سیاسی 18:46 - 10 تیر 1399
روحانی در جلسه شورای عالی انقلاب فرهنگی اعلام کرد
رئیس جمهور با تأکید بر اینکه کرونا تمام نشده و حداقل تا پایان سال با آن درگیر هستیم، گفت: مراقبت‌ها و رعایت اصول بهداشتی همچنان باید در دستور کار همه باشد و از حضور در تجمع‌های غیرضروری پرهیز شود.

اختصاص یارانه دولتی برای تولید ماسک ارزان قیمت

به گزارش ایسنا، حجت‌الاسلام والمسلمین  حسن روحانی روز سه‌شنبه در جلسه شورای عالی انقلاب فرهنگی به دنبال برخی اظهارات مطرح شده از سوی اعضای شورا در مورد وضعیت بیماری کووید19 در کشور و اقدامات انجام شده از سوی دولت برای مقابله با این بیماری گزارش کاملی از اقدامات انجام شده در زمینه مبارزه با ویروس کرونا طی 5 ماه گذشته ارایه کرد و گفت: در طول مدت شیوع ویروس کرونا، اقدامات بسیار خوبی از سوی وزارت بهداشت و کادر پزشکی و بیمارستانی کشور انجام و تصمیمات مهمی در ستاد ملی مقابله با کرونا اتخاذ و اجرا شده است.

رئیس جمهور اظهار داشت: برغم همه تلاش‌ها و اقدامات بسیار خوب انجام شده در مبارزه با این بیماری و درمان مبتلایان به دلیل ناشناخته بودن ویروس کرونا همچنان شاهد افزایش تعداد مبتلایان در برخی شهرهای کشور هستیم که براساس گزارش‌های رسیده اجتماعات و مراسم‌ها بزرگترین عامل شیوع مجدد ویروس در برخی مناطق بوده است.

دکتر روحانی استفاده از ماسک را یکی از راه‌های مهم به عنوان عامل بازدارنده در انتقال ویروس کرونا برشمرد و با اشاره به برنامه دولت برای تولید ماسک ارزان‌قیمت توسط وزارت صمت با بهره‌مندی از یارانه دولتی، تأکید کرد: براساس مصوبه ستاد ملی مقابله با کرونا از 15 تیرماه استفاده از ماسک در مکان‌های سرپوشیده و تجمع‌ها اجباری خواهد بود و افراد بدون ماسک اجازه استفاده از مترو را نخواهند داشت.

رئیس جمهور با بیان اینکه خدمات پرسنل بهداشتی و درمانی کشور در این روزها روی افراد مسن و بیماران زمینه‌ای متمرکز شده است، گفت: باید مراقبت‌ها و رعایت اصول بهداشتی را همچنان مد نظر قرار دهیم و کمک کنیم بار سنگینی که بر دوش پرسنل بهداشت و درمان است، سبک شود.

دکتر روحانی تأکید کرد: راه خود در مبارزه با ویروس کرونا را ادامه می‌دهیم و همچنان مصمم هستیم محدودیت‌ها در برخی مراکز و اماکنی که بازگشایی آنها ضروری نیست، ادامه داشته باشد.

این خبر تکمیل می‌شود.


10597044
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار سیاسی

سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» عباس عراقچی وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران و کنستانوس کمبوس وزیر خارجه جمهوری قبرس امروز (جمعه) در یک تماس تلفنی با یکدیگر گفت‌و‌گو کردند.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» معاون اول دولت سیزدهم به طرح تعابیر تند یکی از فعالان سیاسی خراسان جنوبی علیه دولت سیزدهم در نشست با رئیس‌جمهوری واکنش نشان داد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس ستاد انتخابات کشور گفت: انتظار ما این است که رسانه شورا‌ها را به زندگی روزمره مردم پیوند بزنند و میدان را برای حضور زنان و جوانان در انتخابات شورا‌های شهر و روستا باز کنند.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس ستاد انتخابات کشور گفت: انتظار ما این است که رسانه شورا‌ها را به زندگی روزمره مردم پیوند بزنند و میدان را برای حضور زنان و جوانان در انتخابات شورا‌های شهر و روستا باز کنند.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» تفاهم‌نامه‌های احداث مسکن اعضای هیات علمی و کارکنان دانشگاه با حضور معاون اول رئیس‌جمهور با هدف حل مشکل مسکن اساتید و نخبگان به امضاء رسید.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی وزارت امور خارجه نوشت: وزارت خارجه آمریکا کارزار ارعاب و تحریم کسانی که به دنبال پاسخگو کردن جنایتکاران جنگی هستند را تشدید می‌کند.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» خطیب موقت نماز جمعه تهران، یکی از دلایل گرانی در کشور را مصرف بالای سوخت عنوان کرد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» معاون اول رئیس‌جمهور گفت: خشونت و افراط‌گرایی هیچ جایگاهی در نظام جمهوری اسلامی ایران ندارد و امروز بیشتر از هر زمان نیاز به وحدت شیعه و سنی داریم.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» به مناسبت شب یلدا، این کهن یادگار سرزمین پرافتخارمان ایران، مراسمی در شامگاه چهارشنبه ۲۶ آذرماه۱۴۰۴ با حضور تعدادی زیادی از هموطنان مقیم فرانسه و اجرای گروه موسیقی سنتی ایرانی در مقر سازمان آموزشی، علمی، فرهنگی ملل متحد (یونسکو) در پاریس بر...
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» نماینده مجلس می‌گوید انتخابات تناسبی به سمت شفافیت حرکت می‌کند چون فهرستی که منتسب به یک جریان خاص است باید شفافیت بیشتری در عملکردش داشته باشد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است