گوناگون 02:28 - 23 بهمن 1394
بهتر است برای تهیه ی شیرینی جات، شکر خیلی ریز و نرم مصرف کنید. هنگام پختن بیسکوئیت، فراموش نکنید که پیش از روشن کردن فر، سینی را بیرون بیاورید.

بیسکوئیت زنجبیلی

 

مواد لازم:

کره نرم: 225 گرم

شکر نرم و ریز: 140 گرم

زرده تخم مرغ: 1 عدد

آرد سفید: 280 گرم

شکلات تلخ (خرد شده): 50 گرم

زنجبیل (خشک و شیرین شده): 50 گرم

 

طرز تهیه:

کره و شکر را با همزن دستی خوب مخلوط کنید تا صاف و یکدست شود. زرده تخم مرغ را هم زده روی مواد بریزید. زنجبیل را اضافه کرده، هم بزنید. آرد و ذره ای نمک را از صافی رد کرده و همراه با شکلات به مواد اضافه و با قاشق چوبی خوب مخلوط کنید. خمیر را رول کرده، در سلوفون بپیچید و مدت 60 دقیقه در یخچال نگاه دارید.

فر را روی 190 درجه سانتیگراد روشن کنید. کف سینی را با کاغذ روغنی بپوشانید.

خمیر را از سلوفون بیرون آورده و با چاقویی تیز به ورقه هایی با ضخامت 5 میلمیتر برش دهید و با فاصله در سینی فر بچینید.

شیرینی ها را به مدت 15- 12 دقیقه در فر بپزید. پس از بیرون آوردن سینی، 10 دقیقه صبر کنید، سپس بیسکوئیت ها را روی صفحه ی مشبک بگذارید تا خنک شوند.

 

 

 


7675405
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها
صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است