اجتماعی 15:49 - 29 مهر 1400

انتصابات جدید در مرکز ارتباطات و امور بین الملل شهرداری تهران

به گزارش خبرگزاری مهر، عبدالمطهر محمدخانی، رئیس مرکز ارتباطات و اموربین‌الملل شهرداری تهران طی احکام جداگانه‌ای حمیدرضا غلامزاده را به عنوان سرپرست معاونت بین الملل، حامد احسان بخش را به عنوان سرپرست معاونت تبلیغات و انتشارات و حمیدرضا عسگری را به عنوان مشاور و سرپرست حوزه ریاست منصوب کرد.

حمیدرضا غلامزاده دارای دکترای مطالعات آمریکا است که سابقه مدیریت اندیشکده خانه دیپلماسی و مدیریت روابط بین الملل و سردبیری انگلیسی خبرگزاری مهر را در کارنامه خود دارد.

همچنین حامد احسانبخش دارای مدرک کارشناسی ارشد در رشته ارتباطات است و از جمله مدیران باسابقه در شهرداری به شمار می‌رود که پیش از این ریاست اداره تولیدات و اداره رصد و تحلیل معاونت رسانه مرکز ارتباطات شهرداری تهران را بر عهده داشته است.

حمیدرضا عسگری هم دارای دو کارشناسی ارشد در رشته‌های مدیریت شهری و مهندسی لرزه است که از سوابق او می‌توان به مدیرت سرویس استان‌ها در خبرگزاری دانشجو، مدیرت کل سامانه فارس من در خبرگزاری فارس و مجری کارشناس در برنامه‌های مختلف تلویزیونی همچون پایش و چاپ اول اشاره کرد.


11282618
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اجتماعی

اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» جانشین پلیس راه راهور فراجا گفت: بیش از ۹۱ هزار نیروی عملیاتی و امدادی با مشارکت سازمان‌ها و دستگاه‌های مختلف امدادی در طرح زمستانه پلیس راهور فعالیت دارند.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» هر دو مسیر تونل توحید امشب از ساعت ۲۴ مسدود می‌شود.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس پلیس راهور تهران بزرگ به مناسبت شب یلدا توصیه‌های ترافیکی را به شهروندان بیان کرد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» پیش‌بینی‌های هواشناسی استان تهران نشان می‌دهد که پیرو هشدار سطح زرد آلودگی هوا از فردا یکشنبه تا پایان هفته، افزایش تدریجی غلظت آلاینده‌ها و کاهش کیفیت هوا دور از انتظار نیست.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» معاون فرهنگی و اجتماعی پلیس فتا لینک‌های «به‌روزرسانی همراه‌بانک» در کانال‌ها و شبکه‌های اجتماعی هشدار داد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» معاون حمل و نقل و ترافیک شهرداری تهران گفت: با اجرای قرارداد جدید، در صورت ورود کامل واگن‌ها، ناوگان متروی تهران با رشد ۷۴ درصدی مواجه خواهد شد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» معاون مبارزه با سرقت پلیس آگاهی فراجا گفت:مرحله نخست طرح مقابله با سرقت‌های خرد، منجر به شناسایی و دستگیری هزاران سارق و کشف بیش از ۲۲۰۰ فقره سرقت خودرو شد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» باند دو نفره‌ای که با بیهوش کردن خانم سالمند در بهشت‌زهرا (س)، اموالش را سرقت کردند، دستگیر شدند.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رحیمی می‌گوید آنچه درخصوص اصلاح قانون مهریه در طرح مجلس آمده، بحث حبس و استفاده از پابند است.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» پلیس اعلام کرد که اراذل و اوباش محله پیروزی با استفاده از قانون بکارگیری سلاح به ضرب گلوله زمین‌گیر و راهی بیمارستان شدند.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است