علمی فناوری 15:56 - 03 مهر 1396
توسط محقق ایرانی در سوئیس ابداع شد
"حامد رضوی"، مهندس عضو موسسه پلی تکنیک فدرال لوزان سوییس (EPFL)، موفق به ساخت ربات‌هایی شد که الگوریتم‌های خودآگاه و مفاصل انعطاف‌پذیر به آنها کمک می‌کند تا بیشتر شبیه به انسانها حرکت کرده و قدم بردارند.

رباتی که با درک از بدن خود طبیعی‌تر راه می‌رود+فیلم

به گزارش ایسنا و به نقل از انگجت، راه رفتن ربات‌ها هر چند که گاهی اوقات یک مشکل است، چالش اصلی با روبات‌ها نیست، بلکه راه رفتن آنها به طور طبیعی و حفظ تعادل اجسامی که حمل می‌کنند، یک چالش بزرگ است. محققان تمایل دارند هم با احتیاط و هم با سرعت به حل این مشکل بپردازند.

محققان سوئیسی معتقدند که می‌توانند بهتر عمل کنند. بنابراین "حامد رضوی" در حال کار بر روی "COMAN"  (ربات انسان‌نما)، یک ربات بدون سر و طراحی شده برای راه رفتن به صورت طبیعی هستند.

این آدم مکانیکی اتوماتیک از طریق ترکیبی از انعطاف‌پذیری بیشتر، اتصالات الاستیک و یک الگوریتم کنترل که کمک می‌کند تا ربات بدن خود را درک کند، رفتار و راه رفتن طبیعی‌تری دارد.

"کومن" تقارن و تناسب در دینامیک و ساختار خود آگاهی دارد، که به آن کمک می‌کند تا نه تنها با قدم برداشتن به طور طبیعی حرکت کند، بلکه حمل اشیا، حرکت در سطوح ناهموار مانند پله‌ها و واکنش به شگفتی‌ها را نیز برای آن ممکن می‌سازد.

به عنوان مثال، اگر شما ربات را فشار دهید، به لطف انعطاف‌پذیری بیشتر و درک از بدن خود، دقیقا می‌داند که پاهایش را چگونه و چطور قرار دهد تا مانند همتایانش نقش بر زمین نشده و تعادل خود را حفظ کند.

این تکنولوژی تا رسیدن به ربات‌هایی که بتوان با آنها ارتباط برقرار کرد راه زیادی دارد. چرا که این ربات‌ها قبل از هر چیز به یک سر و یا راه دیگری برای کاوش جهان خود نیاز دارند.

تیم تحقیقاتی "حامد رضوی" همچنین در مورد امکان آموزش ربات‌ها برای هماهنگی در فعالیت‌های مشترک مانند جابجا کردن یک میز، تحقیق می‌کند.

انتهای پیام


9437728
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار علمی فناوری

علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» گوگل قصد دارد به‌زودی جزئیات کامل اندروید ۱۵، اندروید TV و ور او اس ۵ را اعلام کند.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» مدتی پس از گوشی گلکسی A54، حالا یک به‌روزرسانی غیرمنتظره برای A35 نیز منتشر شده است.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» رقابت بیش از یک میلیون نفر از داوطلبان ۵ گروه آزمایشی نوبت اول کنکور ۱۴۰۳ امروز پایان یافت، کنکوری‌ها نیمه اول مردادماه منتظر نتیجه اولیه آزمون خود باشند.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» گروهی از متخصصان در مؤسساتی از جمله دانشگاه «هوکایدو»‌ ژاپن می‌گویند بنابر نتایج یک مطالعه گسترده، باکتری‌های مقاوم به دارو ممکن است از جامعه انسانی به محیط‌های آبی و حیات وحش منتقل شوند.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» نوعی نانوحباب مغناطیسی موسوم به اسکایرمیون، به عنوان گزینه آتی برای تولید بیت‌های کامپیوتر‌ها است.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» سندرم ناخن زرد یک بیماری نادر است که ناخن‌های دست و پا را درگیر می‌کند و معمولا افراد بالای ۵۰ سال به این عارضه دچار می‌شوند.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» دفترچه سوالات نوبت اول کنکور ۱۴۰۳ در گروه‌های آزمایشی علوم تجربی و دانشگاه فرهنگیان منتشر شد و کلید اولیه سوالات نیز از سه‌شنبه (۱۱ اردیبهشت) در دسترس خواهد بود.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» سامسونگ تابستان امسال دستگاه‌های پوشیدنی جدیدی را معرفی خواهد کرد که احتمالاً هوش مصنوعی نقش مهمی در آنها ایفا می‌کند.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» در فاصله ۵۰ تا ۶۰ میلیون سال نوری از زمین، انفجار‌های ستارگانی مرموزی در کهکشان NGC ۴۳۸۳ رخ می‌دهد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» موجودات فضایی و جستجو برای حیات فرازمینی منبع دائمی کنجکاوی برای انسان‌ها به طور کلی و دانشمندان به طور خاص بوده است.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است