سیاسی 18:41 - 07 تیر 1401
فرمانده نیروی زمینی ارتش گفت: بنابر اوامر فرمانده کل قوا سال ۱۴۰۱ را سال احداث خانه شخصی (ملکی) برای کارکنان نیروی زمینی ارتش تعریف کرده به گونه‌ای که هم‌اکنون این نهضت با موفقیت تمام در حال پیشرفت است.

نهضت ساخت منازل شخصی برای کارکنان نیروی زمینی ارتش با موفقیت در حال پیشرفت است

به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری فارس، امیر سرتیپ کیومرث حیدری، فرمانده نیروی زمینی ارتش در حاشیه افتتاح پروژه ۳۱۲ واحدی مهر ولایت ۳ منازل مسکونی کوی شهید نامجوی نیروی زمینی ارتش که با حضور جمعی از مسئولان و فرماندهان عالی رتبه برگزار شد، گفت: در امتثال اوامر مطاع فرمانده معظم کل قوا (مدظله‌العالی) مبنی بر ارتقای منزلت اجتماعی و رسیدگی به وضعیت معیشت کارکنان نیروی زمینی ارتش، احداث منازل سازمانی به صورت انبوه در دستور کار قرار گرفت.

وی با بیان اینکه نیروی زمینی ارتش افتخار دارد منازل سازمانی خود را با بهترین نقشه و تجهیزات تهیه کند و به کارکنان تحویل دهد، تصریح کرد: هم‌اکنون در ۵۲ نقطه کشور مشغول احداث منازل سازمانی هستیم، این مهم را از مناطق محروم شروع کرده‌ایم، به نحوی که در ایرانشهر و زاهدان توانسته‌ایم به تعداد تمامی متقاضیان، منزل سازمانی احداث کنیم که در شرف تحویل به کارکنان است. همچنین موفق شد‌ه‌ا‌یم یک مجتمع بزرگ ۳۱۲ واحدی را در تهران برای کارکنان نیروی زمینی ارتش افتتاح کنیم.

امیر سرتیپ حیدری با تأکید بر تکریم کارکنان نیروی زمینی ارتش عنوان کرد: بی‌شک نهضت احداث منازل سازمانی تا رفع نیاز همه یگا‌ن‌ها با قدرت ادامه خواهد داشت.

وی با اشاره به اینکه احداث منازل شخصی برای کارکنان این نیرو یک تکلیف است تاکید کرد: بنابر اوامر فرماندهی معظم کل قوا (مدظله العالی) سال ۱۴۰۱ را سال احداث خانه شخصی (ملکی) برای کارکنان نیروی زمینی ارتش تعریف کرده و آن را آغاز کرده‌ایم، به گونه‌ای که هم‌اکنون در بیرجند، شاهرود، اهواز و ارومیه این نهضت با موفقیت تمام در حال پیشرفت است و در سایر شهر‌ها نیز این نهضت را یکی پس از دیگری آغاز خواهیم کرد.

فرمانده نیروی زمینی ارتش در پایان با تأکید بر پیشرفت روزافزون در احداث منازل شخصی خاطرنشان کرد: هدف‌گذاری نیروی زمینی ارتش این است که کارکنان ارجمند در پایان خدمت با افتخار، پس از تحویل منازل سازمانی با احترام وارد خانه شخصی احداثی خود شوند.

انتهای پیام/


11608286
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار سیاسی

سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» وزیر کشور عراق برای شرکت در اجلاس سه‌جانبه وزرای کشور ایران، عراق و پاکستان، وارد تهران شد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» سید عباس عراقچی وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران صبح امروز دوشنبه در راس هیاتی تهران را به مقصد چین ترک کرد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» وزیر امور خارجه در واکنش به اظهارات سخیف نتانیاهو نوشت: نتانیاهو دقیقاً چه چیزی می‌کشد؟ و اگر هیچ، موساد دقیقاً چه نوع پرونده‌ای از قلب کاخ سفید دارد؟
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» وزیر امور خارجه در واکنش به اظهارات سخیف نتانیاهو نوشت: نتانیاهو دقیقاً چه چیزی می‌کشد؟ و اگر هیچ، موساد دقیقاً چه نوع پرونده‌ای از قلب کاخ سفید دارد؟
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی وزارت امور خارجه تحریم‌های جدید آمریکا علیه کوبا را محکوم کرد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» روزنامه‌های امروز کشورمان به موضوعات مختلفی پرداختند، که خالی از لطف نیست به صورت اجمالی نگاهی به بخش سیاسی آنها بیندازیم.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» روزنامه‌های امروز به موضوعاتی نظیر بازدید رئیس جمهور از وزارت نفت و معاونت زنان ریاست جمهوری و حاشیه‌های مذاکرات احتمالی با غربی‌ها پرداختند.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» نماینده مجلس می‌گوید برنامه آمریکا، اسرائیل، اروپا و برخی از کشور‌های منطقه جدای از هم نیست و به‌دنبال فشار بر ایران هستند تا کشورمان را در منطقه تضعیف کنند.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس مجلس شورای اسلامی در پیامی قهرمانی تیم‌های کشتی فرنگی و آزاد ایران در رقابت‌های جوانان آسیا را تبریک گفت.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» معاون حقوقی و بین‌المللی وزارت امور خارجه با حضور در برنامه گفت‌وگوی ویژه خبری به بررسی تحولات خارجی پس از دفاع مقدس ۱۲ روزه پرداخت.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است