ورزشی 08:25 - 23 تیر 1403
باشگاه پرسپولیس قصد دارد چند بازیکن خارجی در فصل نقل‌وانتقالات به خدمت بگیرد.

گزینه‌های خارجی پرسپولیس مشخص شدند

باشگاه پرسپولیس تاکنون نتوانسته خریدی در بازار نقل و انتقالات داشته باشد و با توجه به اینکه  تعداد بازیکنان داخلی که به درد سرخپوشان بخورد کم هستند به همین علت سرخپوشان به دنبال جذب بازیکنان خارجی هستند تا تیم خود را برای فصل بعد تقویت کنند.  

با توجه به اینکه دانیال اسماعیلی فر دفاع راست پرسپولیس از این تیم جدا شد و به تیم تراکتور پیوست به همین خاطر اولویت سرخپوشان برای جانشینی اسماعیلی فر، جذب دفاع راست خارجی است و آنها چند گزینه هم مدنظر دارند.  

گرگویل چابرادزه دفاع راست گرجستانی ذوب آهن یکی از گزینه‌های مدنظر پرسپولیس برای جانشینی اسماعیلی فر است. البته مذاکرات با این بازیکن گرجستانی به نتیجه نرسید چرا که  توافق مالی بین طرفین حاصل نشد.  

ایوب العملود مدافع ملی پوش مراکش در تیررس سرخپوشان قرار دارد. این بازیکن در دفاع راست بازی می‌کند و فصل گذشته در ۳۳ بازی موفق به زدن ۵ گل و ارسال ۳ پاس گل شد و ارزش او در ترانسفر مارکت یک میلیون و ۲۰۰ هزار دلار ارزشگذاری شده است. او سابقه ۴ قهرمانی و حضور در تیم ملی مراکش را دارد و گزینه مناسبی برای جانشینی اسماعیلی فر محسوب می‌شود.  

همچنین به نظر می‌رسد که عبدالکریم حسن مدافع ملی پوش قطری از سرخپوشان جدا شود و پرسپولیسی‌ها به دنبال جانشینی برای این بازیکن هستند تا در فصل آینده در پست دفاع چپ به مشکل برنخورند.  

سرخپوشان در پست دفاع چپ، بازیکنانی از جمله شرزود نصرالله اف مدافع ملی پوش ازبکستان، یان بوریل مدافع اسلاویا پراگ چک، یرکو اویاندل مدافع شیلیایی، یحیی عطیه الله مدافع مراکشی و آکام هاشم مدافع ملی پوش عراق  را در نظر دارند و باید دید با کدامیک از این بازیکنان به توافق نهایی می‌رسند.   

گفته می‌شود مذاکرات پرسپولیس با آکام هاشم دفاع چپ تیم ملی عراق جدی‌تر دنبال می‌شود و احتمال دارد این بازیکن که قابلیت بازی در ۳ پست مختلف را دارد به سرخپوشان بپیوندد.  

علاوه بر این، این احتمال وجود دارد که سرخپوشان در پست دروازه بانی و مهاجم هم بازیکن خارجی به خدمت بگیرند. پرسپولیسی‌ها می‌خواهند ۵ سهمیه خارجی خود را تکمیل کنند، اما هنوز موفق نشدند.  


12072604
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار ورزشی

ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» رسانه‌های اسپانیایی اعلام کردند وضعیت مصدومیت کیلیان امباپه فردا مشخص می‌شود.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» وزیر ورزش و جوانان با حضور در اردوی ورزشکاران بازی‌های پاراآسیایی جوانان برای آنها آرزو موفقیت کرد.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» رقابت‌های پاراوزنه‌برداری روز دوم بازی‌های پاراآسیایی جوانان ۲۰۲۵ دبی با درخشش پاراوزنه برداران کشورمان پیگیری شد.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» دروازه بان تیم فوتبال سپاهان به دلیل مصدومیت چند ماه از همراهی تیمش دور خواهد بود.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» دروازه بان تیم فوتبال سپاهان به دلیل مصدومیت چند ماه از همراهی تیمش دور خواهد بود.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» تیم بسکتبال استقلال با پیروزی مقابل طبیعت به صدر جدول لیگ برتر بسکتبال رسید.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» وزیر ورزش و جوانان برای نظارت بر عملکرد کاروان ایران در بازی‌های پاراآسیایی جوانان وارد امارات شد.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» در دومین روز از بازی‌های پاراآسیایی جوانان در دبی، کاروان ایران در ۱۰ رشته ورزشی موفق به کسب ۴۱ مدال طلا، نقره و برنز شد.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» هفته هفتم لیگ برتر هندبال مردان با برتری تیم‌های مس کرمان، استقلال کازرون و سپاهان نوین و همچنین ثبت یک تساوی در داربی جنوبی میان فرازبام دهدشت و نفت و گاز گچساران دنبال شد.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» دختر ایرانی به مدال طلای پاراتنیس روی میز پنجمین دوره بازی‌های پاراآسیایی جوانان رسید.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است