علمی فناوری 17:26 - 24 آذر 1397
‌دانشکده علوم و فناوری پزشکی واحد علوم و تحقیقات دانشگاه آزاد اسلامی به مناسبت هفته پژوهش‌وفناوری، اولین دوره از مسابقه ایده‌یابی فناوری پزشکی را برگزار کرد و پس  از مراحل داوری، برنده این دوره از مسابقه معرفی شد و به عنوان پژوهشگر برتر مورد تجلیل قرار گرفت.

اعطای جایزه ایده‌یابی فناوری پزشکی به طرح "میکروربات با الگوی حرکت باکتری"

به گزارش ایسنا، علی شاهمرادی دانشجوی دکتری مهندی پزشکی - بیومکانیک واحد علوم و تحقیقات با «طراحی و ساخت میکرو ربات بر اساس الگوی حرکت باکتری » به عنوان برنده جایزه ایده‌یابی فناوری پزشکی در این دوره از مسابقات معرفی و تقدیر شد.

دکتر به‌آفرین قلندری، مدیر پژوهشی دانشکده علوم و فناوری پزشکی واحد علوم و تحقیقات دانشگاه آزاد اسلامی در مراسم اهدای این جایزه گفت: هدف از این رقابت، پرداختن بیشتر به تولید علمی از سوی دانشجویان بوده است تا بتوانند با ارائه محصولات جدید و کاربردی به کشور و جامعه خود خدمت کنند.

وی با بیان اینکه ۲۴ طرح به دبیرخانه اولین دوره از مسابقه ایده‌یابی فناوری پزشکی ارسال شد، خاطرنشان کرد: بهره گیری از چند فناوری کنار هم، خلاقیت، قابلیت اجرایی شدن و الگوبرداری از حیات «Biomimetic » از جمله معیارهای مدنظر در این طرح‌ها بوده است.

علی شاهمرادی دانشجوی دکتر مهندسی پزشکی – بیومکانیک در مورد ایده خود با عنوان «طراحی و ساخت میکرو ربات بر اساس الگوی حرکت باکتری» اظهار کرد: بررسی الگوی حرکت باکتری و تاژک آن (تاژک یا فلاژل در موجودات ذره‌بینی وسیله حرکت آن‌ها محسوب می‌شود)، طراحی و ساخت میکرو ربات بر اساس الگوی حرکت باکتری با قابلیت هدایت و قدرت مانور بسیار بالاتر از نمونه‌های موجود و توانایی تصویربرداری و ارتقای تکنولوژی ربات طراحی شده از اهداف مورد توجه این ایده بوده است.

وی با بیان اینکه این طراحی در حوزه تجهیزات پزشکی و رباتیک کاربرد فراوان دارد، گفت: در حال حاضر این طرح در سطح شبیه‌سازی ارائه شده و نمونه تولید شده آن وجود ندارد. همچنین این ربات به دلیل سیستم هدایت خاص و اندازه کوچک دارای قدرت مانور بالا است.

انتهای پیام


10000651
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار علمی فناوری

علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» در فاصله ۵۰ تا ۶۰ میلیون سال نوری از زمین، انفجار‌های ستارگانی مرموزی در کهکشان NGC ۴۳۸۳ رخ می‌دهد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» موجودات فضایی و جستجو برای حیات فرازمینی منبع دائمی کنجکاوی برای انسان‌ها به طور کلی و دانشمندان به طور خاص بوده است.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» رئیس سازمان سنجش آموزش کشور گفت: در راستای برگزاری چهار آزمون در کل کشور تنها چهار مورد دستگیری داشتیم که این نشان می‌دهد داوطلبان به سیستم آموزشی ما اعتماد کردند.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» رئیس سازمان سنجش آموزش کشور گفت: در راستای برگزاری چهار آزمون در کل کشور تنها چهار مورد دستگیری داشتیم که این نشان می‌دهد داوطلبان به سیستم آموزشی ما اعتماد کردند.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» هنگامی که سن افزایش می‌یابد، کاهش تدریجی سرعت و چابکی بدن ما غیرعادی نیست. خواه قدم زدن آرام در اطراف محله باشد یا دستیابی به کنترل تلویزیون، حرکات ما با افزایش سن کاهش می‌یابد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» دانشمندان برای تعیین زمان شکل‌گیری میدان مغناطیسی زمین، سنگ‌های باستانی حاوی آهن را در گرینلند بررسی کردند.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» ایلان ماسک در جدیدترین اظهار نظر خود اعلام کرده است که ربات انسان‌نمای اپتیموس شرکت تسلا احتمالا از سال ۲۰۲۵ فروش خود را آغاز می‌کند.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» آزمون سراسری گروه آزمایشی علوم تجربی راس ساعت ۸ صبح شروع شد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» تنها دو ماموریت رباتیک به عطارد راه پیدا کردند، اما همین ماموریت‌ها نیز برای رد بسیاری از فرضیه‌های نادرست درباره این دنیای داغ بسیار مهم بودند.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» بایت‌دنس شایعه‌ی فروش تیک‌تاک را تکذیب کرد و گفت برنامه‌ای برای واگذارکردن این شبکه‌ی اجتماعی ندارد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است