اقتصادی 22:40 - 11 مرداد 1394
عضو سندیکای تولیدکنندگان مواد دارویی، شیمیایی و بسته‌بندی دارویی گفت: ایران حدود 350 ماده اولیه دارو تولید می‌کند که تامین‌کننده نیاز بیش از 40 درصد کارخانه‌های داروسازی داخل است و به چهار کشور کانادا، هند، افغانستان و عراق نیز صادر می شود.

مشتریان خارجی مواد اولیه دارویی ایران اعلام شدند

ب محمدباقر تحویل‌زاده با بیان اینکه 50 کارخانه تولید ماده اولیه دارویی در کشور فعال هستند، گفت: همه این کارخانجات بعد از انقلاب اسلامی تشکیل شده و به بهره‌برداری رسیده‌اند.



وی با اشاره به دو مزیت کارخانه‌های تولیدکننده مواد اولیه دارویی، اظهار کرد: اولین مزیت این کارخانه‌ها این است که بعد از انقلاب ایجاد شده و جدید هستند و دوم اینکه اساس کار آنها بر پایه اقتصاد مقاومتی است و همان‌طور که مشاهده شد در سال‌های اخیر که تحریم بودیم، در خصوص تولید مواد اولیه‌ای که در داخل تولید می‌شود هیچ وقت با مشکل مواجه نبودیم.



عضو سندیکای تولیدکنندگان مواد دارویی، شیمیایی و بسته‌بندی دارویی با اشاره به مشکلات این بخش از صنعت ادامه داد: مشکلات همه صنایع کشور تقریبا مثل هم است و صنایع نیاز به نقدینگی دارند که این نیاز به دلیل تورم روز به روز بیشتر می‌شود.



وی با بیان اینکه وظیفه کارآفرین در همه جای دنیا ایجاد اشتغال و تامین نقدینگی توسط دولت است، گفت: ما نمی‌گوییم مثل همه جای دنیا 80 تا 90 درصد از سرمایه در گردش واحدهای تولیدی را بانک‌ها تامین کنند اما این مقدار باید حداقل تا 50 درصد برسد اما در این مدت نتوانستیم آنطور که باید و شاید از بانک‌ها استفاده کنیم.



تحویل‌زاده با اشاره به بهتر شدن اوضاع واحدهای تولیدی در سال‌ گذشته و امسال گفت: البته این هنوز کافی نیست و اگر مشکل نقدینگی واحدهای تولیدی حل شود، رشد افزونی را نسبت به حال حاضر پیدا می‌کنیم.



عضو سندیکای تولیدکنندگان مواد دارویی، شیمیایی و بسته‌بندی دارویی درباره میزان صادرات مواد اولیه دارویی به کشورهای خارجی نیز اظهار کرد: به طور کلی سندیکا صادرات دارد و برخی از کارخانه‌های ما بنایشان بر این است که مقداری از تولیدات خود را صادر کنند و در همین راستا در سال‌های اخیر صادرات مواد اولیه دارویی حتی به کشورهایی مثل کانادا هم داشته‌ایم.



وی گفت: در حال حاضر نیز صادرات به کشورهایی چون هند، افغانستان و عراق انجام می‌شود./ایسنا/110


6848756
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اقتصادی

اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» به گفته کارشناسان، سالانه برای واردات ذرت و کنجاله سویا ۸ میلیارد دلار ارز از کشور خارج می شود که مسئولان با جایگزینی نهاده دامی و کشت گیاهان کم آب بدنبال کاهش وابستگی و خروج ارز از کشور هستند.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» یک مقام مسئول در سازمان توسعه تجارت گفت: در بخش‌هایی که امکان همکاری ما با آفریقا بیشتر است، ۲۰۰ تاجر در حوزه‌های مختلف شناسایی شده‌اند.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مدیر روابط عمومی بانک مرکزی در واکنش به مباحث مطرح شده اخیر، مدیریت رشد نقدینگی در اقتصاد کشور در دوره اخیر را در وضعیتی کاملا با ثبات دانست.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» وزیر صمت گفت: تجارت ایران با کشور‌های آفریقایی هم در حوزه صادرات و هم واردات دوبرابر خواهد شد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرعامل پشتیبانی امور دام گفت: با شیب ۲۷ درصدی طی یک‌ماه گذشته، روزانه خرید حمایتی مرغ به هزارتن رسیده است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» کارشناس بازار سرمایه گفت: صندوق‌های با درآمد ثابت در هفته کاری که گذشت چهار روز شاهد ورود نقدینگی بودند.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» بر اساس آمار منتشر شده از سوی بانک مرکزی، نرخ بهره بین بانکی در هفته منتهی به چهارشنبه ۵ اردیبهشت‌ماه به ۲۳.۵۱ درصد رسید.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» در هفته کاری که گذشت شاخص کل بورس با افزایش ۴.۳۶ درصدی در ارتفاع ۲ میلیون و ۳۰۴ هزار واحدی ایستاد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» یک کارشناس اقتصادی گفت: خوشبختانه در حوزه لاستیک خودرو‌های سواری کمبودی نداریم و این صنعت امسال ۳۰۰ میلیون یورو ارز برای تولید نیاز دارد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس مرکز خشکسالی گفت: با توجه به بارش‌های اخیر و وضعیت مناسب دما، شرایط مطلوبی پیش روی کشاورزان دیم کار است.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است