علمی فناوری 11:25 - 13 مرداد 1394
محققان تایوانی با استفاده از نانومیله های طلایی و الهام از روشی قدیمی موفق به درمان حرارتی سلول های سرطانی شدند.

درمان سرطان با نانوابزارهایی از جنس طلا و الماس



به گزارش خبرگزاری مهر، محققان تایوانی با الهام از تکنیکی قدیمی به راه حل پیشرفته ای برای درمان سرطان دست پیدا کرده اند. سرطان به معنای رشد، تکثیر و گاهی انتشار غیر طبیعی سلول های بدن است. تمامی سرطان ها نه تنها دارای الگوی رشد مهارگسیخته هستند بلکه تمایل به جدا شدن از منشاء اصلی و متاستاز نیز دارند. یکی از مشکلات همیشگی درمان بیماران مبتلا به سرطان را می توان در هدف قرار دادن سلول های سرطانی دانست زیرا از اندازه کوچکی برخوردارند.

در این روش از نانو میله های طلایی به عنوان نانو گرم کننده هایی استفاده می شود که قادر به اعمال حرارت لازم برای درمان حرارتی سلول های سرطانی هستند. این فرآیند با استفاده از نانوبلورهای الماسی انجام می شود که به عنوان سنسورهای دمایی به ایفای نقش می پردازند.

Pei-Chang Tsai محقق تایوانی و سرپرست این تیم تحقیقاتی در رابطه با مطالعه انجام شده، می گوید: «با استفاده از این روش می توان به سنجش بهتر گرما در مقیاس نانومتر پرداخت. این ابزار قادر است حرارت را با دقت موضعی بسیار بالایی از لیزر و نزدیک به مادون قرمز به نانومیله های طلایی تابانیده و این در حالی است که درجه حرارت به وسیله نانوبلورهای الماسی اندازه گیری می شود.»

محققان با اتصال نانوذرات طلا به نانو بلورها توانستند نور وارده به لیزر را به حرارت تبدیل کنند. نتایج آزمایشات نشان داد از نانوذرات طلا می توان به عنوان نانو گرم کننده هایی برای درمان بر اساس ارائه گرما و حرارت دقیق و موضعی به سلول های سرطانی استفاده کرد. این فرآیند با کمک لیزری انجام می شود که به عنوان منبع انرژی از آن استفاده می شود. مطالعات محققان تایوانی نشان می دهد، از نانوبلورهای الماسی می توان به عنوان سنسورهای دمایی که دارای حساسیت فوق العاده با قدرت تفکیک مکانی بالا هستند برای بررسی و سنجش مقدار حرارت تابیده شده به سلول های سرطانی استفاده کرد.

2323


6856724
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار علمی فناوری

علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» در فاصله ۵۰ تا ۶۰ میلیون سال نوری از زمین، انفجار‌های ستارگانی مرموزی در کهکشان NGC ۴۳۸۳ رخ می‌دهد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» موجودات فضایی و جستجو برای حیات فرازمینی منبع دائمی کنجکاوی برای انسان‌ها به طور کلی و دانشمندان به طور خاص بوده است.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» رئیس سازمان سنجش آموزش کشور گفت: در راستای برگزاری چهار آزمون در کل کشور تنها چهار مورد دستگیری داشتیم که این نشان می‌دهد داوطلبان به سیستم آموزشی ما اعتماد کردند.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» رئیس سازمان سنجش آموزش کشور گفت: در راستای برگزاری چهار آزمون در کل کشور تنها چهار مورد دستگیری داشتیم که این نشان می‌دهد داوطلبان به سیستم آموزشی ما اعتماد کردند.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» هنگامی که سن افزایش می‌یابد، کاهش تدریجی سرعت و چابکی بدن ما غیرعادی نیست. خواه قدم زدن آرام در اطراف محله باشد یا دستیابی به کنترل تلویزیون، حرکات ما با افزایش سن کاهش می‌یابد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» دانشمندان برای تعیین زمان شکل‌گیری میدان مغناطیسی زمین، سنگ‌های باستانی حاوی آهن را در گرینلند بررسی کردند.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» ایلان ماسک در جدیدترین اظهار نظر خود اعلام کرده است که ربات انسان‌نمای اپتیموس شرکت تسلا احتمالا از سال ۲۰۲۵ فروش خود را آغاز می‌کند.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» آزمون سراسری گروه آزمایشی علوم تجربی راس ساعت ۸ صبح شروع شد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» تنها دو ماموریت رباتیک به عطارد راه پیدا کردند، اما همین ماموریت‌ها نیز برای رد بسیاری از فرضیه‌های نادرست درباره این دنیای داغ بسیار مهم بودند.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» بایت‌دنس شایعه‌ی فروش تیک‌تاک را تکذیب کرد و گفت برنامه‌ای برای واگذارکردن این شبکه‌ی اجتماعی ندارد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است