سیاسی 18:46 - 10 تیر 1399
روحانی در جلسه شورای عالی انقلاب فرهنگی اعلام کرد
رئیس جمهور با تأکید بر اینکه کرونا تمام نشده و حداقل تا پایان سال با آن درگیر هستیم، گفت: مراقبت‌ها و رعایت اصول بهداشتی همچنان باید در دستور کار همه باشد و از حضور در تجمع‌های غیرضروری پرهیز شود.

اختصاص یارانه دولتی برای تولید ماسک ارزان قیمت

به گزارش ایسنا، حجت‌الاسلام والمسلمین  حسن روحانی روز سه‌شنبه در جلسه شورای عالی انقلاب فرهنگی به دنبال برخی اظهارات مطرح شده از سوی اعضای شورا در مورد وضعیت بیماری کووید19 در کشور و اقدامات انجام شده از سوی دولت برای مقابله با این بیماری گزارش کاملی از اقدامات انجام شده در زمینه مبارزه با ویروس کرونا طی 5 ماه گذشته ارایه کرد و گفت: در طول مدت شیوع ویروس کرونا، اقدامات بسیار خوبی از سوی وزارت بهداشت و کادر پزشکی و بیمارستانی کشور انجام و تصمیمات مهمی در ستاد ملی مقابله با کرونا اتخاذ و اجرا شده است.

رئیس جمهور اظهار داشت: برغم همه تلاش‌ها و اقدامات بسیار خوب انجام شده در مبارزه با این بیماری و درمان مبتلایان به دلیل ناشناخته بودن ویروس کرونا همچنان شاهد افزایش تعداد مبتلایان در برخی شهرهای کشور هستیم که براساس گزارش‌های رسیده اجتماعات و مراسم‌ها بزرگترین عامل شیوع مجدد ویروس در برخی مناطق بوده است.

دکتر روحانی استفاده از ماسک را یکی از راه‌های مهم به عنوان عامل بازدارنده در انتقال ویروس کرونا برشمرد و با اشاره به برنامه دولت برای تولید ماسک ارزان‌قیمت توسط وزارت صمت با بهره‌مندی از یارانه دولتی، تأکید کرد: براساس مصوبه ستاد ملی مقابله با کرونا از 15 تیرماه استفاده از ماسک در مکان‌های سرپوشیده و تجمع‌ها اجباری خواهد بود و افراد بدون ماسک اجازه استفاده از مترو را نخواهند داشت.

رئیس جمهور با بیان اینکه خدمات پرسنل بهداشتی و درمانی کشور در این روزها روی افراد مسن و بیماران زمینه‌ای متمرکز شده است، گفت: باید مراقبت‌ها و رعایت اصول بهداشتی را همچنان مد نظر قرار دهیم و کمک کنیم بار سنگینی که بر دوش پرسنل بهداشت و درمان است، سبک شود.

دکتر روحانی تأکید کرد: راه خود در مبارزه با ویروس کرونا را ادامه می‌دهیم و همچنان مصمم هستیم محدودیت‌ها در برخی مراکز و اماکنی که بازگشایی آنها ضروری نیست، ادامه داشته باشد.

این خبر تکمیل می‌شود.


10597044
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار سیاسی

سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس‌جمهور نوشت: در آزمون بزرگ جنگ تحمیلی شاهد شکل‌گیری یکی از کم‌نظیرترین جلوه‌های وفاق و انسجام اجتماعی در تاریخ معاصر ایران بودیم.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» دستیار رهبر معظم انقلاب، با حضور در منزل خانواده سپهبد شهید محمد باقری، یاد آن شهید و دیگر اعضای شهید این خانواده را گرامی داشت.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» وزیر دفاع جمهوری اسلامی ایران در تماس‌های تلفنی جداگانه با همتای ترکیه‌ای و مالزیایی خود گفت‌و‌گو کرد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» وزیر دفاع با بیان اینکه جمهوری اسلامی پاسخ محکمی به آمریکا و رژیم صهیونیستی داد، گفت: ایران در برابر هرگونه گستاخی متجاوزین آماده پاسخی قاطع است.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس‌جمهور گفت: رژیم صهیونیستی پروژه نظام سلطه برای تضعیف، اشغال و غارت منابع کشور‌ها و تجزیه منطقه است.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس‌جمهور گفت: رژیم صهیونیستی خواستار تضعیف و انشقاق در صفوف مسلمانان است.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران جهت شرکت در اجلاس وزرای سازمان همکاری شانگهای وارد چین شد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس‌جمهور گفت: در ایامی که کشور ما در معرض آزمونی بزرگ قرار گرفت، مردم به عنوان صاحبان اصلی این کشور، نشان دادند که قلب تپنده این سرزمینند.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» مشاور مقام معظم رهبری درباره احتمال مذاکره با آمریکا، گفت: ما با مذاکره‌ای که بدون پیش‌شرط و حفظ خطوط قرمز جمهوری اسلامی باشد، مخالفتی نداریم.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» وزیر اسبق دفاع گفت: جمهوری اسلامی هیچگاه به مذاکره نه نگفته است، اما دشمن ابتدا باید ثابت کند می‌خواهد مسائل را از طریق مذاکره مسائل حل کند.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است