سیاسی 18:41 - 07 تیر 1401
فرمانده نیروی زمینی ارتش گفت: بنابر اوامر فرمانده کل قوا سال ۱۴۰۱ را سال احداث خانه شخصی (ملکی) برای کارکنان نیروی زمینی ارتش تعریف کرده به گونه‌ای که هم‌اکنون این نهضت با موفقیت تمام در حال پیشرفت است.

نهضت ساخت منازل شخصی برای کارکنان نیروی زمینی ارتش با موفقیت در حال پیشرفت است

به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری فارس، امیر سرتیپ کیومرث حیدری، فرمانده نیروی زمینی ارتش در حاشیه افتتاح پروژه ۳۱۲ واحدی مهر ولایت ۳ منازل مسکونی کوی شهید نامجوی نیروی زمینی ارتش که با حضور جمعی از مسئولان و فرماندهان عالی رتبه برگزار شد، گفت: در امتثال اوامر مطاع فرمانده معظم کل قوا (مدظله‌العالی) مبنی بر ارتقای منزلت اجتماعی و رسیدگی به وضعیت معیشت کارکنان نیروی زمینی ارتش، احداث منازل سازمانی به صورت انبوه در دستور کار قرار گرفت.

وی با بیان اینکه نیروی زمینی ارتش افتخار دارد منازل سازمانی خود را با بهترین نقشه و تجهیزات تهیه کند و به کارکنان تحویل دهد، تصریح کرد: هم‌اکنون در ۵۲ نقطه کشور مشغول احداث منازل سازمانی هستیم، این مهم را از مناطق محروم شروع کرده‌ایم، به نحوی که در ایرانشهر و زاهدان توانسته‌ایم به تعداد تمامی متقاضیان، منزل سازمانی احداث کنیم که در شرف تحویل به کارکنان است. همچنین موفق شد‌ه‌ا‌یم یک مجتمع بزرگ ۳۱۲ واحدی را در تهران برای کارکنان نیروی زمینی ارتش افتتاح کنیم.

امیر سرتیپ حیدری با تأکید بر تکریم کارکنان نیروی زمینی ارتش عنوان کرد: بی‌شک نهضت احداث منازل سازمانی تا رفع نیاز همه یگا‌ن‌ها با قدرت ادامه خواهد داشت.

وی با اشاره به اینکه احداث منازل شخصی برای کارکنان این نیرو یک تکلیف است تاکید کرد: بنابر اوامر فرماندهی معظم کل قوا (مدظله العالی) سال ۱۴۰۱ را سال احداث خانه شخصی (ملکی) برای کارکنان نیروی زمینی ارتش تعریف کرده و آن را آغاز کرده‌ایم، به گونه‌ای که هم‌اکنون در بیرجند، شاهرود، اهواز و ارومیه این نهضت با موفقیت تمام در حال پیشرفت است و در سایر شهر‌ها نیز این نهضت را یکی پس از دیگری آغاز خواهیم کرد.

فرمانده نیروی زمینی ارتش در پایان با تأکید بر پیشرفت روزافزون در احداث منازل شخصی خاطرنشان کرد: هدف‌گذاری نیروی زمینی ارتش این است که کارکنان ارجمند در پایان خدمت با افتخار، پس از تحویل منازل سازمانی با احترام وارد خانه شخصی احداثی خود شوند.

انتهای پیام/


11608286
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار سیاسی

سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» وزارت امور خارجه کشورمان با صدور بیانیه‌ای، اقدام آمریکا در استمرار نقض تعهدات مرتبط با میزبانی سازمان ملل متحد در قبال ایران را محکوم کرد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» مراسم سه ساعته جشن میلاد حضرت زهرا (س) با حضور رهبر معظم انقلاب در حسینیه امام خمینی (ره) برگزار شد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» مراسم سه ساعته جشن میلاد حضرت زهرا (س) با حضور رهبر معظم انقلاب در حسینیه امام خمینی (ره) برگزار شد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس جمهوری اسلامی ایران در حاشیه دیدار دوجانبه با همتای قزاقستانی، از نمایشگاه اسناد تاریخی ایران درباره آسیای مرکزی، منطقه عمومی سیردریا و خانات قزاق بازدید کرد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس‌جمهور با اشاره به جایگاه ممتاز جمهوری اسلامی ایران در شبکه حمل‌ونقل منطقه‌ای، ایران را به‌صرفه‌ترین و کارآمدترین مسیر ترانزیتی برای قزاقستان توصیف کرد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس‌جمهور در پیامی عضویت ثریا آقایی در کمیته بین‌المللی المپیک و بازگشت کرسی بین‌المللی ورزشی به ایران بعد از ۲۱ سال را تبریک گفت.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس‌جمهور گفت: بر این باورم که نتایج دیدار از قزاقستان یک گام مهم و تعیین‌کننده در مسیر تقویت همکاری‌های دوجانبه خواهد بود.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» مقامات عالی جمهوری اسلامی ایران و قزاقستان در راستای ارتقای سطح روابط، ۷ سند و تفاهمنامه همکاری دوجانبه امضا و مبادله کردند.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» جانشین فرمانده کل ارتش جمهوری اسلامی ایران گفت: بستر جنگ شناختی فضای مجازی است که می‌تواند همه افراد را رفته رفته از مسیر منحرف کند.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» جانشین فرمانده نیروی زمینی ارتش جمهوری اسلامی ایران گفت: هدف ما در تقویت ارتش جنگ نیست؛ بلکه جلوگیری از جنگ و بازدارندگی است.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است