علمی فناوری 00:10 - 26 بهمن 1396
نیو صدر-خبرنگار:سالیان سال است که ما انسان‌ها داریم روبات می‌سازیم و سالیان سال است که نگران هستیم این روبات‌ها جان ما را بگیرند، حالا به‌نظر می‌رسد این نگرانی‌ دارد از همیشه جدی‌تر می‌شود؛

با رشد تکنولوژی هوش مصنوعی بشر روبات‌هایی را ساخته که بدون نیاز به دستور به انسان‌ها تیراندازی می‌کنند و حتی به‌تازگی برای ممنوعیت استفاده از آنها در سازمان ملل جلسه‌ای برگزار شد.

نام این‌ فناوری خطرناک «روبات‌های قاتل» است و چیزی که آنها را از دیگر روبات‌های جنگی متمایز می‌کند قدرت انتخاب آنهاست، روبات‌های قاتل برای کشتن انسان‌ها نیاز به دریافت هیچ دستوری ندارند و این قابلیت را دارند که به انتخاب خودشان جان آدم‌ها را بگیرند.

در سال ۲۰۰۶ با سرمایه‌گذاری دولت کره‌جنوبی سامسونگ تکوین و دانشگاه کره توانستند یکی از نخستین روبات‌های قاتل جهان را با نام «سامسونگ-اس جی آر» بسازند. این سلاح ۱۱۷کیلوگرم وزن و ۱۲۰سانتی‌متر ارتفاع دارد و قیمت آن ۲۰۰هزار دلار است. هدف اصلی دولت کره از ساخت این روبات‌ها استفاده از آنها به‌جای انسان در مرزهایشان است. این سلاح بعد از شناسایی دشمن می‌تواند بین تیراندازی یا دادن صدای هشدار یکی را انتخاب کند.

  • سلاح پنتاگون

در گزارشی در نیویورک تایمز در رابطه با این روبات گفته شد که پنتاگون چندی پیش روباتی را امتحان کرده که بیشتر شبیه هلی‌شات‌های معمولی است.وقتی دستور خاصی به او داده شد، اینکه این دستور را چگونه اجرا کند بر عهده خودش است.

  • کلاشنیکف

چنــــــد‌ماه پیش شــرکت کلاشنیکف در پروژه خود اعلام کرده که قصد دارد روباتی بسازد که به شکل کاملا خودکار و با یک سیستم عصبی، مانند سیستم عصبی انسان کار کند، فرق این روبات قاتل با دیگر روبات‌ها این است که با توجه به سیستم عصبی‌اش قابلیت یادگیری دارد.

  • هشدار دانشمندان

همین موضوع و رقابت‌های خطرناکی که در حوزه ساخت روبات‌ها وجود دارد باعث شد که چند‌ماه پیش بیش از یکصد کارشناس برجسته روباتیک در نامه‌ای از سازمان ملل متحد بخواهند با اتخاذ تدابیری مانع توسعه روبات‌های قاتل شوند.

نامه و هشدار کارشناسان، سازمان ملل را مجبور کرد تا در کنوانسیونی در سازمان ملل درباره روبات‌های قاتل تصمیم‌گیری شود و قرار شد در آینده قوانینی برای مقابله با توسعه این روبات‌ها تصویب شود. هرچند دولت‌های انگلیس و روسیه با این قوانین مخالفت کرده‌اند اما کارشناسان در تلاش هستند تا از وقوع جنگ روبات‌ها جلوگیری کنند.


9678371
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار علمی فناوری

علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» گوگل قصد دارد به‌زودی جزئیات کامل اندروید ۱۵، اندروید TV و ور او اس ۵ را اعلام کند.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» مدتی پس از گوشی گلکسی A54، حالا یک به‌روزرسانی غیرمنتظره برای A35 نیز منتشر شده است.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» رقابت بیش از یک میلیون نفر از داوطلبان ۵ گروه آزمایشی نوبت اول کنکور ۱۴۰۳ امروز پایان یافت، کنکوری‌ها نیمه اول مردادماه منتظر نتیجه اولیه آزمون خود باشند.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» گروهی از متخصصان در مؤسساتی از جمله دانشگاه «هوکایدو»‌ ژاپن می‌گویند بنابر نتایج یک مطالعه گسترده، باکتری‌های مقاوم به دارو ممکن است از جامعه انسانی به محیط‌های آبی و حیات وحش منتقل شوند.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» نوعی نانوحباب مغناطیسی موسوم به اسکایرمیون، به عنوان گزینه آتی برای تولید بیت‌های کامپیوتر‌ها است.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» سندرم ناخن زرد یک بیماری نادر است که ناخن‌های دست و پا را درگیر می‌کند و معمولا افراد بالای ۵۰ سال به این عارضه دچار می‌شوند.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» دفترچه سوالات نوبت اول کنکور ۱۴۰۳ در گروه‌های آزمایشی علوم تجربی و دانشگاه فرهنگیان منتشر شد و کلید اولیه سوالات نیز از سه‌شنبه (۱۱ اردیبهشت) در دسترس خواهد بود.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» سامسونگ تابستان امسال دستگاه‌های پوشیدنی جدیدی را معرفی خواهد کرد که احتمالاً هوش مصنوعی نقش مهمی در آنها ایفا می‌کند.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» در فاصله ۵۰ تا ۶۰ میلیون سال نوری از زمین، انفجار‌های ستارگانی مرموزی در کهکشان NGC ۴۳۸۳ رخ می‌دهد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» موجودات فضایی و جستجو برای حیات فرازمینی منبع دائمی کنجکاوی برای انسان‌ها به طور کلی و دانشمندان به طور خاص بوده است.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است