علمی فناوری 10:22 - 26 آبان 1397

آخرین دستاوردهای سامانه‌های هوشمند پلیمری بررسی می شود

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از دانشگاه صنعتی امیرکبیر، دکتر حمید میرزاده دبیر سیزدهمین سمینار بین‌المللی علوم و تکنولوزی پلیمرها (ISPST ۲۰۱۸) با بیان اینکه این سمینار با تمرکز بر علوم و تکنولوژی پلیمرها از سال ۱۳۶۵ در دانشگاه صنعتی امیرکبیر برگزار شد، گفت: ۵ دوره از این سمینار در دانشگاه صنعتی امیرکبیر برگزار شده و امسال نیز این دانشگاه میزبان ششمین دوره این رویداد خواهد بود.

وی با بیان اینکه زمان برگزاری این سمینار ۲۸ آبان تا اول آذر ماه است، خاطرنشان کرد: سمینار ISPST در دوره‌ های قبل در دانشگاه‌های صنعتی شریف، دانشگاه شیراز و پژوهشگاه پلیمر و پتروشیمی  برگزار شده است. 

میرزاده با اشاره به دغدغه‌ های زیست محیطی در جهان، خاطر نشان کرد: بر این اساس در سیزدهمین دوره سمینار علوم و تکنولوژی پلیمرها، موضوع سامانه های پلیمری هوشمند و هماهنگ و دوستدار محیط زیست با عنوان  Ecofriendly  and smart polymer systems در نظر گرفته شده است.

وی یکی از اهداف اصلی این سمینار را ارائه راه حل‌های علمی و تکنیک‌های کاهش زیان ضایعات پلیمری در اکو سیستم حیاتی دانست و ادامه داد: البته دانشمندان این رشته با حضور دانشجویان خود و نیز صاحب‌نظران صنعت با آخرین تحولات ملی و جهانی در این زمینه مهم علمی و صنعتی آشنا و از دست آوردهای یکدیگر باخبر خواهند شد. 

به گفته دبیر این دوره از سمینار بین‌المللی علوم و تکنولوژی پلیمریها در این دوره حدود ۵۳۶ مقاله به دبیرخانه همایش ارسال شد که از این تعداد ۱۱۲ سخنرانی و ۳۷۷ پوستر ارایه می‌شود ضمن آنکه قرار است کتاب این سمینار توسط ناشر بین المللی Springer/Nature به چاپ برسد.

میرزاده با بیان اینکه۷۰ داور از دانشگاه‌های مختلف کشور داوری مقالات و پوسترها را بر عهده دارند، اظهار کرد: از ۱۰ سخنران کلیدی ۷ نفر خارجی از کشورهای نروژ، کانادا، آلمان، اتریش، پاکستان و عراق و آمریکا هستند.

به گفته وی معرفی مقالات و پوسترهای برتر، قدردانی از پیشکسوتان عرصه علوم و تکنولوژی پلیمرها و بررسی برنامه کنفرانس آتی ۲۰۲۰ را از دیگر برنامه‌های این سمینار عنوان کرد.


9975918
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار علمی فناوری

علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» مدتی پس از گوشی گلکسی A54، حالا یک به‌روزرسانی غیرمنتظره برای A35 نیز منتشر شده است.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» رقابت بیش از یک میلیون نفر از داوطلبان ۵ گروه آزمایشی نوبت اول کنکور ۱۴۰۳ امروز پایان یافت، کنکوری‌ها نیمه اول مردادماه منتظر نتیجه اولیه آزمون خود باشند.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» گروهی از متخصصان در مؤسساتی از جمله دانشگاه «هوکایدو»‌ ژاپن می‌گویند بنابر نتایج یک مطالعه گسترده، باکتری‌های مقاوم به دارو ممکن است از جامعه انسانی به محیط‌های آبی و حیات وحش منتقل شوند.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» سندرم ناخن زرد یک بیماری نادر است که ناخن‌های دست و پا را درگیر می‌کند و معمولا افراد بالای ۵۰ سال به این عارضه دچار می‌شوند.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» نوعی نانوحباب مغناطیسی موسوم به اسکایرمیون، به عنوان گزینه آتی برای تولید بیت‌های کامپیوتر‌ها است.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» دفترچه سوالات نوبت اول کنکور ۱۴۰۳ در گروه‌های آزمایشی علوم تجربی و دانشگاه فرهنگیان منتشر شد و کلید اولیه سوالات نیز از سه‌شنبه (۱۱ اردیبهشت) در دسترس خواهد بود.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» سامسونگ تابستان امسال دستگاه‌های پوشیدنی جدیدی را معرفی خواهد کرد که احتمالاً هوش مصنوعی نقش مهمی در آنها ایفا می‌کند.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» در فاصله ۵۰ تا ۶۰ میلیون سال نوری از زمین، انفجار‌های ستارگانی مرموزی در کهکشان NGC ۴۳۸۳ رخ می‌دهد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» موجودات فضایی و جستجو برای حیات فرازمینی منبع دائمی کنجکاوی برای انسان‌ها به طور کلی و دانشمندان به طور خاص بوده است.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» رئیس سازمان سنجش آموزش کشور گفت: در راستای برگزاری چهار آزمون در کل کشور تنها چهار مورد دستگیری داشتیم که این نشان می‌دهد داوطلبان به سیستم آموزشی ما اعتماد کردند.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است