علمی فناوری 12:21 - 28 مهر 1397
از آنجا که سطح هوشیاری افراد در طول روز متغیر است، این به آن معنا است که افراد می‌بایست از انجام برخی از امور در بعضی ساعت‌ها، اجتناب کنند.

سنجش میزان هوشیاری افراد تنها با بررسی چشم!

به گزارش ایسنا و به نقل از گیزمگ، اخیرا پژوهشگران "دانشگاه کرنل"(Cornell University) ایالات متحده آمریکا یک برنامه قابل اجرا بر روی سیستم عامل اندروید طراحی کرده‌اند که برنامه مذکور با بررسی چشم کاربران، به آنها می‌گوید که چه زمانی سطح هوشیاری آنها بالا یا پایین است.

هنگامی که ما در وضعیت هشدار قرار داریم، "دستگاه عصبی سمپاتیک"(sympathetic nervous system) ما باعث می‌شود تا بتوانیم راحت‌تر اطلاعات را فرا گیریم. از سوی دیگر، هنگامی که ما خسته هستیم، سیستم عصبی پاراسمپاتیک ما باعث می‌شود تا میزان یادگیری ما افت پیدا کند. دستگاه عصبی سمپاتیک بخشی از دستگاه عصبی خودگردان است. دستگاه عصبی سمپاتیک در حالت استرس فعال‌تر می‌شود و انسان را برای نبرد یا فرار آماده‌تر می‌کند. البته لازم به ذکر است که این سیستم به صورت همیشگی نیز فعال بوده و در تنظیم سوخت‌وساز بدن نقش مهمی ایفا می‌کند.

با در نظر داشتن این موضوع، یک تیم از پژوهشگران "دانشگاه کورنل"، برنامه‌ای به نام "AlertnessScanner " را توسعه دادند که کاربران می‌توانند با استفاده از دوربین روبرو گوشی هوشمند عکسی از خود گرفته و از میزان هوشیاری خود در ساعات مختلف آگاه شوند.

در این مطالعه، پژوهشگران آزمایشی را بر روی چند دانش آموز انجام دادند و هر سه ساعت یک بار از آنها عکس گرفتند و برنامه مذکور چشم آنها را مورد بررسی قرار داده و نشان داد که میزان انرژی و هوشیاری آنها طی ساعات مختلف در روز، متفاوت است.

"وینست دابلیو.اس. تی سنگ"(Vincent W.S. Tseng) دانشجوی دکترای دانشگاه کرنل و نویسنده ارشد این پژوهش گفت: از آنجایی که افراد در طول روز به طور مرتب از تلفن‌های خود استفاده می‌کنند، ما فکر کردیم که ایده خوبی است اگر از تلفن به عنوان ابزاری برای درک و اندازه‌گیری میزان هوشیاری افراد استفاده کنیم. اگر افراد قصد دارند کار مهمی را طی روز انجام دهند، باید این کار را در حالی که میزان هوشیاری آنها در سطح بالایی قرار دارد، انجام دهند. با استفاده از این برنامه کاربران در می‌یابند چه زمانی سطح هوشیاری آنها پایین است و نیاز به استراحت دارند و چه زمانی هوشیاری آنها بالا و پر انرژی هستند.

انتهای پیام


9948171
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار علمی فناوری

علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» گوگل قصد دارد به‌زودی جزئیات کامل اندروید ۱۵، اندروید TV و ور او اس ۵ را اعلام کند.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» مدتی پس از گوشی گلکسی A54، حالا یک به‌روزرسانی غیرمنتظره برای A35 نیز منتشر شده است.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» رقابت بیش از یک میلیون نفر از داوطلبان ۵ گروه آزمایشی نوبت اول کنکور ۱۴۰۳ امروز پایان یافت، کنکوری‌ها نیمه اول مردادماه منتظر نتیجه اولیه آزمون خود باشند.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» گروهی از متخصصان در مؤسساتی از جمله دانشگاه «هوکایدو»‌ ژاپن می‌گویند بنابر نتایج یک مطالعه گسترده، باکتری‌های مقاوم به دارو ممکن است از جامعه انسانی به محیط‌های آبی و حیات وحش منتقل شوند.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» نوعی نانوحباب مغناطیسی موسوم به اسکایرمیون، به عنوان گزینه آتی برای تولید بیت‌های کامپیوتر‌ها است.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» سندرم ناخن زرد یک بیماری نادر است که ناخن‌های دست و پا را درگیر می‌کند و معمولا افراد بالای ۵۰ سال به این عارضه دچار می‌شوند.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» دفترچه سوالات نوبت اول کنکور ۱۴۰۳ در گروه‌های آزمایشی علوم تجربی و دانشگاه فرهنگیان منتشر شد و کلید اولیه سوالات نیز از سه‌شنبه (۱۱ اردیبهشت) در دسترس خواهد بود.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» سامسونگ تابستان امسال دستگاه‌های پوشیدنی جدیدی را معرفی خواهد کرد که احتمالاً هوش مصنوعی نقش مهمی در آنها ایفا می‌کند.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» در فاصله ۵۰ تا ۶۰ میلیون سال نوری از زمین، انفجار‌های ستارگانی مرموزی در کهکشان NGC ۴۳۸۳ رخ می‌دهد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» موجودات فضایی و جستجو برای حیات فرازمینی منبع دائمی کنجکاوی برای انسان‌ها به طور کلی و دانشمندان به طور خاص بوده است.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است