اقتصادی 11:22 - 30 مرداد 1398
مدیرکل دفتر بیمه بیکاری و حمایت از مشاغل وزارت کار از کاهش آمار بنگاه‌های اقتصادی مشکل دار خبر داد و گفت: با حمایت موثر از ۴۷۰ بنگاه اقتصادی در سه ماهه نخست امسال ۱۰۰ هزار فرصت شغلی در کشور تثبیت شد.

حفظ ۱۰۰ هزار فرصت شغلی در سه ماهه امسال

کریم یاوری در گفت‌وگو با ایسنا،اظهار کرد: در حال حاضر تعداد کارگران بنگاه‌های مشکل‌دار ۱۴۰ هزار نفر است و وزارتخانه‌های صادرکننده مجوز برای بنگاه‌ها باید در جهت رفع مشکلات بنگاه‌ها با جدیت بکوشند و تمام کارفرمایان، سهام‌داران و مدیران بنگاه‌ها نیز به حل و رفع مشکلات بنگاه‌های تحت مسئولیت خود کمک کنند.

وی با اشاره به تشکیل کارگروه‌های تسهیل و رفع موانع تولید در استان‌ها خاطرنشان کرد: این کارگروه‌ها لازم است در شرایط اقتصادی حاضر بیش از گذشته در خدمت رفع مشکلات بنگاه‌ها باشند و جلسات خود را با حضور ذینفعان در محل بنگاه‌های مشکل دار برگزار کنند تا به شکل عملیاتی و میدانی این مشکلات بررسی، بازبینی و حل و فصل شود.

 به گفته مدیرکل بیمه بیکاری و حمایت از پایداری مشاغل وزارت کار در سه ماهه نخست امسال آمار بنگاه‌های مشکل دار نسبت به اسفند سال گذشته با کاهش روبه رو بوده به نحوی که از ۱۳۵۱ بنگاه در اسفند ۹۷ به بیش از ۱۲۶۰ بنگاه رسیده است.

یاوری افزود: وزارت کار در راستای حفظ امنیت شغلی و صیانت از نیروی کار، حفظ حیات اقتصادی بنگاه‌ها، تثبیت اشتغال و پایداری تولید بر پیگیری و رفع هرچه سریع‌تر مشکل بنگاه‌ها تاکید دارد، گفت: در سه ماهه نخست امسال با اقدام به موقع و حمایت از  ۴۷۰ بنگاه اقتصادی، موجبات تثبیت و حفظ ۱۰۰ هزار شغل در کشور فراهم شد.

وی همچنین از برگزاری بیش از ۲۰۰۰ جلسه توسط کارگروه‌های تسهیل و رفع موانع تولید در سال گذشته به منظور رسیدگی به آخرین وضعیت بنگاه‌های مشکل دار خبر داد.

به گزارش ایسنا، وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی در راستای شناسایی و حل و فصل مشکلات بنگاه‌های تولیدی،کارگروه‌های تسهیل و رفع موانع تولید را در استان‌ها راه‌اندازی کرده که این کارگروه‌ها ضمن رصد و شناسایی بنگاه‌های اقتصادی مشکل‌دار، وظیفه پیگیری و بررسی وضعیت بنگاه‌ها و حل و فصل مشکلات آن‌ها را در دستور کار دارند.پیش از این با حمایت موثر از ۱۸۴۰ بنگاه اقتصادی زمینه حفظ و تثبیت ۳۵۰ هزار شغل در سال گذشته فراهم شده بود.

انتهای پیام


10214341
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اقتصادی

اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» یک کارشناس اقتصادی گفت: خوشبختانه در حوزه لاستیک خودرو‌های سواری کمبودی نداریم و این صنعت امسال ۳۰۰ میلیون یورو ارز برای تولید نیاز دارد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس مرکز خشکسالی گفت: با توجه به بارش‌های اخیر و وضعیت مناسب دما، شرایط مطلوبی پیش روی کشاورزان دیم کار است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مدیراجرایی سندیکای چای گفت: برآوردها حاکی از آن است که تولید برگ سبز چای به ۱۴۵ هزارتن برسد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس کل گمرک ایران گفت: میزان صادرات محصولات نساجی در سال گذشته به ۴۸۹ میلیون دلار رسید.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرعامل اتحادیه دام سبک گفت: با توجه به نبود تقاضا در بازار داخل، صادرات دام راهکار ایجاد رونق و تحرک در صنعت دامپروری است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی کمیسیون روابط بین الملل و توسعه تجارت خانه صنعت، معدن و تجارت ایران، از افزایش ۵۱ درصدی صادرات مشتقات نفتی ایران به قاره آفریقا خبر داد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرعامل شرکت توانیر گفت: با هدف عبور موفق از اوج بار تابستان امسال، ۲۶ طرح فوق توزیع و انتقال برق تا پایان اردیبهشت ماه وارد مدار می‌شود.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس سازمان توسعه تجارت از رایزنی برای تبادلات مالی و بانکی میان ایران و آفریقا خبر داد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرکل بازرسی وزارت جهاد گفت: با توجه به تخصیص ارز ۲۸ هزار و ۵۰۰ تومان و ثابت ماندن ارزش افزوده کالا‌های اساسی، هرگونه افزایش قیمت شکر، حبوبات و دیگر کالا‌ها گرانفروشی است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس اتحادیه بارفروشان از توزیع روزانه ۳۵۰ تا ۴۰۰ تن پیاز در میدان مرکزی خبر داد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است