علمی فناوری 17:52 - 06 آبان 1404
دانشمندان نسبت به خطرات افزودن موز به اسموتی‌ها هشدار داده‌اند.

هشدار دانشمندان در مورد افزودن موز به اسموتی‌ها

باشگاه خبرنگاران جوان؛ جواد فراهانی ـ دانشمندان دانشگاه کالیفرنیا، دیویس، کشف کرده‌اند که تهیه اسموتی با موز ممکن است جذب فلاوانول‌ها، آنتی‌اکسیدان‌های طبیعی که سلامت قلب و مغز را تقویت می‌کنند، توسط بدن را کاهش دهد.

اسموتی‌ها راهی سریع و آسان برای دریافت وعده‌های روزانه میوه و سبزیجات هستند، اما مطالعه این تیم نشان داد که ترکیب مواد تشکیل دهنده به طور قابل توجهی بر ارزش غذایی غذای جذب شده تأثیر می‌گذارد.

در این آزمایش، شرکت‌کنندگان قبل از نوشیدن اسموتی حاوی موز یا انواع توت، یک کپسول فلاوانول مصرف کردند. نتایج نشان داد که سطح فلاوانول در خون و ادرار افرادی که اسموتی موز نوشیدند، در مقایسه با افرادی که اسموتی‌های دیگر نوشیدند، ۸۴ درصد کاهش یافت.

این اثر با آنزیم پلی فنول اکسیداز (PPO) مرتبط است که در موز یافت می‌شود و مسئول قهوه‌ای شدن آنها پس از پوست کندن است. این آنزیم همچنین بر توانایی بدن در جذب فلاوانول‌ها تأثیر می‌گذارد.

خاویر اوتاویانی، نویسنده‌ی اصلی، توضیح داد: «ما از تأثیر سریع تنها یک موز بر سطح فلاوانول در بدن شگفت‌زده شدیم که اهمیت درک نحوه‌ی آماده‌سازی غذا و تأثیر مواد مختلف بر جذب مواد مغذی را برجسته می‌کند.»

بر اساس این یافته‌ها، محققان پیشنهاد می‌کنند که موز را با مواد کم‌فایده مانند آناناس، پرتقال، انبه یا ماست جایگزین کنید، یا اگر موز جزء اصلی اسموتی است، از ترکیب آن با غذا‌های غنی از فلاوانول خودداری کنید.

این مطالعه در مجله‌ی Food & Function منتشر شده است.

منبع: دیلی میل


12238124
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار علمی فناوری

علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» وان‌پلاس از گوشی جدید خود با فناوری پیشرفته و شارژ فوق‌العاده سریع رونمایی کرد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» مطالعه‌ای که توسط دانشمندان ژاپنی انجام شده است، نشانگر زیستی را آشکار کرده است که نشان‌دهنده پیری تسریع‌شده مغز است.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» ایلان ماسک دانشنامه آنلاین خود را برای رقابت با ویکی‌پدیا راه‌اندازی کرد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» دانشمندان نسبت به خطرات افزودن موز به اسموتی‌ها هشدار داده‌اند.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» به گفته طاهری‌نیا، سهم ناچیز علم و فناوری از تولید ناخالص داخلی، گره اصلی پیشرفت علمی ایران است.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» وزیر آموزش و پرورش از انجام پژوهش‌های آسیب‌شناسانه درباره چرایی کاهش مشارکت برخی دانش‌آموزان در نماز جماعت مدارس خبر داد و گفت: بر اساس نتایج این پژوهش‌ها، برنامه‌های تبیینی و معرفتی متناسب با شرایط و ذائقه نسل جدید تدوین خواهد شد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» نتایج نهایی آزمون سراسری سال ۱۴۰۴ (رشته‌های تحصیلی پذیرش با آزمون و پذیرش صرفاً بر اساس سوابق تحصیلی)،متقاضیان رشته‌های تحصیلی دانشگاه غیرانتفاعی امام صادق (ع) اعلام شد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» معاون علمی رئیس‌جمهور یکی از شروط توسعه زیست‌بوم دانش‌بنیان کشور را نیروی انسانی متخصص» دانست و گفت: این معاونت با همکاری وزارت علوم و وزارت آموزش و پرورش در حال بازنگری جدی در نظام آموزشی است.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» مدیرکل روابط عمومی سازمان سنجش آموزش کشور گفت: ثبت‌نام متقاضیان شرکت در آزمون دکتری تخصصی سال ۱۴۰۵ تا یکشنبه، ۱۱ آبان ماه ۱۴۰۴ ادامه خواهد داشت.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» متخصص داروسازی بالینی و کارشناس اداره کل پایش و نظارت بر فرآورده‌های سلامت، هم‌زمان با هفته پیشگیری از مسمومیت‌ها نسبت به رشد نگران‌کننده موارد مسمومیت ناشی از مصرف مشروبات الکلی دست‌ساز و متانول هشدار داد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است