استانی 10:13 - 24 اردیبهشت 1401

افزایش ۳۰ درصدی جوجه ریزی در چهارمحال و بختیاری

به گزارش خبرنگار مهر، عطا الله ابراهیمی بامداد شنبه در حاشیه بازدید از روند کشتار مرغ در چهارمحال و بختیاری در جمع خبرنگاران، اظهار کرد: متوسط تولید مرغ در استان یک میلیون و ۲۰۰ هزار قطعه است.

وی با بیان اینکه روزانه حدود ۸۰ تن کشتار مرغ در چهارمحال و بختیاری انجام می‌شود، عنوان کرد: نیاز استان به مرغ گرم روزانه بین ۵۰ تا ۸۰ تن است.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی چهارمحال و بختیاری ادامه داد: در فروردین ماه امسال بیش از یک میلیون و ۵۸۰ هزار قطعه جوجه ریزی انجام شده است.

ابراهیمی با اشاره به افزایش ۳۰ درصدی جوجه ریزی در فروردین امسال، مطرح کرد: مشکلی در راستای تأمین مرغ گرم چهارمحال و بختیاری وجود ندارد.

وی با بیان اینکه کل نیاز مرغ چهارمحال و بختیاری در استان تولید می‌شود، گفت: مازاد نیاز استان منجمد می‌شود.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی چهارمحال و بختیاری به ذخایر استراتژی مرغ منجمد استان اشاره کرد و افزود: در زمان‌هایی که کمبود مرغ در سطح استان وجود داشته باشد از این ذخایر استفاده می‌شود.


11560183
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها
صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است