متخصصان در مؤسساتی از جمله دانشگاه «هوکایدو»‌ ژاپن می‌گویند بنابر نتایج یک مطالعه گسترده، باکتری‌های مقاوم به دارو ممکن است از جامعه انسانی به محیط‌های آبی و حیات وحش منتقل شوند.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» نوعی نانوحباب مغناطیسی موسوم به اسکایرمیون، به عنوان گزینه آتی برای تولید بیت‌های کامپیوتر‌ها است.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» سندرم ناخن زرد یک بیماری نادر است که ناخن‌های دست و پا را درگیر می‌کند و معمولا افراد بالای ۵۰ سال به این عارضه دچار می‌شوند.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» دفترچه سوالات نوبت اول کنکور ۱۴۰۳ در گروه‌های آزمایشی علوم تجربی و دانشگاه فرهنگیان منتشر شد و کلید اولیه سوالات نیز از سه‌شنبه (۱۱ اردیبهشت) در دسترس خواهد بود.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» سامسونگ تابستان امسال دستگاه‌های پوشیدنی جدیدی را معرفی خواهد کرد که احتمالاً هوش مصنوعی نقش مهمی در آنها ایفا می‌کند.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» در فاصله ۵۰ تا ۶۰ میلیون سال نوری از زمین، انفجار‌های ستارگانی مرموزی در کهکشان NGC ۴۳۸۳ رخ می‌دهد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» موجودات فضایی و جستجو برای حیات فرازمینی منبع دائمی کنجکاوی برای انسان‌ها به طور کلی و دانشمندان به طور خاص بوده است.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است