اقتصادی 12:38 - 09 شهریور 1393
آخرین وضعیت درآمد واقعی و سود تقسیمی صنایع بورسی نشان می دهد 225 شرکت بورسی در برابر تحقق درآمد بیش از 396 هزار و 743 میلیارد ریال، بالغ بر 327 هزار و 975 میلیارد ریال را در مجامع خود تقسیم کردند که این رقم عددی معادل 80 درصد از کل درآمد واقعی این شرکت ها است.

شرکت‌های بورسی 327 هزار میلیارد ریال سود تقسیم کردند

به گزارش خبرگزاری مهر، آخرین آمار وضعیت درآمد واقعی و سود تقسیمی صنایع بورسی نشان می دهد که 225 شرکت بورسی در برابر تحقق درآمد بیش از 396 هزار و 743 میلیارد ریال، بالغ بر 327 هزار و 975 میلیارد ریال را در مجامع خود تقسیم کردند که این رقم عددی معادل 80 درصد از کل درآمد واقعی این شرکت ها است.

استخراج ذغال سنگ 126 درصد، محصولات چوبی 100 درصد، کشاورزی، دامپروری و خدمات وابسته به آن 99 درصد و سایر واسطه گری های مالی 96 درصد از درآمد واقعی خود را به سهامداران پرداخت کردند تا در صدر تقسیم سود شرکت های بورسی قرار گیرند. بر اساس این گزارش در میان صنایع بورسی، گروه فرآورده های نفتی، کک و سوخت هسته ای، بیشترین سود را به حساب سهامدارانش واریز کرده است.

هفت شرکت حاضر در گروه فرآورده های نفتی 69 هزار و 969 میلیارد ریال سود بدست آوردند که از این رقم، 82 درصد آن  معادل 57 هزار و 220 میلیارد ریال را بین سهامدارانشان تقسیم کردند. فلزات اساسی با تقسیم سود 54 هزار و 347 میلیارد ریال و بانک ها و موسسات اعتباری و سایر نهادهای مالی با 47 هزار و 603 میلیارد ریال در رتبه های بعدی قرار دارند.

همچنین مخابرات با 42 هزار و 360 میلیارد ریال، استخراج کانه های فلزی با 34 هزار و 311 میلیارد ریال، محصولات شیمیایی با 30 هزار و 207 میلیارد ریال، شرکت های چند رشته ای صنعتی با 19 هزار و 500 میلیارد ریال و مواد و محصولات دارویی با 8 هزار و 613 میلیارد ریال در مکان های چهارم تا هشتم بیشترین سود تقسیمی ایستاده اند.

اداره آمار و اطلاعات معاونت بازار شرکت بورس اعلام کرد: متوسط سود تقسیمی هر سهم تا پایان مردادماه امسال به رقم 591 ریال رسید. بر اساس این گزارش، متوسط درآمد واقعی هر سهم شرکت های بورسی که تا مردادماه 93 مجامع خود را برگزار کردند رقم 715 ریال است که شرکت ها به طور متوسط 591  ریال را در مجامع خود تقسیم کرده اند.


4608583
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اقتصادی

اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» به گفته کارشناسان، سالانه برای واردات ذرت و کنجاله سویا ۸ میلیارد دلار ارز از کشور خارج می شود که مسئولان با جایگزینی نهاده دامی و کشت گیاهان کم آب بدنبال کاهش وابستگی و خروج ارز از کشور هستند.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» یک مقام مسئول در سازمان توسعه تجارت گفت: در بخش‌هایی که امکان همکاری ما با آفریقا بیشتر است، ۲۰۰ تاجر در حوزه‌های مختلف شناسایی شده‌اند.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مدیر روابط عمومی بانک مرکزی در واکنش به مباحث مطرح شده اخیر، مدیریت رشد نقدینگی در اقتصاد کشور در دوره اخیر را در وضعیتی کاملا با ثبات دانست.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» وزیر صمت گفت: تجارت ایران با کشور‌های آفریقایی هم در حوزه صادرات و هم واردات دوبرابر خواهد شد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرعامل پشتیبانی امور دام گفت: با شیب ۲۷ درصدی طی یک‌ماه گذشته، روزانه خرید حمایتی مرغ به هزارتن رسیده است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» کارشناس بازار سرمایه گفت: صندوق‌های با درآمد ثابت در هفته کاری که گذشت چهار روز شاهد ورود نقدینگی بودند.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» بر اساس آمار منتشر شده از سوی بانک مرکزی، نرخ بهره بین بانکی در هفته منتهی به چهارشنبه ۵ اردیبهشت‌ماه به ۲۳.۵۱ درصد رسید.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» در هفته کاری که گذشت شاخص کل بورس با افزایش ۴.۳۶ درصدی در ارتفاع ۲ میلیون و ۳۰۴ هزار واحدی ایستاد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» یک کارشناس اقتصادی گفت: خوشبختانه در حوزه لاستیک خودرو‌های سواری کمبودی نداریم و این صنعت امسال ۳۰۰ میلیون یورو ارز برای تولید نیاز دارد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس مرکز خشکسالی گفت: با توجه به بارش‌های اخیر و وضعیت مناسب دما، شرایط مطلوبی پیش روی کشاورزان دیم کار است.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است