اقتصادی 14:35 - 20 تیر 1403
سرپرست ستاد مدیریت سوخت حمل و نقل کشور  گفت: از امسال نوسازی ۸۵ هزار دستگاه ناوگان حمل ونقل عمومی در کشور همزمان با برنامه هفتم توسعه به مرحله اجرایی وعملیاتی شدن خواهد رسید که با اجرای آن سه میلیارد دلار صرفه جویی در مصرف سوخت را خواهیم داشت.

صرفه جویی سه میلیارد دلاری در مصرف سوخت با نوسازی ۸۵ هزار دستگاه ناوگان

علیرضا احمدی فینی سرپرست ستاد مدیریت سوخت حمل و نقل کشور در برنامه روزی نو رادیو اقتصاد با بیان اینکه میزان  مصرف نفت وگاز ۱۲۰ میلیون لیتر در روز است  گفت: سهم حوزه حمل ونقل اعم از بار و مسافر  ۶۷ میلیون لیتر در روز است  گفت: سهم بار  از این میزان ۹۰ درصد است و میزان سهم سوخت در این بخش  ۶۰ میلیون لیتر  است و با توجه به آنکه  در حوزه بار تعداد ناوگان فرسوده افزایش یافته است  بنابراین  میزان مصرف سوخت افزایش بیشتری پیدا کرده است.

وی افزود:  با توجه به برآورد و نوسازی ناوگان حمل ونقلی پیش بینی می‌شود که ۹ میلیون لیتر صرفه جویی در مصرف سوخت شود که معادل سه میلیارد دلار است.

فینی افزود: با توجه به توجه به توجیهاتی که در شورای اقتصاد کشور مصوب شد ۸۵ هزار نوسازی ناوگان در دستور کار قرار گرفت که امسال همزمان با اجرای طرح برنامه هفتم این نوسازی ناوگان از جمله اتوبوس، کامیون، کشنده، کامیونت و مینی بوس از طریق تسهیلاتی که دولت در اختیار آنها قرار می‌دهد انجام می‌شود.

وی در خصوص تسهیلات نوسازی گفت: این تسهیلات در قالب صندوق توسعه و پیشرفت وزارت صمت و همچنین از طریق ماده ۱۲ رفع موانع تولید  تسهیلات ارزان قیمیت را در اختیار متقاضیان قرار می‌دهند. در کنار برنامه هفتم توسعه و قانون بودجه برنامه نوسازی ۲ هزار دستگاه اتوبوس هم از امسال اجرایی خواهد شد.

خبرنگار: محبوبه کباری


12071991
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اقتصادی

اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» امروز دوشنبه  ۱۵ دی‌ماه ۱۴۰۴ هر قطعه سکه تمام بهار آزادی طرح جدید در بازار آزاد تهران با قیمت ۱۵۷ میلیون تومان به فروش می‌رسد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرعامل میدکو گفت: امسال بیش از ۳۰ میلیون تن جابه‌جایی بار از طریق میدکو انجام شده که از این میزان، حدود ۱۲ میلیون تن در مسیر‌هایی قرار داشته که امکان حمل ریلی وجود داشته است
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مدیر صندوق تامین خسارت‌های بدنی گفت: در بحث لوکوموتیو‌های بین شهری، آمار پوشش بیمه شخص ثالث به بیش از نود درصد رسیده‌اند، اما در حوزه واگن‌های مسافری و باری، این آمار هنوز رضایت‌بخش نیست.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» معاون وزیر جهاد گفت: براساس آمار شیوع بیماری تب برفکی به ۹ هزار و ۸۰۰ راس دام خسارت وارد کرد که این امر‌منجر به تلف شدن ۹۳۰ راس دام شده است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» بر اساس اطلاعات تابلو‌های معاملاتی مرکز مبادله ارز و طلای ایران نرخ فروش در تالار دوم به ۱۳۲ هزار و ۵۰۷ تومان و این نرخ در تالار اول ۱۲۸ هزار و ۶۴۷ تومان معامله شده است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» بسیاری از کارشناسان اذعان می‌کنند که اصلاح مصوبه الگوی کشت راه حلی مناسب برای تنظیم بازار محصولات کشاورزی و تحقق خودکفایی محصولات اساسی در برنامه هفتم است که در صورت تحقق می‌تواند از خروج قابل توجه ارز از کشور جلوگیری کند.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» معاون وزیر جهاد با اشاره به کنترل شیوع بیماری تب برفکی گفت:به‌زودی بیش از ۷۵ راس دام سبک و سنگین کشور به شکل رایگان واکسینه می‌شوند.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» کارشناس بازار سرمایه در خصوص حذف ارز ترجیحی و واکنش بازار سهام به آن نکاتی را مطرح کرد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرکل بازرگانی وزارت جهاد گفت: روند تصمیم‌گیری‌ها در خصوص ارز تخصیصی به واردات موجب شد وقفه در واردات گوشت قرمز صورت گیرد که این امر منجر به کاهش واردات نسبت به مدت مشابه سال گذشته شده است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرعامل اتحادیه دام سبک گفت: با توجه به نرخ کنونی دام زنده، قیمت هرکیلو لاشه گوسفندی درب کشتارگاه ۶۵۰ هزارتومان است.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است