علمی فناوری 07:30 - 28 مهر 1393
رئیس چهاردهمین کنگره سالیانه انجمن متخصصین دندانپزشکی ترمیمی ایران گفت:از سن 2 تا 12 سالگی دوره کلیدی و طلایی بهداشت دهان و دندان محسوب می شود.

توصیه های عمومی بهداشت دهان و دندان

 

به گزارش سرویس علمی جام نیوز به نقل از ایرنا، دکتر وحید رضائی مؤید با اعلام این خبر افزود:پوسیدگی دندان ها از سنین حدود 1 تا 2 سالگی می تواند شروع شود و تا پایان عمر فردی از پوسیدگی دندانی در امان نیست و هرچه پوسیدگی دندانی در دوره دندان های شیری بیشتر باشد، در دوره دندان های دائمی نیز پوسیدگی دندان افزایش پیدا می کند.

 

وی با بیان اینکه توجه به بهداشت دهان و دندان هر فردی در دوران کودکی از اهمیت زیادی برخوردار است گفت:پیشگیری و درمان به موقع پوسیدگی های دندانی از همان ابتدا و در حدود سن دو سالگی باید شروع شود.

 

وی گفت :دندان های شیری از 6 ماهگی تا 2 سالگی در می آیند و از 2 تا 6 سالگی کودک فقط دندان شیری دارد و از سن 6 تا 12 سالگی دوره مختلط شیری-دائمی نامیده می شود که دندان شیری و دائمی توأمان در دهان کودک است و از حدود 12 سالگی به بعد هیچ دندان شیری در دهان وجود ندارد و باید متذکر شوم که دوره دندانپزشکی شیری و مختلط در سلامت آینده دندانهای فرد بسیار اهمیت دارد و بایستی به کاهش پوسیدگی دندانی در این دوره زمانی توجه کرد..

 

رئیس چهاردهمین کنگره دندانپزشکی ترمیمی ، مراجعات شش ماهه و سالانه به دندانپزشکی، استفاده منظم از مسواک و نخ دندان و کاهش خوردن مواد قندی و انواع شیرینی را از مهمترین موارد در پیشگیری از پوسیدگی دندانها برشمرد.

 

وی توضیح داد: دندان ها بر اثر شکستگی یا پوسیدگی ها نیازمند بازسازی هستند که رشته تخصصی دندانپزشکی ترمیمی مسئول بازسازی قسمت های از دست رفته در قسمت تاج دندان است.

 

رضایی موید یاد آور شد:افزایش آگاهی بیمار و انجام درمان های پیشگیرانه به منظور به حداقل رساندن پوسیدگی های دندانی از وظایف دندان پزشکان ترمیمی است.

 

به گفته وی بحث پیشگیری از پوسیدگی دندانی نیازمند آموزش های علمی در دانشکده های دندانپزشکی و تربیت نیروهای متخصص وهمچنین آموزش های لازم در حوزه‌ی اجتماعی و فردی از طریق رسانه ها برای عموم مردم است.

 

رئیس چهاردهمین کنگره سالیانه انجمن متخصصین دندانپزشکی ترمیمی ایران اظهار کرد: پوسیدگی دندانی تا حد زیادی قابل پیشگیری است و با رعایت بهداشت فردی و مسواک زدن ، نخ دندان و همچنین فلوراید تراپی ، همه افراد می توانند دندان های سالمی داشته باشند.

 

وی از برگزاری چهاردهمین کنگره سالیانه انجمن متخصصین دندانپزشکی ترمیمی ایران که از 20 تا 22 آبان ماه سال جاری در هتل المپیک تهران خبرداد و گفت : دراین کنگره ترمیم های زیبا و ماندگار و توجه به پیشگیری از پوسیدگی دندانی از مباحث اصلی است.

 

وی ادامه داد:در این کنگره دندانپزشکان با تازه های علم دندانپزشکی در این رشته تخصصی و همچنین مواد و تکنیک های جدید آشنا می شوند.

 

به گفته وی در این کنگره میهمانانی از کشورهای مختلف جهان حضور دارندو نمایشگاهی از آخرین تجهیزات دندانپزشکی جهت معرفی به مخاطبان برپا خواهد شد.



2017

 


4988168
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار علمی فناوری

علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» گوگل قصد دارد به‌زودی جزئیات کامل اندروید ۱۵، اندروید TV و ور او اس ۵ را اعلام کند.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» مدتی پس از گوشی گلکسی A54، حالا یک به‌روزرسانی غیرمنتظره برای A35 نیز منتشر شده است.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» رقابت بیش از یک میلیون نفر از داوطلبان ۵ گروه آزمایشی نوبت اول کنکور ۱۴۰۳ امروز پایان یافت، کنکوری‌ها نیمه اول مردادماه منتظر نتیجه اولیه آزمون خود باشند.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» گروهی از متخصصان در مؤسساتی از جمله دانشگاه «هوکایدو»‌ ژاپن می‌گویند بنابر نتایج یک مطالعه گسترده، باکتری‌های مقاوم به دارو ممکن است از جامعه انسانی به محیط‌های آبی و حیات وحش منتقل شوند.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» نوعی نانوحباب مغناطیسی موسوم به اسکایرمیون، به عنوان گزینه آتی برای تولید بیت‌های کامپیوتر‌ها است.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» سندرم ناخن زرد یک بیماری نادر است که ناخن‌های دست و پا را درگیر می‌کند و معمولا افراد بالای ۵۰ سال به این عارضه دچار می‌شوند.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» دفترچه سوالات نوبت اول کنکور ۱۴۰۳ در گروه‌های آزمایشی علوم تجربی و دانشگاه فرهنگیان منتشر شد و کلید اولیه سوالات نیز از سه‌شنبه (۱۱ اردیبهشت) در دسترس خواهد بود.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» سامسونگ تابستان امسال دستگاه‌های پوشیدنی جدیدی را معرفی خواهد کرد که احتمالاً هوش مصنوعی نقش مهمی در آنها ایفا می‌کند.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» در فاصله ۵۰ تا ۶۰ میلیون سال نوری از زمین، انفجار‌های ستارگانی مرموزی در کهکشان NGC ۴۳۸۳ رخ می‌دهد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» موجودات فضایی و جستجو برای حیات فرازمینی منبع دائمی کنجکاوی برای انسان‌ها به طور کلی و دانشمندان به طور خاص بوده است.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است