علمی فناوری 17:33 - 05 اردیبهشت 1397
در دانشگاه واشنگتن انجام شد؛
دستگاه‌های تشخیصی مبتنی بر گوشی‌های هوشمند، پزشکان مناطق فقیرنشین را قادر می‌سازند تا به جای رفتن به آزمایشگاه‌، خودشان آزمایش‌ها را با استفاده از یک دستگاه انجام دهند.

بررسی همزمان 96 نمونه آزمایش با استفاده از گوشی

به گزارش ایسنا و به نقل از گیزمگ، این دستگاه جدید می‌تواند همزمان 96 نمونه را بررسی کند. این دستگاه "mReader" نام دارد، این دستگاه قابل حمل توسط "لی لی" (Lei Li) استاد تیم تحقیقاتی "دانشگاه ایالتی واشنگتن" (Washington State University) و "پینگ وانگ" (Ping Wang) استاد "دانشگاه پنسیلوانیا" (University of Pennsylvania) طراحی شده است.

این دستگاه شامل 96 شیشه نمونه است که هر کدام از آنها با نمونه‌های مایع از بیماران پر می‌شوند. کاربران یک واکنش‌گر ناب به آن نمونه‌ها اضافه می‌کنند و اگر نشانگر زیستی هدف وجود داشته باشد، آنها به رنگ خاص تبدیل می‌شوند.

یک گوشی هوشمند بر روی دستگاه نصب شده که توسط یک برنامه کامپیوتری یک عکس از همه نمونه‌ها می‌گیرد، سپس رنگ نمونه‌های آن عکس‌ها مورد تجزیه و تحلیل قرار می‌گیرند و تعیین می‌کنند که آیا آن فرد به بیماری مبتلا است یا خیر. این برنامه می‌تواند 12 ویروس و بیماری‌های عفونی باکتریایی رایج را شناسایی کند.

پزشکان به سادگی با نگاه به رنگ نمونه‌ها می‌توانند آنها را ارزیابی کنند اما انجام این کار از دقت پایینی برخوردار است. اما هنگامیکه mReader نمونه 771 بیمار را مورد آزمایش قرار داد، میزان دقت این دستگاه 97.59 تا 99.9 درصد بود.

قیمت نسخه اولیه این دستگاه حدود 50 دلار است، اما اگر این دستگاه در مقیاس وسیع تولید شود، این رقم احتمالا کاهش خواهد یافت.

این تحقیق  در مجله"Clinica Chimica Acta "منتشر شد.

انتهای پیام


9758282
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار علمی فناوری

علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» گوگل قصد دارد به‌زودی جزئیات کامل اندروید ۱۵، اندروید TV و ور او اس ۵ را اعلام کند.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» مدتی پس از گوشی گلکسی A54، حالا یک به‌روزرسانی غیرمنتظره برای A35 نیز منتشر شده است.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» رقابت بیش از یک میلیون نفر از داوطلبان ۵ گروه آزمایشی نوبت اول کنکور ۱۴۰۳ امروز پایان یافت، کنکوری‌ها نیمه اول مردادماه منتظر نتیجه اولیه آزمون خود باشند.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» گروهی از متخصصان در مؤسساتی از جمله دانشگاه «هوکایدو»‌ ژاپن می‌گویند بنابر نتایج یک مطالعه گسترده، باکتری‌های مقاوم به دارو ممکن است از جامعه انسانی به محیط‌های آبی و حیات وحش منتقل شوند.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» نوعی نانوحباب مغناطیسی موسوم به اسکایرمیون، به عنوان گزینه آتی برای تولید بیت‌های کامپیوتر‌ها است.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» سندرم ناخن زرد یک بیماری نادر است که ناخن‌های دست و پا را درگیر می‌کند و معمولا افراد بالای ۵۰ سال به این عارضه دچار می‌شوند.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» دفترچه سوالات نوبت اول کنکور ۱۴۰۳ در گروه‌های آزمایشی علوم تجربی و دانشگاه فرهنگیان منتشر شد و کلید اولیه سوالات نیز از سه‌شنبه (۱۱ اردیبهشت) در دسترس خواهد بود.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» سامسونگ تابستان امسال دستگاه‌های پوشیدنی جدیدی را معرفی خواهد کرد که احتمالاً هوش مصنوعی نقش مهمی در آنها ایفا می‌کند.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» در فاصله ۵۰ تا ۶۰ میلیون سال نوری از زمین، انفجار‌های ستارگانی مرموزی در کهکشان NGC ۴۳۸۳ رخ می‌دهد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» موجودات فضایی و جستجو برای حیات فرازمینی منبع دائمی کنجکاوی برای انسان‌ها به طور کلی و دانشمندان به طور خاص بوده است.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است