چند رسانه‌ای 16:22 - 16 بهمن 1403
خطرناک بودن یا نبودن مایکروفر بحثی کاملا تخصصی است که آزمایش های زیادی هم در این باره انجام شده است.

آیا مایکروفر خطرناک است؟ + فیلم

به طور کلی از آنجایی که مواد غذایی مدت زمان کمی در مایکروفر پخته می‌شوند، بنابراین هیچ خطری برای سلامتی نداشته و همچنین باعث از بین رفتن خواص مواد مغذی در غذا نمی‌شود. چرا که مدت زمان بسیار کمتر است.


12151142
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار چند رسانه‌ای

چند رسانه‌ای
«باشگاه خبرنگاران» یلدای مهربانی پویشی به وسعت ایران است.
چند رسانه‌ای
«باشگاه خبرنگاران» بیانات رهبر معظم انقلاب در جلسه تفسیر سوره مبارکه جمعه و روزی دادن خداوند به بندگان را مشاهده می‌کنید.
چند رسانه‌ای
«باشگاه خبرنگاران» تصاویری از جلسه‌ای با حضور شهید محمدرضا ظاهدی و شهید حسن طهرانی مقدم مشاهده می‌کنید که برای اولین بار منتشر شده است.
چند رسانه‌ای
«باشگاه خبرنگاران» رئیس پایگاه پژوهشی ثبت آثار سازمان میراث فرهنگی در مورد فلسفه شب چله و شب یلدا نکاتی بیان‌کرد.
چند رسانه‌ای
«باشگاه خبرنگاران» مدیر هماهنگی امور گاز رسانی شرکت ملی گاز ایران در خصوص مدیریت مصرف گاز توضیحاتی ارائه کرد.
چند رسانه‌ای
«باشگاه خبرنگاران» در آستانه شب یلدا پنج هزار بسته یلدایی برای توزیع بین خانواده‌های نیازمند استان اصفهان آماده شد.
چند رسانه‌ای
«باشگاه خبرنگاران» پزشک تغذیه در خصوص خواص هندوانه نکاتی بیان کرد.
چند رسانه‌ای
«باشگاه خبرنگاران» فعالان خارجی به مناسبت آغاز خرید‌های سال نوی میلادی، دور جدیدی از کمپین تحریم رژیم صهیونیستی را آغاز کرده‌اند.
چند رسانه‌ای
«باشگاه خبرنگاران» کارشناس اقتصادی در مورد راه آهن رشت به آستارا نکاتی بیان کرد.
چند رسانه‌ای
«باشگاه خبرنگاران» رئیس مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی آذربایجان شرقی در خصوص فواید زرشک سیاه توضیحاتی ارائه کرد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است