بین‌الملل 21:51 - 25 مرداد 1403
معاون سخنگوی وزارت خارجه آمریکا اذعان کرد تلفات غیرنظامیان «دلخراش» است و فلسطینی‌ها «جهنم محض» را تحمل کرده‌اند.

اذعان وزارت خارجه آمریکا: فلسطینی‌ها جهنم محض را تحمل کرده‌اند

«ودانت پاتل» معاون سخنگوی وزارت خارجه آمریکا در حالیکه کشورش اسرائیل را به مجهز به انواع سلاح‌های کشتار جمعی می‌کند، در پی افزایش شهدای جنگ غزه به بیش از ۴۰ هزار نفر، روز پنجشنبه به وقت محلی در نشستی خبری گفت: «هر عددی بالاتر از صفر در مورد تعداد غیرنظامیانی که در جریان این درگیری جان خود را از دست داده‌اند، غم‌انگیز، نگران‌کننده و دلخراش است.»

این سخنگوی وزارت خارجه آمریکا اذعان کرد: «من فکر می‌کنم همانطور که جو بایدن رئیس جمهور آمریکا در اوایل این ماه گفت، مردم فلسطین جهنم محض را تحمل کرده اند. از ۷ اکتبر، بسیاری از مردان، زنان، کودکان و غیرنظامیان که هیچ نقشی [در خشونت]نداشته اند، تحت تأثیر قرار گرفته اند.»

پاتل تصریح کرد: «ما همچنان از اسرائیلی‌ها می‌خواهیم که عملیات نظامی خود را به گونه‌ای انجام دهند که تلفات غیرنظامیان را محدود کند.»

معاون سخنگوی وزارت خارجه آمریکا افزود که "سریع‌ترین راه" برای بهبود شرایط بهبود، توافقی است که منجر به "آتش بس فوری، آزادی گروگان ها، و افزایش کمک‌های بشردوستانه و بازگشت امن غیرنظامیان" شود.

او گفت: «ما امیدواریم که با روندی که امروز دوباره آغاز شد، این همان نتیجه‌ای باشد که در انتظار ما است.»

وزارت بهداشت غزه اعلام کرد که از ابتدای جنگ غزه (۱۵ مهر ۱۴۰۲) تاکنون شمار شهدای نوار غزه به ۴۰ هزار و ۵ نفر و تعداد زخمی‌ها نیز به ۹۲ هزار و ۴۰۱ نفر رسید که ۳۳ درصد این شهدا را کودکان، ۸.۶ درصد را سالخوردگان و ۱۸.۴ درصد را زنان تشکیل می‌دهند.

گروه‌های مقاومت فلسطین ۱۵ مهرماه ۱۴۰۲برابر با هفتم اکتبر ۲۰۲۳، عملیات غافلگیرکننده‌ای با نام «طوفان الاقصی» را از غزه (جنوب فلسطین) علیه مواضع رژیم اسرائیل آغاز کردند که پس از ۴۵ روز نبرد و درگیری، سوم آذرماه ۱۴۰۲ برابر با ۲۴ نوامبر ۲۰۲۳، میان اسرائیل و حماس آتش بس موقت چهار روزه یا همان وقفه برای تبادل اسرا میان حماس و اسرائیل برقرار شد. این وقفه یا آتش بس موقت هفت روز طول کشید و سرانجام ۱۰ آذر برابر با اول دسامبر ۲۰۲۳ به پایان رسید و رژیم اسرائیل حملات علیه غزه را از سرگرفت.

عملیات طوفان الاقصی که پس از سال‌ها جنایات رژیم اسرائیل علیه مردم مظلوم فلسطین صورت گرفت، منجر به کشته شدن ۱۱۳۹ اسرائیلی شد. وزارت بهداشت غزه نیز اعلام کرد که از ابتدای جنگ غزه (۱۵ مهر ۱۴۰۲) تاکنون شمار شهدای نوار غزه به ۴۰ هزار و ۵ نفر و تعداد زخمی‌ها نیز به ۹۲ هزار و ۴۰۱ نفر رسید.

با گذشت بیش از ۱۰ ماه از حمله رژیم اسرائیل، بخش وسیعی از نوار غزه در بحبوحه محاصره فلج‌کننده و انسداد ورود مواد غذایی، آب تمیز و دارو‌ها ویران شده است.

اسرائیل در دادگاه بین المللی دادگستری (ICJ) به نسل‌کشی متهم شده است. دیوان مذکور به رژیم اسرائیل دستور داد که به سرعت حملات خود در شهر جنوبی رفح، جایی را که بیش از یک میلیون فلسطینی قبل از حمله به آن در ۶ مه (۱۷ اردیبهشت) به آنجا پناه برده بودند، متوقف کند.

با وجود درخواست میانجیگران از جمله مصر، آمریکا و قطر برای توقف خصومت‌ها و دستیابی به آتش‌بس و توافق تبادل اسرا، تل آویو همچنان به حملات مرگبار خود علیه غزه ادامه می‌دهد. تاکنون مذاکرات میان حماس و اسرائیل با میانجیگری مصر و قطر و مشارکت آمریکا برای برقراری آتش بس در غزه و تبادل اسرا میان دو طرف به هیچ نتیجه‌ای نرسیده است.

اسماعیل هنیه رئیس دفتر سیاسی حماس و مذاکره کننده این جنبش برای توافق آتش بس، بامداد چهارشنبه ۱۰ مرداد که برای حضور در مراسم تحلیف ریاست جمهوری دکتر مسعود پزشکیان به تهران آمده بود، به شهادت رسید. یحیی السنوار که اسرائیل معتقد است حملات ۷ اکتبر (۱۵ مهر) را سازماندهی کرد، پس از ترور اسماعیل هنیه در تهران، به عنوان رئیس دفتر سیاسی حماس منصوب شد.

او که ۶۲ سال سن دارد ریاست جنبش حماس در نوار غزه را برعهده داشته است. السنوار در سال ۱۹۸۹ میلادی (۱۳۶۸ شمسی) از سوی یک دادگاه اسرائیل به چهار بار زندان ابد به علاوه ۲۵ سال زندان محکوم شد، اما در نهایت بعد از ۲۲ سال حبس در سال ۲۰۱۱ در معامله و مبادله زندانیان آزاد شد؛ وی از جمله رهبران حماس به شمار می‌رود که آمریکا نامش را در فهرست ادعایی افراد تحت تعقیب قرار داده است.

نشست دوحه امروز پنجشنبه به منظور از سرگیری مذاکرات برای دستیابی به توافق آتش بس در غزه و تبادل اسرا با حضور آمریکا، مصر، قطر و اسرائیل برگزار شده است. این نخستین دور مذاکرات پس از ترور اسماعیل هنیه است.

منبع: ایرنا


12083294
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار بین‌الملل

بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» رئیس آنروا می‌گوید غزه با «عذابی مضاعف» با آمدن فصل سرما رو‌به‌رو است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» استیو بنن، مشاور سابق ترامپ در طول دو سال به اپستین آموزش می‌داد چگونه پاسخ رسانه‌ها را بدهد و تصویر عمومی خود را به عنوان یک مجرم ترمیم کند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» آمریکا به بانکوک اطلاع داده است که مذاکرات برای نهایی کردن یک توافق تجاری متقابل را تا زمان تعهد تایلند به آتش‌بس با کامبوج، به حالت تعلیق درآورده است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» بانوی اول سابق آمریکا گفت که ایالات متحده هنوز فاقد بلوغ لازم برای انتخاب یک رئیس جمهور زن است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» رانش زمین در اندونزی ۱۱ کشته در جاوه مرکزی بر جای گذاشت.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» آمریکا از انجام آزمایش‌های موفقیت‌آمیز بمب هسته‌ای B61-12 با جنگنده اف-۳۵ در اوت گذشته خبر داد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» دولت آفریقای جنوبی با انتشار بیانیه‌ای تأکید کرد علیرغم برقراری آتش‌بس، پیگیری قضایی پرونده اتهام نسل‌کشی علیه رژیم صهیونیستی در دیوان بین‌المللی دادگستری را با قاطعیت ادامه خواهد داد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» تمامی دغدغه‌مندان حوزه سیاست خارجی در ایران، از برگزاری موفق انتخابات در عراق خرسند و خوشنود هستند. حضور مردم پای صندوق‌های رأی و شکستن حصاری که منتقدان ایران در عراق ایجاد کرده بودند، حکایت از این دارد که رفتار مردم عراق می‌تواند در ادامه‌...
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» رئیس‌جمهور آمریکا، اعلام کرد در حال بررسی درخواست عربستان سعودی برای خرید تعداد زیادی جنگنده رادارگریز اف-۳۵ است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» اسناد فاش‌شده توسط گاردین از برنامه آمریکا برای تقسیم بنیادین غزه به دو بخش

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است