علمی فناوری 05:51 - 01 اسفند 1397
قائم مقام وزیر علوم در امور بین‌الملل خبر داد
قائم مقام وزیر علوم در امور بین‌الملل از ورود هیاتی از دانشگاه‌های کشور قبرس به ایران در اوایل هفته آینده خبر داد و گفت:‌ این هیات در خصوص تبادلات علمی دانشگاه‌های دو کشور و ترسیم نقشه راه آینده به منظور توسعه این تبادلات برنامه ریزی و رایزنی خواهند کرد.

ورود هیات دانشگاهی قبرس به کشور در اوایل هفته آینده

دکتر حسین سالارآملی در گفت و گو با ایسنا ضمن بیان این مطلب از ورود هیاتی از کشور قبرس به ایران خبر داد و اظهار کرد: وزیر آموزش عالی و تسهیلات کشور قبرس روز شنبه به دعوت وزیر علوم ایران وارد کشور می‌شود و هیاتی از روسای دانشگاه‌های این کشور وزیر قبرس را همراهی می‌کنند و در این دیدار سه روزه بر همکاری‌های علمی دو کشور و نقشه راه تعاملات علمی برای پنج سال آینده برنامه ریزی و رایزنی صورت قرار خواهد گرفت. ضمن اینکه تفاهم‌نامه‌ای تدارک دیده شده است که این تفاهم‌نامه روز شنبه پیش رو به امضای دو وزیر علوم ایران و قبرس خواهد رسید.

وی در ادامه تصریح کرد: قبرس یکی از کشورهایی به شمار می‌رود که در جذب دانشجویان خارجی بسیار موفق عمل کرده است و به دلیل حضور این کشور در اتحادیه اروپا توانسته است از فرصت‌های مثبت اتحادیه اروپا برای توسعه تعاملات علمی خود با کشورهای دیگر استفاده و برنامه‌هایی نظیر ۲۰۲۰ را در ابعاد مختلف پیاده کند.

قائم مقام وزیر علوم در امور بین‌الملل خاطرنشان کرد: ما اعتقاد داریم همکاری‌های این دو کشور در جذب دانشجویان تاثیرگذار باشد و دانشجویانی از قبرس وارد ایران شوند. چرا که ظرفیت خالی در دانشگاه‌های ما بسیار زیاد است و قرار دادن ظرفیت‌های آموزش عالی در اختیار دانشجویان کشورهای دیگر جزو سیاست‌های وزارت علوم به شمار می‌رود. امیدواریم با حضور این هیات کشور قبرس بتوانیم به یک جمع‌بندی نهایی در راستای توسعه تعاملات دست یابیم.

دکتر سالار آملی همچنین به زمینه‌های همکاری علمی ایران و قبرس اشاره کرد و گفت: برگزاری دوره‌های مشترک، تبادل دانشجو، انجام پروژه‌های مشترک، همکاری‌های پژوهشی و پارک‌های علم و فناوری از مهمترین محورهای تعاملات بین‌المللی دو کشور به شمار می‌رود. همچنین با توجه به پتانسیل بالا در ایران تلاش می‌کنیم اساتید کشور قبرس در داخل کشور دوره‌های کوتاه مدت مشترک برگزار کند.

به گفته قائم مقام وزیر علوم در امور بین‌الملل، در حال حاضر یک سری از دانشگاه‌های ایران ارتباطات بسیار خوبی با کشور قبرس در عرصه تبادلات دانشجو، استاد و همچنین برگزاری دوره‌های مشترک دارند. البته باید تاکید کنیم که گروه زیادی از ایرانیان با هزینه‌های خود به کشور قبرس رفته و تحصیل می‌کنند. در واقع نزدیکی دو سیستم آموزشی ایران و کشور قبرس در سطح دانشگاهی فرصتی فراهم کرده که تبادلات علمی دو کشور بیشتر شود.

وی خاطرنشان کرد: در حال حاضر حدود ۱۵۰۰ دانشجوی ایرانی در دانشگاه‌های قبرس تحصیل می‌کنند اما تعداد دانشجویان قبرس در ایران بسیار محدود و به تعداد انگشتان دست است.

دکتر سالار آملی در پایان گفت: برنامه‌های متعددی اعم ازملاقات با وزیر بهداشت، معاونت علمی و تحقیقاتی رئیس جمهور در طول سه روز حضور هیات قبرسی در تهران در نظر گرفته شده است.

انتهای پیام


10059330
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار علمی فناوری

علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» گوگل قصد دارد به‌زودی جزئیات کامل اندروید ۱۵، اندروید TV و ور او اس ۵ را اعلام کند.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» مدتی پس از گوشی گلکسی A54، حالا یک به‌روزرسانی غیرمنتظره برای A35 نیز منتشر شده است.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» رقابت بیش از یک میلیون نفر از داوطلبان ۵ گروه آزمایشی نوبت اول کنکور ۱۴۰۳ امروز پایان یافت، کنکوری‌ها نیمه اول مردادماه منتظر نتیجه اولیه آزمون خود باشند.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» گروهی از متخصصان در مؤسساتی از جمله دانشگاه «هوکایدو»‌ ژاپن می‌گویند بنابر نتایج یک مطالعه گسترده، باکتری‌های مقاوم به دارو ممکن است از جامعه انسانی به محیط‌های آبی و حیات وحش منتقل شوند.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» نوعی نانوحباب مغناطیسی موسوم به اسکایرمیون، به عنوان گزینه آتی برای تولید بیت‌های کامپیوتر‌ها است.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» سندرم ناخن زرد یک بیماری نادر است که ناخن‌های دست و پا را درگیر می‌کند و معمولا افراد بالای ۵۰ سال به این عارضه دچار می‌شوند.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» دفترچه سوالات نوبت اول کنکور ۱۴۰۳ در گروه‌های آزمایشی علوم تجربی و دانشگاه فرهنگیان منتشر شد و کلید اولیه سوالات نیز از سه‌شنبه (۱۱ اردیبهشت) در دسترس خواهد بود.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» سامسونگ تابستان امسال دستگاه‌های پوشیدنی جدیدی را معرفی خواهد کرد که احتمالاً هوش مصنوعی نقش مهمی در آنها ایفا می‌کند.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» در فاصله ۵۰ تا ۶۰ میلیون سال نوری از زمین، انفجار‌های ستارگانی مرموزی در کهکشان NGC ۴۳۸۳ رخ می‌دهد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» موجودات فضایی و جستجو برای حیات فرازمینی منبع دائمی کنجکاوی برای انسان‌ها به طور کلی و دانشمندان به طور خاص بوده است.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است